15 parasta Intian Suunnittelija Sarees With Images Tyylit elämässä

Intialaiset sarees miehittivät erittäin erityinen paikka koko maailma pukeutuminen perinteet ja tapoja. Erityisesti indian suunnittelija sarees loivat trendin koko indian historiaa sekä moderni kulttuuri. Kun vanhat kengät ja korsetit olivat hyvillä poluillaan länsimaiseen kulttuuriin, täällä Intiassa, naisten yhteinen vaate sivistyksen alkamisen jälkeen on ollut sareeja. Niille, jotka eivät vielä tiedä, mitä saree on, se voidaan määritellä pitkäksi vaatekappaleeksi, joka on kääritty strategisesti kehosi ympärille muodostamaan vaatekappaleen.

Saree on Intian perinteinen asu, ja se on silti ihme, että seisomme tällä nykyisellä vuosisadalla silti kiinnostavat sarees. Vaikka moderni sukupolvi nykyään suosittelee länsimaisia ​​vaatteita jokapäiväiseen elämäänsä, on intialaisen tytön tarvetta pitää perinteinen asu vaatteissään näiden satunnaisten tapahtumien vuoksi. Sarees edelleen hallitsevat Intian markkinoita ja tässä on joitain parhaita Intian suunnittelija sarees, että voit ottaa vihjeen.

Kaunis intialainen suunnittelija Sarees With Pictures:

Seuraavat ovat houkuttelevimmat ja suosittuja indian suunnittelija sarees kanssa kuvia, jotka varmasti hämmästyttää sinua.

1. Soft Pink Brasso Suunnittelija Saree:

intialainen designer saree 1

Sareen on erinomainen persikkaherkkä vaaleanpunainen väri, joka on sekä raittiina että kauniina, mutta se ei ole vain sareen värisävy, joka houkuttelee meitä, mutta yksinkertainen mutta raskas kaunistus saree-urheilusta, joka edesauttaa sareen ulkoasua. Koristeet ovat pehmeää kultaa georgette vuoria pitkin saree reunat. Pairing it vaaleanpunainen pusero, tämä saree on ehdottomasti pala aarre. Kuten näet täällä, puseron kauniit kaulan ulkonäkö ja yksinkertainen työntää kaiken huomiota saree. Suunnittelija saree on kultainen zari-raja, joka antaa sille lopullisempia kokonaisuuksia.

2. Cool sifonki Suunnittelija Saree:

Viileä Chiffon Designer Saree

Tämä hieno sifonki saree alkaa hienolla nettoutetulla sakeudella, mutta älä unohda kaunista kaavaa, joka määrittelee saree-pohjan. Sareen urheilussa on voimakkaasti koristeltu raja, jossa on satunnaisia ​​polka-pistekuvioita violettiin koko kehon varrella. Riveillä on vivahde mustalla kukkalähetyksellä. Tämä suunnittelija Indian saree on kukkia pitkin keskellä linjaa samoin. Kaunis pitsi esittää melkoisen esityksen itsestään. Huomaa myös, että väriyhdistelmä tekee suurimman osan yksinkertaisesta yksivärisestä saree-mallista.

3. Golden Bird -suunnittelija Saree:

intialainen designer saree 3

Tämän mallin kaunis muotoilu ja tahra muistuttavat meille kauniista kultaisesta kanariasta, jossa malli on juhlallisesti popping keltainen saree. Sareen raja kehossa alkaa satiinimatotalla ja pallu on keltainen siihen. Sareen alavartalon kaunis ja yksivärinen aztec-maalaus, joka parantaa ulkoasua. Kultainen saree pitsi saree on etninen etninen muse tuntuu. Voit käyttää sitä yksinkertaisiin otteisiin, jotka tarvitsevat sinun olevan tyylikäs itsesi. Kolme neljäsosaa tai täysi-hihaton pusero näyttää parhaiten tämän sareen kanssa, kultaisella pitsiä sen hihoilla

4. Frosted Look Suunnittelija Saree:

Himmeä Look Designer Saree

Tämä saree on poikkeuksellisen kaunista kuplainen vaaleanpunainen sävy, jossa on hämärä reunaviiva. Koko saree on nöyrä, mutta siinä on vahva lausunto. Sodan reunat ovat tyylikkäästi sävytettyjä, ja niillä on heikko värisuoja, joka korostaa juhlallista vaaleanpunaista. Käytä tätä saree parhaiten musta pusero tai parin hyvin vaaleanpunainen. Tämän Intian suunnittelija saree-suunnittelun ombre on kuolla ja pusero on aivan hämmästyttävä. Voit käyttää tätä kaikkiin toimintoihin, joiden avulla voit hyödyntää lisävarusteitasi, koska tämä saree on melko yksinkertainen, ja sinun on lisättävä, jotta saat kaiken hyödyn irti

