15 Paras matkailupaikkoja Uttarakhand vierailla Tyylit elämässä

Uttarakhand on Pohjois-Intian osavaltio, joka tarkoittaa "jumalien maata". Se on Himalajan koti ja sillä on monia matkailijoiden kohteita, jotka tekevät siitä yhden suosituimmista valtioista kiertueelle. Se on vain 170 kilometrin päässä Delhiin ja valtio ulottuu Himalajan juurilta Nepalin ja Kiinan rajojen yli. Suuressa valtiossa on kaksi divisioonaa, joita kutsutaan nimellä Garhwal ja Kumaon. Seuraavassa on 15 parasta matkailukohtaa Uttarakhandissa vierailla alla luetelluilla kuvilla.

Kuuluisia matkailukohteita Uttarakhandissa nähdäksesi kuvia:

1.Nainital:

Nainital-lake_uttarakhand-turisti-paikkoja

Nainital sijaitsee Kumaonin alueella ja se sijaitsee 1,938 metriä merenpinnan yläpuolella. Se on yleisesti kutsuttu "Lake District Intian" sen kauniita järviä. Nainitalin tunnetuin ja vieraileva vierailu on Nainin järvi. Nainitalin eläintarha, ostoskeskukset, ravintolat ovat joillakin paikoilla, joissa matkailijat haluaisivat vierailla.

2. Jim Corbettin kansallispuisto:

Jim-Corbett-kansallisen park_uttarakhand-turisti-paikkoja

Jim Corbettin kansallispuisto sijaitsee Nainitalissa, ja se on Intian vanhin kansallispuisto, joka perustettiin vuonna 1936. Se sai nimensä kuuluisan luonnonsuojelijan ja Jim Corbettin, joka on auttanut puiston perustamisessa. Puistossa on 488 lajiketta ja villieläimissä se sisältää tiikerit, elefantit, lentävät ketut, chital, intialainen pangolin jne. Ja yli 600 lintulajia.

3. Mussoorie:

mussoorie_uttarakhand-turisti-paikkoja

Mussorie on mäkiasema, joka on 2000 metriä merenpinnan yläpuolella. Se on Himalajan juurella ja on niin kaunis, että sitä kutsuttiin Hill of Queen. Tällä alueella on runsaasti kasvin nimi "mansoor", josta paikka on saanut nimensä. Paikka on puhdas ja vihreä, jossa on kaunista kasvistoa ja eläimistöä. Kaunein matkailukohde on Doon Valley.

4. Badrinath:

badrinath_uttarakhand-turisti-paikkoja

Badrinath on uskonnollinen kaupunki hinduille. Tärkein nähtävyys on Badrinathin temppeli, joka on omistettu Lord Vishnulle ja myös yksi Vaishnavitiesin 108 pyhäkköstä. Täällä on palvellut 15 idolia, ja ne kaikki oli tehty mustalla kivellä. Tämä on yksi huomattavista ja parhaista matkailukohteista vierailla Uttarakhandin osavaltiossa.

5. Auli:

auli_uttarakhand-turisti-paikkoja

Auli sijaitsee Chamoli-alueella Garhwalin alueella. Auli tarkoittaa niittyä niiden aluekielellä, joka osoittautuu kauniisti vihreiksi kesäisin ja talvissa on lumen peitossa ja sopii erinomaisesti hiihtoon.

6. Mukteshwar:

mukteshwar_uttarakhand-turisti-paikkoja

Mukteshwar on rauhoittava kohde, joka sijaitsee Nainitalin korkeudessa 2,285 metriä. Se on saanut nimensä kuuluisasta temppelistä, Mukteshwar Dhamista. Se on yli 350 vuotta vanha ja on tehty Herra Shivaa varten. Temppeli on aivan vuoren huipulla ja antaa kauniin kuvan alla olevasta kaupungista ja Himalajasta. Voit nauttia perheen kanssa ja antaa sinulle parasta aikaa kauniilla tunnelmilla.

7. Haridwar:

haridwar_uttarakhand-turisti-paikkoja

Haridwar tarkoittaa "Gateway to God" ja lasketaan yhdeksi seitsemästä hindujen pyhästä paikasta Intiassa. Se sijaitsee Gangesin joen rannalla ja se sijoitetaan, kun joki laskeutuu tasangolle. Suurin osa intialaisista ja muista aasialaisista maakunnista haluaa käydä tässä pyhässä paikassa uttarakhandissa.

8. Lansdowne:

lansdowne_uttarakhand-turisti-paikkoja

Lansdowne on rauhallinen kukkula-asema, ja turistit pitävät siitä helposti, koska se on helppo liikennöidä moottoriteillä olevilla teillä, toisin kuin muutamat muut majakka-asemat. Se on 1700 metriä merenpinnan yläpuolella ja täynnä sinisiä mäntyjä ja tammi metsiä. Se on yksi parhaimmista ja ihmeellisistä luonnollisista paikoista, jotka ovat nähtävissä. Täällä voi löytää tonnia kirkkoja, ja tämän paikan voidaan sanoa olevan kristittyjen hallitsema, eikä mikään muu valettu. Lansdownen alueella on myös paljon vesistöjä. veneily ja vaellus on yksi parhaista aktiviteeteista myös tässä.

