15 Paras Toinen Trimesteri Ruokavalio Ruoat Intian Naisille Tyylit elämässä

Raskaus vaatii ylimääräistä hoitoa naisille, koska hän nyt hoitaa kahta elintä yhden sijasta ja siten ruokavalio koko raskauden aikana on otettava vakavasti terveenä vauvalle. Myös toisen raskauskolmanneksen ruokavaliota pitää huolehtia terveellisen raskauden ylläpitämisestä. joten katsokaamme mitä syödä toisen raskauskolmanneksen aikana.

terve Foods For Your Second Trimester Diet

Raskaus 2. trimesteri Ruokavalion ruokia:

Nämä ovat 15 ruokaa, joihin voit sisällyttää toisen kolmanneksen ruokavaliosi terveellisiksi-

1. Maito:

terve Foods For Your Second Trimester Diet-Milk

Maito on erittäin terveellinen ruokavalio, koska siinä on runsaasti proteiineja ja kalsiumia, joka on tärkeä vauvan kasvulle ja kehitykselle, ja myös kalsium auttaa vahvistamaan kasvavan vauvan luita. Voit juoda maitoa sellaisenaan tai käyttää sitä voit tehdä muita terveellisiä juomia yhdistämällä muita ravitsevia ainesosia siihen.

2. Säilykevihannekset:

terve Foods For Your Second Trimester Diet-Canned Sardines

Säilötyt sardiinit ovat runsaasti kalsiumia samoin kuin omega-3-rasvahappoja ja magnesiumia. Toinen raskauskolmanneksen raskausruokavalio sisältää tämän, koska omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä lapsesi aivojen kehitykselle. Voit sisällyttää tämän osana salaattia tai tehdä muita herkullisia asioita siitä.

Katso lisää: Raskaus Kolmas kolmanneksen ruokavalio

3. Vihannesten monimuotoisuus:

terve Foods For Your Second Trimester Diet-Vegetables nutrition

Ruokailut syödä raskauden toisen raskauskolmanneksen aikana sisältävät kasviksia. Vihannekset ovat täynnä ravintoaineita, kuten rautaa, kalsiumia, kaliumia jne., Ja sisältävät myös kuituja ja mineraaleja, jotka ovat erittäin tärkeitä sikiön oikealle kehitykselle ja terveellinen raskausvihjeet. Auttaa vauvaa kypsymään täydellisesti ja kehittämään tarvittavat elimet oikeaan aikaan mikä vähentää synnynnäisten vikoja.

4. Kurpitsa ja auringonkukansiemenet:

15 Paras Toinen Trimesteri Ruokavalio Ruoat Intian Naisille Tyylit elämässä

Kourallinen kurpitsan ja auringonkukansiemeniä päivittäin ruokavaliostasi ovat runsaasti rauta- ja magnesiumlähdettä, jotka auttavat vauvan kasvua. Voit sisällyttää nämä ruokavaliosi välipaloiksi tai voit lisätä sen jogurttiin ja salaatiksi, jotta saat runsaasti ravintoaineita, joita tarvitset raskauden aikana.

5. Tavallinen jogurtti:

terve Foods For Your Second Trimester Diet-Plain Yoghurt

Jogurtti on runsaasti kalsiumia, joka auttaa pitämään luusi vahvoina ja pystymään kehittämään täysin vauvansa luita toisen raskauskolmanneksen aikana. Voit lisätä muita ravitsevia ainesosia, kuten mansikoita, jotka ovat runsaasti magnesiumia lisäämällä jogurtin ravintoarvoon ja jatkamaan tätä terveellistä ruokavaliota raskauden aikana.

6. Kuivat hedelmät toisen vuosineljänneksen ruokavaliossa: terve Foods For Your Second Trimester Diet-Dry Fruits

Kuivat hedelmät ovat tärkeimpiä ruokia raskauden toisen raskauskolmanneksen aikana, koska ne ovat erittäin ravitsevia arvoja. Kuivat hedelmät, kuten aprikoosit, mantelit, päivämäärät, viikunat jne. Ovat hyvä kalsiumin ja raudan lähde, joka tulisi sisällyttää päivittäiseen ruokavalioosi. Voit lisätä nämä kuivat hedelmät muihin elintarvikkeisiin niiden ravitsemuksellisen arvon parantamiseksi.

7. Syö ruskea riisi toisella viikolla:

terve Foods For Your Second Trimester Diet-Brown Rice

Ruskea riisi on runsaasti kalsiumin, raudan ja D-vitamiinin lähde, joka on erittäin tärkeä luiden kasvulle ja kehitykselle, ja myös rauta tarvitaan punasolujen valmistukseen niin, ettei ole hapen puutetta. Yhdessä sienien kanssa tämä voi osoittautua erittäin hyvä ravitsemuksellinen ruokavalio. Se sisältää myös hyvän määrän kuitua, joka auttaa sinua välttämään ummetusta raskauden aikana.

