15 parasta ja viimeisintä koruommellut Kurtis-kokoelma Intiassa Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

15 parasta ja viimeisintä koruommellut Kurtis-kokoelma Intiassa Tyylit elämässä

Kurtis muodostaa osan jokaisen Intian naisen vaatekaapista. Trendikäs Kurtis on myös maailmanlaajuisesti kulunut. Se on mukavin mekko ja mieluiten päivittäinen kuluminen. Snazzy Kurtis, jossa on taiteellisia malleja ja kirjonta, on yleensä suosittu toiminnoille, juhliin ja kokoontumiseen. Kokeile uutta suunniteltua brodeerattua kurtistä zari-, gota- ja patti-teoksilla, jotka tekevät sinut erottumaan tavallisesta yleisöstä.

Viimeisimmät Brodeeratut Kurtis-kokoelmat:

Tässä on muutamia trendikkäitä ja värikkäitä kirjonta-kurtis-kokoelmaa, jotka ovat halukkaita tekemään sinut erottumaan toiminnoista, festivaaleista tai jopa rennosta kokoontumisesta; ja myös olla näyttelytulppa kollegassasi. Ne ovat helposti saatavilla verkossa ja myös kaupoissa

1. Georgette Blue Brodeerattu Long Kurtis:

Georgette Blue Embroidered Long Kurti

Hieno kirjailtu pitkä kurta, joka on valmistettu sinisestä georgette-materiaalista. Raskas kirjonta pitkin miehusta tekee tästä mekosta erottuvan joukosta. Kaula on pyöreä ja suljettu. Pitkillä hihoilla on herkkä kirjonta hihojen päähän. Virtaava materiaali tekee sinusta näyttävän virheettömältä ja sirottelulta. Kun se on kulunut sinisellä leggingsillä tai churidharilla ja korkealla kengällä olevilla sandaaleilla, se tekee sinusta suosituin henkilö milloin tahansa. Minimaaliset korut lisää hienostuneisuutta ja viehätystä koruommeltu georgette kurtisiin.

2. Navy Blue Embellished Käsityö Kurti:

Laivasto Blue Embellished Handwork Kurti

Tämä on hieno lyhyt kurta, joka on tehty hienovaraisesta ja heikosta faux georgette -materiaalista. V-kaula ja pitkät kaarevat hihat antavat sille ilmavan ulkonäön. Pohjahelmi on kaareva ja siinä on herkkä kaksinkertainen reunus. Päänviiva on koristeltu zardosi ja kundan. Mango-motiivi takana ja hihat ovat myös brodeerattuja messinki zardosi -johtoja. Tämä on tyylikäs ja herkkä kuluminen. Käytetään mustissa tai sinisissä farkuissa ja ei tarvita mitään koruja.

3. Pitkät pakistanilaiset brodeeratut Kurtis:

pitkä Pakistani Embroidered Kurti

Tämä hieno pituinen pakistanilainen brodeerattu kurta on mukava ja hämmästyttävä. Tämä on hienostunut lanka, joka on sekoitettu kauniisiin tulosteisiin. Siinä on pitkät hihat ja pitkät sivuhaarat. Se voidaan käyttää chudidhars tai kynän pohjat ja stilletos ja olet kaikki asetettu Rock World. Monimutkainen käsityö tekee naisesta tyylikkään, tyylikkään ja tyylikkään. Se antaa myös silmiinpistävän ulkonäön, mutta samalla tekee sinusta hienoa.

4. Musta Brodeerattu A-Line Kurta:

Musta Embroidered A-Line Kurta

Tämä upea musta kurti, jossa kirjonta on valmistettu puuvillasta ja polyesterimateriaalista. Tämä on A-vuorattu ja siinä on palanut hemline. Mukana on pitkät hihat ja mandariinipyörän kaulus ja kultakukat, jotka ovat päällystetty etusuihkulla. Se on myös koristeltu kultakangas painikkeilla antaa sille tyylikäs ulkonäkö. Hihan pohjaan on kiinnitetty ohut pitsi. Musta chudidhar ja kullanväriset kappaleet tarkentavat ulkoasua ja tekevät sinusta erillisen henkilön jokaisen juhlan aikana.