5. Floral Overload -suunnittelija Saree:

intialainen designer saree 5

Koko saree tulee kaunis kukka sävy suunnittelija näyttää. Perusväri tähän vaatteeseen on himmeä pehmeä beige, joka on sifonki ja hämmästyttävän kaunis. Rajan saree pitkin pallu tai draping urheilu kaunis leveä kukka muotoilu punainen ja keltainen. Vaikka kukat täällä ovat suuria, koko saree urheilu miniatyyri keltainen ja punainen kukka. Saree on läpinäkyvä, mutta silti näyttää siltä, ​​että se näyttää niin tyylikkäältä ja sirottelulta sen sijaan, että antaisi saman vanhan suunnittelijaviestin joka tapauksessa. Sinun täytyy katsoa tarkasti dekoodata koko ulkoasu on oikeastaan ​​aivan ihanteellinen yksinkertaisia ​​tilaisuuksia tai festivaaleja.

6. Grand Peacock Georgette Suunnittelija Saree:

intialainen designer saree 6

Tämä on yksi kysytyimmistä indian suunnittelija saree.Tämä georgette Saree on Intian kansallinen vaatekappale ja riikinkukko on meidän kansallinen lintu ja siksi sisällyttää molemmat kauniiseen saree-kappaleeseen, joka varmasti tekisi heads turn as you valssi mennessä. Sareen pallu urheilu mahtava tyylikäs riikinkukko georgette ja zaari yksityiskohtaisesti. Loppuosa on sileävalkoinen ja siniset reunat. Riikinkukko itsessään on musta ja se valkoisella läpinäkyvällä verkolla tuo kokonaan uuden ilmeen valoon. Näet, kuinka yksinkertaisin puseron muotoilu tekee puseron näyttävän hämmästyttäväksi ytimelle.

7. Velvet Details Suunnittelija Saree:

intialainen designer saree 7

Velvet on kudoksen sakeus ja tämä puoli saree on tehty virheettömästi syvällä violetilla. Sareen koko yläpuoli on kauniin tahraisen samettisen ulkonäön, mutta alemman puolen kohdalla urheilu on hyvin heikko vaaleanpunainen. Sareen rajan varrella on sisäinen ura-teos, joka seuraa sareen reunoja alaspäin. Tämä on toinen ombre-suunnittelija Indian saree. Jokainen pusero sopii saree-tyyliin, mutta koska se on alhainen suunnittelussa lukuun ottamatta rajoja, sinun on keskityttävä tapahtuman tarpeisiin. Saree voi riittää sekä yksinkertaisena osapuoli kulumista kuin upea puolueen pukea.

8. Nude Hues Juuttasuunnittelija Saree:

intialainen designer saree 8

Nude on tämän kauden uusi sävy ja tästä syystä saree hävittäisi täydellisen janoa alastyttöjen väreille. Sareen yläosassa urheilu kaunis alaston beige, joka puhuu yksinkertaisuudesta. Samaa sävyä jatketaan rajalla, mutta beigen välissä on tämä ihana musta ja kulta kaiverrettu kangas. Rajapinta on kuvio, mustavalkoinen. Musta alempi aluspaikka on upeita malleja ympäri, joten saree näyttää täydelliseltä valinnalta, jos olet vanhoihin vanhoihin perinteisiin, joissa on paljon monimutkaisia ​​taideteoksia. Beige ja musta menevät hyvin, kuten näette, huolimatta epäilyistäsi.

9. Mint Ahead -suunnittelija Net Saree:

intialainen designer saree 9

Sultry kesät, kevyt minttu sävy on paras ja urheilu harvinainen väri on paras valinta. Toiset valitsevat vaaleanpunaiset ja keltaiset, tällä kertaa wow yleisö erityisellä mintilla. Tuoksussa rikastettu, tämä mintunvihreä on harvaan kauniita koristeita. Myös raja-arvo on mattapintaista kultaa. Sareessa on pieniä kultaisia ​​kuvioita ympäri, kuten edellä mainittiin. Tämä on indian nettoutettu suunnittelija saree sijasta tavanomainen perinteinen läpinäkyvä yksi suljetaan kierteitys. Tämän ketjut ovat laajemmat ja tämä tekee saree-puseron tärkeästä valinnasta.