8. Tumma suklaa:

terve Foods For Your Second Trimester Diet-Dark Chocolate

Tumma suklaa on yksi parhaat ruoat syödä raskaana toisen raskauskolmanneksen aikana se sisältää hyvää määrää bromia, joka on erittäin hyödyllistä rentouttaa lihaksia ja laajentaa verisuonia. Se voi vähentää stressiä raskauden aikana ja alentaa verenpainetta, joka auttaa pitämään sinut terveenä koko raskauden ajan.

9. Paistettua perunaa pavut:

terve Foods For Your Second Trimester Diet-Baked Potato With Beans

Paahda perunaa pavut on rautainen, kuitupitoinen ateria, joka auttaa sinua ylläpitämään terveellistä rutiinia raskauden aikana ja myös säästämään vauvan minkäänlaisesta infektiosta tai synnytyksestä. Tämä on paras ruokalaji, jonka voit sisällyttää päivittäisiin ateriisi terveelliseen ruokavalioon ja olla terve.

10. Kala:

terve Foods For Your Second Trimester Diet-Fish

Kala on erittäin runsaasti vähärasvaista proteiinia, joka on erittäin terveellistä ja auttaa sinua säilyttämään painosi sekä proteiineja kehittämässä vauvaa ja terveellistä raskautta. Valitse oikea valikoima kaloja ja syötä sitä paistettua ruokaa pitempään kuin paistetut ruoat voivat pahentaa pahoinvointia tai huimausta, mikä on yleistä raskauden aikana.

Katso lisää: Raskaus ruokavalio ylipainoisille naisille

11. Munat:

terve Foods For Your Second Trimester Diet-Eggs

Munat ovat runsaasti proteiineja, jotka ovat tärkeitä kehon ylläpitämisessä, ja ne ovat äärimmäisen tärkeitä vauvan kasvulle ja varmistavat, että vauva syntyy vailla vikoja. Voit käyttää munia tehdä herkullisia ruokia tyydyttää sinun cravings raskauden aikana ja käyttää sitä myös aamiainen.

12. Pinaatti ja salaatti:

terve Foods For Your Second Trimester Diet-Spinach and Lettuce

Pinaatti ja salaatti ovat runsaasti rautaa ja foolihappoa. Suuri määrä rautaa auttaa sinua taistelemaan aneemisissa olosuhteissa, joihin naiset kohtaavat raskauden aikana. Voit käyttää pinaattia ja salaattia päivittäisenä salaattina tai laittaa kourallinen sitä rypsi- tai muita ruokia.

13. Koko vehnäleipä:

terve Foods For Your Second Trimester Diet-Whole Wheat Bread

Terveellinen ruoka raskauden aikana Toisen kolmanneksen ruokavalio on runsaasti kuituja sisältävä täysjyväleipä, B-vitamiini ja foolihappo. Foolihappo on välttämätöntä kehittää vauva- ja verenmuodostusta varmistaen, että vauvassa ei ole puutetta tai infektiota, kun se kasvaa äidin kehon sisällä. Kaikki täysjyväleipä aamiaisella on hyvä valinta täyttää kehosi kuituvaatimukset.

14. Hedelmät raskaana toiselle trimesteriä varten:

terve Foods For Your Second Trimester Diet-Fruits

Hedelmät sisältävät välttämättömiä mineraaleja ja ravinteita, jotka auttavat torjumaan infektioita äiti tai vauva voi saada raskauden aikana. Keskeiset ravintoaineet, kuten sitruunahappo, auttavat ehkäisemään synnynnäisiä vikoja ja muita vitamiineja, jotka auttavat vauhtia säästämään eri puutosairauksista syntymähetkellä, mikä lisää vauvan immuniteettia!

15. Bran-vilja:

terve Foods For Your Second Trimester Diet-Bran Cereals

Bran-viljat ovat yksi parhaista kuitujen lähteistä. Kuidut ovat erittäin hyviä munuaisten ongelman ratkaisemiseksi raskauden aikana, koska ne auttavat suoliston liikkeessä. Kuidut ylläpitävät myös verensokeritasoja kehossamme ja estävät siten myös äitiä raskausdiabeteksesta. Sinulla pitäisi olla hyvä määrä kuituja ja karkearehua terveelle vauvalle.

Terveellisen ruokavalion kaavion raskaana olevalle naiselle toisen raskauskolmanneksen aikana auttaa sinua raskauden aikana vähiten ongelmia ja myös auttaa vauvasi terveeksi ja myös hyväksi koko raskauden aikana.

Leave A Comment

63 − = 55