15 Parasta Full ja Long partaustyyliä, jotka sinun pitäisi yrittää olla tyylikkäitä

Parta on olennainen osa jokaisen ihmisen ulkonäköä. Hyvin hoidettu parta parantaa aina ulkoasua ja auttaa sinua näyttämään entistä miellyttävämmältä. On olemassa monia erilaisia ​​tyylejä, joissa voit hoitaa partaasi. Nämä tyylit perustuvat löyhästi parran pituuteen, muotoon, leikkauskuvioon ja leikkaustaajuuteen. Täten on olemassa pitkät parta-tyylit, lyhyt parta tyylit, kaarevat parta tyylit, siksak-line parta-tyylit jne..

Intiassa näet kaikki nämä tyylit ja seuraavat eri miehet eri tavalla. Nykyään kuitenkin huomaat, että pitkät tai suuret parta-tyylit ovat saaneet runsaasti seurauksia Intian nuorten keskuudessa etenkin Pohjois-Intiassa.

Big, Full ja Long parta Tyylit:

Seuraavat Top 15 -tyylit ovat pitkä, iso ja täysi parta,

1. Bandholz-parta:

Bandholz Beard

Tämä tyyli kehitettiin alunperin Eric Bandholz, kuuluisa partakoneiden tuotemerkki, "Beard brändi". Tämä on yksi niistä tyyleistä, jotka ovat pitkiä sekä paksut parta tyylit. Tätä tyyliä varten sinun on ensin annettava parta kasvaa jatkuvasti pituudeltaan sekä ympärysmitta aina pisteeseen, jossa se pysähtyy kasvamassa. Kasvu kestää keskimäärin noin 6 kuukautta. Tämän jälkeen sinun on vihdoinkin leikattava valtava parta, kuten kasvosi muoto, eli kolmio, jos kasvosi on kolmion muotoinen leuan, timantin, soikean jne. Sinun täytyy kasvattaa viikset sopivaksi tämän parran kanssa.

2. Partakoneet Edge-parta:

razors Edge Beard

Tämä on yksi seuraavista suurimmista partaustyyleistä vuodesta 2017. Myös tässä tyylissä sinun on annettava parran kasvaa sen enimmäispituudelle ja leveydelle ilman leikkausta vain kunnollisesti, siististi ja puhtaasti. Kun se on maxed, nyt sinun on lopulta leikata sitä, mutta reunat lukuun ottamatta. Reunat on pidettävä luonnollisessa luonnonvaraisessa muodoissa ilman leikkausta, joten tämä parta on nimeltään Razor-reuna-tyyppinen parta.

3. Lyhyt täyspitkä:

Lyhyt Full Beard

Se ei ole kova ja nopea sääntö, että koko parran tyyli on pitkään kasvanut parta vain tyyliin. Jopa lyhyet parit voivat näyttää yhtä tyylikkäältä ja maskuliiniselta. Täydellisissä parissa, sinun on annettava parta kasvaa keskipitkällä pituudella, joka voi olla riittävän suuri, jotta voit leikata lyhyemmäksi versioksi ilman epätasaisuuksia. Tämä parta liittyy myös viikset, mutta myös se on asianmukaisesti leikattu täydentämään partaasi.

4. Punottu pitkät parta:

punottu Long Beard

Ylivoimainen parta on punottu pitkä parta. Kuitenkin tämän tyyliin tarvitset todella pitkä parran ja sileän parran hiukset. Jos parran hiukset ovat kaikki sekaisin ja karkea sitten punokset tyyli ei ole mahdollista. Yleensä tämä tyyli sopii miehille, joilla on pitkät hiukset, joten tätä voidaan kutsua yhtenä pitkistä hiukset ja partaustyyleistä.

5. hyvin hoidettu keskipitkä pitkät parta:

Hyvin Groomed Medium Long Beard

Toisin kuin täysin maxed out pitkät hiukset parta tyylit, tämä tyyli keskittyy enemmän jatkuvasti keskittyen ylläpitää hyvin hoidettu parta keskipitkällä pituudella. Sinun tarvitsee vain päästää parta kasvaa kuukausi tai kauemmin, mutta kasvun lisäksi sinun on myös annettava sille kunnollinen muoto ja säilytettävä se laadukkailla hoitotuotteilla.

6. Hollantilainen tai vanha hollantilainen parta:

Hollannin kieli or Old Dutch Beard

Perinteisinä aikoina harvoin näet hollantilaisen miehen, jolla on pitkä parta, koska heillä ei sallittu kasvaa isoja parta. Mutta ajan kuluessa; Hollantilaiset alkoivat kasvaa parta, joka levisi horisontaalisesti ja pystysuoraan. Mutta he eivät koskaan kasvaisi partaalla viikset. Tämän seurauksena tästä on tullut hollantilainen tavaramerkki ja siksi parta kutsutaan hollantilainen parta.

7. Viking / Warrior-parta:

viikinki / Warrior Beard

Tämä tyyli on samanlainen punottu parta tyyli. Tässä tyylissä parta alkaa normaalisti, kun taas se on sidottu kahteen punokseen, jotta se näyttää ulkonäöltään kuin Viking tai antiikin soturi. Tämä on siis yksi pitkät karvat, joilla on partaustyypit.