10. Extravaganza Rayon -suunnittelija Saree:

intialainen designer saree 10

Tämä on yksi kauneimmista indian suunnittelija sarees erinomainen raja. Kutsuimme tämän saree-kaunista kaunista vilkasta väriä, jota äkilliset säröt loivat. Koko saree puhuu gala-juhla-iltana, jossa pohja alkaa kuvion veren punaisella ja ympäröimällä se on keskiyön sininen. Raja johtuu zaarikulta, joka on leveä ja upea keskiyön sinistä vastaan. Punainen draping sisältää joitain pieniä yksityiskohtaisia ​​taideteoksia, jotka perustuvat siniseen ja mustaan, mikä voi kuulostaa oudolta, mutta näyttää todella hyvältä, kuten ehkä olette huomanneet. Mitä odotat? Mene katsomaan tätä mallia ylös ja ota se kotiin näyttämään divaa vastaan.

11. Monochrome Check Board -suunnittelija Saree:

intialainen designer saree 11

Vaikka puhumme loistavista ja sparkleista, tässä on toinen tällainen saree tällä kertaa trendikkäämpiä asuja. Sareenin muotin yksityiskohdat korostavat rauhoittavia mustavalkoisia tiheitä tarkastuksia, kun taas ylempi pallu urheittaa tummaa mustaa kimalluksella. Rajaa tällä kertaa käytä popping oranssi hehku lisätä väriä. Tämä intialainen suunnittelija saree on erittäin pirteä mutta silti tyylikäs ja tyylikäs. Voit näyttää sellaiselta naiselta, joka haluaa olla sellaisenaan ilman tätä ulkoasua.

Katso lisää:  Uuden tyyppinen Sarees

12. Indian Crape Designer Saree:

intialainen designer saree 12

Tämän sareen etsintä on täynnä kahden tyypillisen bubblegum-värisävyn väriä - bubblegum pink ja pop blue. Koko saree on täynnä kullan koristeluja kuohuviiniä ja kimallusta koko matkan varrella. Saree on eräänlainen monivärinen muulla tavalla, koska kultainen zari on levinnyt kaikkialle, kun taas sininen on enimmäkseen kulmaan. Kukaan muu saree ei voi houkutella kuin tämä intialainen suunnittelija saree.

13. Sultry Red Indian -suunnittelija Saree:

intialainen designer saree 13

Saat vastaanotto tai hääjuhlissa tällä kertaa kokeilla tätä ystävänpunaista saree kanssa kultainen raja ja yksityiskohtaisesti. Sareen loppupuolella on keltaisia ​​chakreja ja sininen nettotettu yksityiskohta pallun sisällä. Sareen rungon muuhun kudokseen on täynnä kultaisia ​​nastoja. Sinun punainen saree, jota näet täällä, on oikea valinta aina, kun saat kutsujuhla-puolueen. Se on hyvin rento, mutta zari ja intricacy tekevät siitä hyvin etnisiä. Mallin päällä oleva pusero voi olla myös sinun valintasi.

Katso lisää:  Kuinka käyttää Sareen eri tyyliä

14. Kukka ja viinitarhat Suunnittelija Saree:

intialainen designer saree 14

Tässä on toinen yksivärinen saree, joka räjäyttää mielesi heti. Parasta tässä indian suunnittelija saree alla alhaalta alkaa satiini musta, jossa kukka on piirretty. Silkkisen valkoisen silmän yläosassa on muut lehdet ja viiniköynnökset. Voit helposti todistaa rakkautesi kukista tämän kanssa. Tämä on erinomainen intialainen suunnittelija saree, joka soveltuu erinomaisesti nuorille tytöille mihin tahansa festivaaliin.

15. Väripommi Pure Crape Designer Saree:

intialainen designer saree 15

Tämä saree on täynnä kirkkaita valkoisia ja sinisiä, joissa on äkillinen minttu vihreät ja pop-vaaleanpunaiset yksityiskohdat. Tämä voi olla hauska ulkoasu. Se on yksinkertaisesti upea indian suunnittelija saree joka sopii nykyaikaisille ja perinteisille naisille. Voit käyttää tätä saree minkäänlaista perheen toimintoja ja muita osapuolia myös.

Nyt, kun olemme puhuneet parhaista 15 intialaisesta suunnittelijaan sareesistä, voit odottaa helppoa ostopäivää. Ilmeisesti sen jälkeen, kun olet ottanut tietenkin tietenkin, mutta sinulla on todennäköisesti käsitys koko sopimuksesta nyt, eikö niin?

Katso lisää: Kuinka puuvillaa kannattaa käyttää siististi

Leave A Comment

2 + 7 =