5. Pink & Majenta Long Brodeerattu Kurti:

Vaaleanpunainen & Majenta Long Embroidered Kurti

Tämä on hyvin muotoiltu Kurti, jolla on herkkä koneen kirjonta. Viskoosikangas tekee vaatteesta erittäin hienostuneen. Siinä on syvä V-kaula, jossa on katkaistu kaulus ja 3/4-hihat. Se on kultainen lanka työtä ompelemalla herkkiä paljetteja yhdessä. Siinä on 3 rakoa - kaksi sivulta ja yksi edessä. Pohja ja hihat ovat myös brodeerattuja. Koko mekko on päättynyt ohut kultainen pitsi rajaavat koko. Se sopii hyvin nauhoitettuihin palazzohousuihin, korkealaatuisiin korkokenkiin ja pitkisiin korvarenkaisiin.

6. Navy Blue Brodeerattu Kurti:

15 parasta ja viimeisintä koruommellut Kurtis-kokoelma Intiassa Tyylit elämässä

Tässä on hieno sininen puuvilla kurta, jossa on valkoiset pitkät hihat, jotka ovat luokka itsessään. Se on yksinkertainen mutta tyylikäs, pyöreä kaula ja 3/4-hihat. Valkoiset ja kultaiset lehdet ovat brodeerattuja lähtien olkapäistä sisäänpäin. Se on rento kulumista ja voi seurata farkut tai chudidhar sandaalit tai chappals. Tyypillinen college pukeutuminen, joka pitää sinut mukavana koko päivän.

7. Oranssi Brodeerattu Kurti:

Oranssi Embroidered Kurti

Tämä on lumoava festivaali, joka kuluttaa rayon-materiaalin oranssi kurti. Tämä on todella upea oranssi osapuoli käyttää kurtaa, ja se on erittäin houkutteleva kirjontayhdistelmä, joka on sekoitettu peilityöhön perinteisen ilmeen ansiosta. Tämä tyylikäs pitkä kurta on hieno monimutkainen kirjonta. Käytä tätä vaatetta ja näytä loistavia kuin valot ja tekevät juhlat kirkkaammiksi. Joten käytä tätä ja astu tyyliin.

8. Majestic sininen ja punainen Chanderi Brodeerattu Kurti:

Majesteettinen Blue and Red Chanderi Embroidered Kurti

Tämä kurta on tehty kankaista - chanderi & rayon yhdistettynä. Tämä on kaksikerroksinen loistava mekko ja täydellinen asu häät, juhlat ja juhlat. Sininen ulompi kerros on heikolta rayon-materiaalista ja lyhyt, kun taas sisäkerros on chanderi ja pitkä. Se on kiehtovia kuvioita zari työ ja kirjonta työtä. Kun se on kulunut punaisilta palasilta ja pitkiltä korvarenkailta - ulkoasu on loitsuja ja lumoava. Pitkä käsi kultainen kukkaro ja kullanväriset korkokengät tai mojaris menevät hyvin tähän mekoon.

9. Punainen puuvillaa Heavy Browed Kurtis:

Punainen Cotton Heavy Embroidered Kurti

Punainen puuvilla-kurta on lyhyet hihat. Harmaa valkoinen kirjonta on tehty koko mekon edessä. Kirjonta on monimutkaista ja herkkä. Kolme riviä Trimmed nauhat ovat ommeltu hihat, jolloin se on viihtyisä ilme. Sivulle on kaksi lyhyttä rakoa. Pyöreä kaula ja valkoinen helmiäiset napit napitasolla antavat viehättävän ulkoasun. Se voi käyttää sitä kollegiona valkoisella churidharilla tai Patiala salwarilla.

10. Khadi-puuvilla-kirjailtu Kurti:

khadi Cotton Embroidered Kurti

Tämä on erittäin aistillinen kermanvärinen khadi cotton kurti. Koska puuvillamateriaali on täydellinen kuluminen kaikkina vuodenaikoina. Se on purppuranpunainen kirjonta, joka on muotoiltu etupuolella ja hihoissa. Se on sivuttainen, joka antaa puoli-flared ulkonäkö ja kaventuu hieman loppuun. Pitkät korvakorut, violetiset leggingsit ja loistavat korkokengät saavat varmasti paikan valossa. Voit myös sekoittaa sen täydelliseen pohjaan ja käyttää sitä vapaa-ajan asusteina.

