15 parasta Egyptin Tattoo mallit ja merkitykset | progressivenewsdaily.info

15 parasta Egyptin Tattoo mallit ja merkitykset

Egypti on yksi hyvin ja sivistynyt viljelty maa maailmassa. Mysteerinen maa, joka on rikas historiansa ja kulttuuritaustansa vuoksi, on palauttanut monia ominaisuuksia. Yksi, he pitivät, kauniita tatuointeja, jotka käyttivät erilaisia ​​hieroglyfejä ja symboleja. Tatuoinnit ovat erilaisia ​​kuin muut säännölliset tatuointi mallit, joita noudatetaan Egyptin maassa.

egyptiläinen tattoo designs

Egyptin tatuointi-mallit ovat runsaat ulkonäköä ja suosituimpia tatuoinnissa maailman historiassa. Nykyisin suurin osa nuorista hullu näistä Egyptin tatuoinnit. Jotkut Egyptin Tattoo-symboleista käsin tehdyistä ja muodikkaista kokoelmista, jotka vievät sinut legendaariseen Egyptin historiaan.

Egyptin Tattoo mallit ja merkitykset:

Seuraavassa on joitain parhaita Egyptin tatuointimalleja, joissa on merkityksiä ja kuvia sekä miehille että naisille, jotka auttavat sinua koristelemaan kehoa tatuoinnilla.

1. Sphinx Egyptian Tattoo mallit:

egyptiläinen tattoo designs 13

Sphinx käsittää mystisen luonteen, jossa pää on leijonan ihmisen ja ruumiin, ja on ehkä keltalaisten grifusten egyptiläinen muunnos. Tämän mystisen luonteen täsmällinen merkitys on edelleen mysteerinä vielä lukuisa luottamus, jonka oli tarkoitus olla vartija hallitsijan yli, joka kerran oli viereisessä pyramidissa. Riippuen siitä, kuinka raskasta tarvitset Sphinxia, ​​hän voisi istua eri rungon alueille. Täysikuvioinen Sphinx voisi olla täysi selkäkappale, kun taas pienempi pää ja olkapäät voivat olla ylä- tai olkapäähän. Tämä tatuointi on samanlainen voima, joten se voi olla yksi parhaista Egyptin tatuoinnit miehille ja naisille.

2. Moninkertainen symboli Egyptin tatuointi:

egyptiläinen tattoo designs 14

Lovely suunnitelma ja yleinen muotoilu tämän vähän käsityötaitoa. Kukkia, jotka eivät sisällä varjostusta, merkitsevät jotain erityistä, mutta se saattaa kadota kaikille paitsi itse käsityöläiselle. Tämä egyptiläinen tatuointi on täynnä kuvioita. Aurinko tarkoittaa sitä, että sen säteet koskettavat mitä tahansa. Silmä merkitsee laatua ja voimaa. Jos sinulla on amerikkalainen dollari, vie se ulos ja tutkia sitä. Se on sama silmä. Pyramidit myös kuvaavat voimaa ja voimaa.

Katso lisää: Geisha Tattoo mallit miehille

3. Hieroglyfit Egyptin Tatuoinnit:

egyptiläinen tattoo designs 12

Hieroglyfit muodostavat yhden maailman tunnetuimmista Egyptin symbolin tatuoinnit, ja niitä pidetään edelleen tyylikkäästi tyydyttävänä ja kiehtovaa nykyään. Ne välittävät tietyn arvosanan laadun. Itse asiassa jopa yksinkertainen nimi tekisi kiehtovan tatuoinnin. Melkein kuin hieroglyfit ovat pitäneet tutkijoita miehittämättöminä ajan mittaan yrittäen irrottaa heidän väkijoukkojaan, teet ihmisiä ihmettelemään tatuoinnin mysteeri merkitystä. Voit kommunikoida egyptin hieroglyfien tatuointeja poimimalla kuvia ja menemällä foneettisiin tai logon gramma ymmärtämiseen, mukaan lukien varjostus, valitsemalla mistä kurssista tatuointi olisi perused, ja koordinoida kuvia suurempia tatuointeja. On horde mahdollista ajatuksia.