Katso lisää: Käyntikohteet Wayanadissa

9. Harsil:

harsil_uttarakhand-turisti-paikkoja

Harsil on hiljainen ja seesteinen viehättävä, joka sijaitsee Bhagirathin joen rannalla ja on 2620 metriä merenpinnan yläpuolella. Se on keskellä tiheitä deodar metsien, joita asuu kauniita lintuja. Retkeilyreittejä löytyy täältä seikkailijoille ja ympäristö on sopiva ihmisille, jotka haluavat meditoida ja joogaa.

10. Kausani:

kausani_uttarakhand-turisti-paikkoja

Kausani on vehreä kukkula, joka sijaitsee 1890 metrin korkeudessa ja on kuuluisa ja antaa henkeäsalpaavan näkymät majesteettisiin Himalajiin. Mikä tekee siitä kauniimpia ovat havupuut, jotka ovat kaikkialla kukkulalla. Tämä on yksi ihastuttavasta paikasta Uttarakhandissa, jossa voit käydä nauttimaan luonnosta, jossa on eniten näkymä ja viileä sää.

11. Rishikesh:

rishikesh_uttarakhand-turisti-paikkoja

Tämä on yksi Uttarakhandin parhaista turistikohteista ja on suosittu sen luonnonkauniista kauneudesta. Paikka tunnetaan myös kuuluisiksi vaelluskohteiksi. Ihmiset tulevat ympäri maata käymään tässä paikassa. Ympäröivä näkymä on täynnä luonnon kauneutta ja vuoria. On paljon tilaa erilaisten aktiviteettien tekemisessä siellä. Ihmiset löytävät ikuisen rauhan täällä ja voidaan sanoa, että se on yksi parhaista paikoista nähdä Uttarakhandissa. Paikka on myös tunnettu joogakohde. Tonnia ihmisiä herää aikaisin aamulla ja kiipeä tähän paikkaan vain joogaan.

12. Dehradun:

dehradun_uttarakhand-turisti-paikkoja

Dehradun on Uttarakhandin hienoimpia kohteita. Paikka on suosittu monenlaisista luonnon kauneudestaan, koska siellä on valtava määrä metsiä. Ostospaikat tässä paikassa ovat myös melko jännittäviä ja siellä on monia paikkoja asua myös täällä. Paikka voidaan sanoa olevan hyvin rakennettu kaupunki ja siinä on lukuisia suuria oppilaitoksia, jotka houkuttelevat nuoria poikia ja tyttöjä opiskelemaan täällä. Tämä voidaan sanoa olevan yksi Uttarakhandin parhaista matkailukohteista. Dehradun on kuuluisa kuherruskuukauden paikka Uttarakhandissa, ja pariskunnat vierailevat ympäri vuoden.

Katso lisää: Paikat, jotka vierailevat Varanasiin

13. Almora Hill Station:

Almora-mäki-station_uttarakhand-turisti-paikkoja

Almora on yksi Uttarakhandin parhaista uskonnollisista kohteista ja on myös yksi Uttarakhandin parhaista paikoista. Paikat ovat suosittu kuherruskuukauden kohde ja ihmiset vierailevat tästä paikasta koko Intiasta. Paikka houkuttelee matkailijoita luonnollisen kauneuden ja säilytyslaadun takia, jotta vierailijat saisivat houkuttelevia palveluja tilapäisen oleskelun vuoksi. Backpacking ja temppelin vierailu ovat yksi tämän kaupungin kuuluisimmista aktiviteeteista. Almora on todella suosittu paikka Uttarakhand ja se on yksi parhaista paikoista nähdä Uttarakhand, mukaan ihmiset, jotka ovat olleet siellä.

14. Bageshwar:

bageshwar_uttarakhand-turisti-paikkoja

Tämä ei ole kuin Kolkata Lansdowne-kaista. Se on todellakin yksi parhaista paikoista nähdä Uttarakhand ja se voidaan sanoa olevan yksi uskonnollisista kohteista tässä valtiossa. Paikka on täynnä temppeleitä ja voidaan sanoa olevan kuuluisa kuherruskuukausiaktiviteetti. Paikka on kuuluisa luonnon kauneudestaan ​​ja ympäröivistä maisemista. Tämän paikan laatu on epäilemättä satunnaista ja siellä on tarjolla erilaisia ​​tiloja asiakkaille.

15. Gangotri:

gangotri_uttarakhand-turisti-paikkoja

Paikka on tunnettu jännittävästä ympäristöstä ja viileästä vireestä. Ihmiset vierailevat tämän paikan joet ja jäätiköt. Myös vesiputouksia, jotka houkuttelevat asiakkaita. Paikka on täynnä turisti nähtävyyksiä ja monia paikkoja täyttää sinun kaipaa seikkailu. Ihmiset, jotka haluavat tutustua, rakastuvat tähän paikkaan eivätkä halua lähteä. Ei voi sanoa olevan suosittu kuherruskuukauden sivusto, mutta se varmasti on monia muita toimintoja ja tilat tarjota ihmisille.

Joet tässä paikassa ovat niin kauniita, että hallitus on järjestänyt rakentamaan penkkejä ja istumapaikkoja täällä niin, että turisti voi pitää hauskaa vierailullaan tässä paikassa. Intian matkailuvirasto on tehnyt erinomaisen työn tekemään tämän Uttarakhandin parhaista matkailukohteista. Yksi tämän kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä on Gangotri-temppeli.

Kuvat Lähteet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Katso lisää: Käyntikohteet Dehradunissa

Leave A Comment

58 − 52 =