Katso lisää: Viimeisimmät Georgette Kurtis

11. Pista Green Zari Brodeerattu Kurti:

Pista Green Zari Embroidered Kurti

Valmistettu Slab-silkkimateriaalista, tämä pista vihreä kurta on työskennellyt aina alaspäin olkapäistä, kaulasta pohjaan asti. Siinä on kolme rakoa - kaksi sivulle ja pieni keskellä. Pääntie on viimeistelty ohut kultainen putkisto, joka antaa erinomaisen ulkonäön. Kullanvärinen niska tekee mekosta erittäin houkuttelevan. Sitä voidaan yhdistää keltaisella silkillä churidharilla ja kullanvärisiin korkeakorkoisiin alustoihin. Elävän vihreä mekko on häikäisevä ja sinä olet varmasti näyttelyn merkittävä persoonallisuus.

12. Tummanvihreä Brodeerattu Kurta:

Tumma Green Embroidered Kurta

Tämä on erittäin ihanteellinen mekko juhla- ja juhlatilaisuuksiin. Kurta on taffeta silkkimateriaalia ja dupatta on netto. Tämä anarkali-tyyli kurta on runsaasti brodeerattu kultainen lanka alhaalla flare ja puolivälissä upto hihat. Duppata on myös runsaasti brodeerattu kultakierteellä. Vain tarvitset minimaalisia koruja, kuten karkea jhumkas ja sinun häikäisevän ulkonäön on kaikki, mitä tarvitaan varastaa show.For jalkineet voit käyttää korttelin korkokengät tai kynän korkokengät.

Katso lisää: Pakistani Kurtis

13. Pellava kirjailtu Kurti:

Liinavaatteet Embroidered Kurti

Tämä on erittäin herkkä näköinen, kesällä viileä sävy jauhepunaisen pellavan kurti. Kaulassa on harmaita kukkia, jotka kuvaavat paljain kesän edessä ja takana. Tämä on takin tyyli, jonka avulla se sopii käytettäväksi. Kangas on myös täydellinen mihin tahansa säähän. Nähdä upea tässä kurtaan yhdistelemällä se palatilla tai jopa chudidharilla. Jalkineiden ja gota-korvakorujen flat chappals tai kolhapuris sopii erinomaisesti tämän vaatteen kanssa. Se on ihanteellinen valinta rennon retken ystävien kanssa.

14. Musta puuvillasta Brodeerattu Wrap Kurta:

Musta Cotton Embroidered Wrap Kurta

Erittäin monipuolinen kääre Kurta puuvillasta. Koko kurta on selkeä lukuunottamatta taskua, jossa on hunajakenno ja mehiläinen kuvio. Tämä tavallinen mekko, jossa on korostettu tasku, on erittäin karismaattinen, kun sitä käytetään puuvillan nilkkapituisten palatssien ja asuntojen sandaalien kanssa. Se tekee sinusta entistä viehättävämmän ja hohtavan, koska tämä musta kääre on hämmentävää.

15. Purppuranpunainen Kurti:

Violetti Embroidery Kurti

Tämä violetti kurti on valmistettu himmeästä georgette-materiaalista. Se on etnistä, älykäs ja on itsestään värikästä, joka on violetti väri silmiinpistävää gari-työtä ikeessä. Erittäin yksinkertainen ja silti lumoava mekko. Purppuranväriset langat työtä kaulassa ja hihoissa tekevät siitä erittäin houkuttelevan. Se näyttää kiehtovaa, kun se on kulunut ihon sopivalla farkuilla ja sifonkirooleilla.

Kurtis on kaikkialla ja se on tulossa monipuoliseksi vaatteeksi. Se on pakko olla Brodeerattu Kurti osana vaatekaappasi erityisesti juhla-otteissa. Kurtis on suosittua ulkomailla ja ulkomaalaisten keskuudessa samoin kuin he hyvin täydentävät kaikkia kehon tyyppejä. Nykyään täydellinen globaali muoti on valkoista kirjailtua kurti, jossa on farkut. Joten ole valmis katsomaan tyylikkääksi kaikki kirjaillut kurta. On olemassa erilaisia ​​valintoja kirjonta, kuten zari työ, aari työ, zardosi, peili kirjonta; luettelo on loputon.

Katso lisää: Long Straight Kurtis

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

56 − 51 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map