Lue lisää: Eläinten tatuoinnit

4. Egyptin Primordial Hill Tatuoinnit:

egyptiläinen tattoo designs 11

Ensisijainen kaltevuus on egyptiläinen symbolin tatuointi, joka on kuva kahdesta vaiheen järjestelystä, jotka täyttävät yläpuolella olevan tason. Kuva symboloi epäselvyyttä rinteiden jälkeen sanottiin nostamaan häiriöitä kuivan alueen muodostamiseksi. Muoto puhuu lisäksi Egyptin huomionarvoisimmalle ihmiskysymykselle, pyramideille. Tattoo-ajatuksia primordialliselle kaltevuudelle käsittävät kappaleen leviämisen ristikkäin molempien olkapään luista tai sen käyttämisestä nauhana käden tai alaosan ympärillä. Pohjimmainen kaltevuus lisää myös lainaa hyvin osaksi kohtausta, joka saattaa sisältää myös uraeus-kuva (käärme).

Katso lisää: Christian Tattoos

5. Phoenix:

egyptiläinen tattoo designs 15

Tämä legendaarinen egyptiläinen olento oli syytetty nousemaan pois omilta sementteiltään aloittaakseen elämän jälleen. Lukuisat tatuointiharrastajat käyttävät sitä osoituksena ylösnousemuksesta tai voittavat suuria vaikeuksia koko elämänsä ajan. Anna feeniksille tilaa levitettäväksi; paikalla yksi yläosassa tai levitä selälle. Tämä on yksi kauneimmista Egyptin tatuointimalleista ikuisesti.

6. Scarab Without Wings Tatuoinnit:

Scarabit olivat kuuluisia koristeita muinaisessa Egyptissä. He tekevät suuresta määrästä ja kaiverrustensa ja typologiansa kautta ne ovat olennainen lähde vanhojen arkeologien ja historiantutkijoiden tiedoista. Ne ovat lisäksi klassinen esitys muinaisen Egyptin käsityötaidosta. Egyptiläisille hirviö oli taipumuksen perusta. Se kestää missä tahansa, kun se sopii. Se oli lisäksi ylösnousemuksen kuva.

egyptiläinen tattoo designs 9

Cool egyptiläisen tatuointirakenteen helppokäyttöisyyteen käytetään bugin käyttämistä hip-tatuoinniksi tai pikku tatuoinniksi kaulan takana. Se olisi myös mukavasti ranteessa. Hyvin kaunistetulla mahdollisuudella, hirvieläin tekisi myös miellyttävän takana.

7. Egyptin Ba Tattoo:

Sana ba on yleensä purettu "sieluiksi". Olipa niin, että se voi, ba on todennäköisesti parempi tulkitsemaan "syvälliseksi viitteeksi". Ba on yksi yksilön erityisistä segmentteistä, kuten Egyptin ajattelussa on. Uudessa kuningaskunnassa ba oli muukalaisvastainen osa henkilöä, joka selviytyi tai ilmestyi kuolemassa. Se sijoitettiin yksilön eroon ja identiteettiin. Ba palasi muuten haudan haudalle, sillä kuollut ruumis oli sen laillinen koti.

egyptiläinen tattoo designs 10

Ba on Egyptin symboli tatuointi lentävä olento, joka on tyypillinen identiteetin ja väsymys. Kuten legenda kertoo, Ba viimeistelisi asiat kesken päivän, joka jatkuvasti palasi iltaisin. Egyptiä luotettiin siihen, että Ba-kuva voisi suojata miehen huolta kuolemasta. Tattoo ajatuksia Ba sisällyttää konsolidoida höyheniä olento on egyptiläinen pyhäkkö kohtaus tai hyödyntää sitä keskipisteenä holkki.

8. Egyptin kissa Tattoo mallit:

egyptiläinen tattoo designs 8

Erilaisia ​​tatuointeja löytyy egyptiläisiltä kissoilta, joilla on suuri merkitys sivilisaatiossa. Kissoilla oli omat piirteensä ja tatuoinnit onnistuneesti tarttui kaikkiin niihin. Käytä mustaa tatuointia varten sekä kultainen. Tämä rikas yhdistelmä tekisi minkä tahansa Egyptin tatuointi erottumaan.