8. Erittäin pitkä valkoinen koko parta:

ylimääräinen Long White Full Beard

Täysparit näyttävät aina mahtavilta, mutta ne voivat näyttää vielä paremmalta, jos ne kasvatetaan ylimääräiseksi. Pituus parta hiukset, täyteempi haluaa ulkonäkö ja jos kampa se innovatiivisesti, niin se voi luoda hämmästyttävä ilme. Tässä parran tyyli, parran funky voidaan ottaa hieman korkeammalle antamalla sille selkeä valkoinen väri ja mukana sen viikset maustella asioita. Tämä tyyli sopii parhaiten iäkkäille miehille, joilla on luonnollinen partavalkoinen parta. Näin voi joskus nähdä ikääntyneillä miehillä pitkät hiukset ja parta, jotka ovat sekä valkoisia että parta pitkäkestoinen.

Katso lisää: Medium Beard -tyylit

9. Boss-parta:

15 Parasta Full ja Long partaustyyliä, jotka sinun pitäisi yrittää olla tyylikkäitä

Voit saavuttaa Boss-tyyppisen parran, kun aloitat haalistuneet puusepät, jotka kasvavat koko partaksi. Sinun on leikattava partapalojen palovammoja. Tämä on yksinkertaisin tyyli pitkiä partaja ja silti se vaatii eniten huomiota.

10. Extra Long Goatee:

ylimääräinen Long Goatee

Erittäin pitkä pusero on hämmästyttävä tyyli ja kiinnittää huomiota sen epätavallisen koon vuoksi. Vaikka jokainen ihminen ei voi pitää ylimääräistä vuohiöljyä, ne miehet, jotka voivat hyväksyä tämän ilmeen, antamalla kasvatuksensa kasvamaan pitempään kuin sen tavanomaiset koot, joita tavallisesti miehet pitävät. Kun se ylittää normaalikokoisen, se on leikattu hieman yhtenäinen muoto. Tämä tyyli sopii paremmin miehille, joilla on pidempi kasvot ja harmaat tai vaaleat hiukset. Siksi tätä voidaan kutsua yhdeksi pitkävarten partaustyyleistä.

11. Haalistunut parta:

haalistuneet Beard

Tämä tyyli saa nimensä sen puliskuista, jotka haalistuvat tasaisesti. Tämä parran tyyli on suhteellisen lyhyempi, mutta antaa mahtavan paksun ilmeen partaalle. Voit kasvattaa parran antamalla sivuliikkeiden haalistuvan keskimmäiseen partaaseen, jonka tulee olla neliömäinen, kun katsot edessä. Sinun on sallittava parta kasvaa leuan puolelta noin 3 tuuman pituiseksi. Tämän jälkeen leikkaa se tasaisella viivalla kohti sen päitä. Voit parantaa ulkoasua ohjaustangon muotoilla viikset.

12. Garibaldi-parta:

Garibaldi Beard

Tämä tyyli on suurin piirtein samanlainen kuin Bandholz-paritalo. Sinun täytyy siis sallia partaasi kasvamaan pituus ja ympärys ilman leikkausta 5-6 kuukautta. Mutta tässä tyylissä ainoa ero on, että sinun on leikattava parta vain pyöreään muotoon eikä minkään muun muodon ollenkaan kasvosi muodosta riippumatta.

Katso lisää: Paras parrasampoo

13. Bush ja Coif Beard:

Puska and Coif Beard

Tämä on karu parraksi. Se näyttää paljon verrattomalta verrattuna useimpiin parraksiin. Tämä parta tyyli menee piikkejä hiustenleikkuun. Sinun on haalistettava puolipullojasi keskeltä partaalle. Sinun on annettava parran kasvaa keskikokoisena ja muovaa sitten pallomainen pää. Mutta sinun on pidettävä mielessä, ettei leikata hiuksia tasaisesti, sillä tämän parran ydin on epätasainen hiuslakka.

14. Pitkä ja aaltoileva parta:

pitkä and Wavy Beard

Jos sinulla on onni ja sinulla on luonnolliset aallotetut hiukset partaaseen, tämä on täydellinen tyyli sinulle. Parran pituuden on oltava riittävän suuri koskettamaan alaraajaa suorassa kampauksessa. Voit peittää tämän parran tyylin antamalla sille toisen värisävyn.

15. Two Tone Long Beard:

Kaksi Tone Long Beard

Tässä pitkäkarvan tyyliin parta on väriltään kahdella värisävyllä hämmästyttävän kontrastin ilmeen vuoksi. Useimmiten tämä tyyli tehdään ylimääräisessä pitkässä puuvilla, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, mutta se voidaan tehdä myös muilla pitkillä parilla. Yhdessä käytettävät värit ovat mustavalkoisia, kultaisia ​​ja valkoisia, oransseja ja ruskeita jne.

Katso lisää: Paras parranhoidon vinkit

Miehen parta on eräs tärkeimmistä näkökohdista hänen etsiessään tyyliä ja maskuliinisuutta. Sinun on siis kiinnitettävä erityistä huomiota parran tyyliin ja huoltoon. Pareiden tyylit eroavat hiusten pituuden, muodon mukaan; väri, jne., jossa pitkät parta ovat nykyään erittäin suosittuja. Voit säilyttää useita tyylejä pitkiä parta, kuten sinun mielestäsi.

Leave A Comment

9 + = 11