Katso lisää: Irlantilainen Tattoo mallit naisille

9. Egyptian Scarab Tattoo:

egyptiläinen tattoo designs 6

Tämä on hirviökuoriaisen tatuointi. Nämä kovakuoriaiset yhdistettiin Ra: n silmiin ja innovatiiviset ja kauniit tatuoinnit voidaan luoda tällä. Ihmiset myös lisäävät siipiä siihen. tämä koko koon purkaminen saattaa varastaa sen kauneuden, joten se on turvallisempi vaihtoehto säilyttää vakiokoko tämän työskentelyn aikana. Voit säilyttää mustavalkoisena tai lisätä erilaisia ​​värejä, jotta tämä egyptiläinen tatuointi olisi elävä.

10. Anubis Egyptian Tattoo Design:

egyptiläinen tattoo designs 7

Tämä on abstrakti tatuointi kuoleman jumalasta nimeltään Anubis. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden käsitellä erilaisia ​​värejä ja kokoja, jotka vaikuttavat sen merkitykseen tai vaikutukseen. Anubiksen tatuoinnit ovat yleensä mustia. Tämä on yksi täydellinen Egyptin tatuointi malleja miehille ja naisille.

11. Egyptin kuningas tatuointi:

egyptiläinen tattoo designs 4

Faraon tatuointi on loistava muoto, jos haluat peittää suuren pinta-alan. Käytä kultaa, keltaista ja hopeaa mustavalkoisena pienille tatuoinnin yksityiskohtiin. Korosta silmiäsi ja saat tatuointiasi. Se on merkki vallasta ja vallasta. Tämä on yksi suosituimmista Egyptin tatuointimalleista miehille rohkeasti. Se on yksi Egyptin parhaista tatuointimalleista miehille.

12. Egyptin eläimet Tatuoinnit:

egyptiläinen tattoo designs 3

Animoitujen hieroglyfien käyttö on loistava idea, jos haluat työskennellä innovatiivisten tatuointien ja -mallien kanssa. Nämä mallit ovat harvinaisia ​​eivätkä usein näy. Joten eri värejä varten tämä on hyvä idea. Eläinten tatuointi käsivarret ovat paras idea saada inked.

13. Avain Egyptin tatuointi:

egyptiläinen tattoo designs 1

Symboli on nimeltään Ankh, ja se on avain, joka edustaa elämää. Se on myös symbolinen siitä, että Niili on elämän lähde Egyptissä ja elämän antajan symbolina. Tämä yksinkertainen ankh egyptiläinen tatuointi voidaan maalata missä tahansa. Voit kuitenkin korostaa sen käyttämällä kultaista alivirtua. Se on paras pieni Egyptin tatuointi.

14. Eye Egyptian Tattoo Design:

egyptiläinen tattoo designs 2

Udjat tai silmä on symboli, jota käytetään ilmaisemaan paranemista ja suojelua. Se tunnetaan myös tuntikausina. Naiset käyttävät tätä Egyptin tatuointia yleisimmin. Ra silmä on myös rikkaus, voima, vauraus ja viisaus. Yritä käyttää kultaista mustaa korostaaksesi silmää tai luomalla taustan muiden egyptiläisten mallien tai kuvioiden kanssa, jotka täydentävät tatuointia. Tämä on yksi parhaista Egyptin tatuointimalleista naisille.

15. Egyptin Jumala Tattoo mallit:

egyptiläinen tattoo designs 5

Egyptin jumalien tatuoinnit ovat myös erittäin suosittuja. He olivat merkki ylin voimasta ja tietämyksestä. Yleisin on Ra, auringon jumala. Nämä monimutkaiset tatuoinnit pitävät syvällisiä merkityksiä ja tulkintoja. Käytä tätä valkoista ja kultaista väriä. Tämä egyptiläinen tatuointi on pakko erottua.

Egyptin tatuoinnit ovat kauniita, joten valitse ja kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on saada ne painettuina. Jos pidät historiasta, kuvista tai yksinkertaisesti yksittäisten henkilöiden spekuloimisesta, harkitse yhden suuren joukon Egyptin hieroglyfien tatuointeja. Yhdistä omat ideogrammit yhteen kehittääksesi ajatuksen järjestelyä tai pyrkimällä määrittelemään sana foneettisilta kuvilta mistä tahansa laakerista, mahdollisesti sisustuksen reunojen rajoissa.

Kuvat Lähde: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

85 + = 95

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map