15 modernia kultaa kaulakoru mallit 30 grammaa | Tyylit elämässä

Kullan kaulakoru suunnittelee 30 grammaa on erinomainen tapa saada parhaat korukappaleet vain murto-osa kustannuksista. Tässä esitetyt mallit ovat vain upeita. Voit saada monimutkaiset mallit tehty näistä koru kohteita. Muuten kustannukset saisivat pommi, jotta saisit monimutkaisen suunnittelun kullan. Mutta 30 grammassa kultaa voit saada parhaan kustannuksin.

Erilaisia ​​kultakaulamallien kokoelmia 30 grammassa:

Tässä on muutamia top 15 kultaa kaulakoru malleja 30 grammaa,

1. Paksu kaulus 30 grammassa:

Paksu Necklace in 30 Grams

Tässä on täydellinen kulta kaulakoru muotoilu 30 grammaa, joka sopii toimintoihin. Kukkasuunnittelussa on kukka-riipus ja lehdet. Korvakorut ovat myös kukkasuunnittelua. Tämä on mukava valinta, jos etsit ajattele kultaa kaulakoru 30 grammaa.

2. Antique Gold kaulakoru:

Antiikki Gold Necklace

Hanki tämä kaunis 30 gramman kultainen kaulakoru, joka näyttää antiikkiselta ja perinteiseltä. Raskas kaulakoru on myös korvakoru ja pääkappale. Ihana soikea muotoinen riipus on kaunis katsomaan. Löydät lisää kokoelmia markkinoilla, mutta tämä malli on aina paras rakkaaseen, naiset näyttävät todella kauniilta tässä suunnittelussa, saavat tämän yhden kaulakorun rakkaaseen.

3. Choker Style kaulakoru 30 grammassa:

Kaulanauha Style Necklace in 30 Grams

Tämä 30 g: n kultainen kaulakorun muotoilu on hyvin perinteinen choker-tyylillä. Voit käyttää tätä upeaa kappaletta tärkeisiin toimintoihin ja seremonioihin. Tämä raskas kaulakoru on kustannustehokasta 30 gramman kultaa. Voit ottaa tämän omien räätälöidyt ideasi mukaan. Tällaisessa kuvioinnissa asiakkaat saavat valita valintansa, kuten soikea, kolmiomaisen tai pyöreän kuvion.

4. Suuret riipukset kaulakoru:

Suuri Pendants Necklace

Kokeile tätä kaunista kultaa kaulakoru asetettu 30 grammaa kustannus, joka on suuri lompakossa samoin. Kaulakorussa on pieniä jalokiviä. Korvakorut kaulakoru näyttävät erittäin suurilta. Voit valita haluamasi kivivärit, mutta vihreät ja punaiset ovat perinteisiä värejä. Vihreän, punaisen ja keltaisen värin yhdistelmä antaa eteläisen Intian ilmeen naisille.

5. Heritage 30 grammaa kultaa pitkä kaulakoru:

perintö Necklace

Jos haluat jotain, joka on perintölinja, nämä kultaiset pitkät kaulakorut 30 grammassa ovat täydellisiä. Tämä kaulakoru täydentää granaattihelmet ja smaragdit. Pyöreät suuret korvakorut ovat hieno tapa viimeistellä ulkoasua. Tämä viimeistelee hyvin ja antaa loistavan valon sävytyksen; puolueen ajan kuluminen kaulakoru, jos etsit, tämä on paras valinta aina.

6. Temppeli Kaulakoru:

temppeli Design Necklace

Tämä temppeli koru design kaulakoru on erinomainen kaikille uskonnollisia tehtäviä tai avioliittoja. Kauluksen muotoinen lehti jatkuu koko ketjun ympäri. Punainen helmiä ja vihreää käyttöä lisää herkän kosketuksen tähän ihastuttavaan riipukseen. Tämä on kokoelma temppelisuunnittelija -kaulaketjuissa, jos suunnittelet jotain budjetillesi, mene sitten tähän malliin. Tämä on parasta 30gs kaulakoru kokoelma.

7. Kerroksellinen kaulakoru 30 grammassa:

kerroksittainen Necklace in 30 Grams

Hanki rikas ilme tällä kerroksellisella kaulakoru-mallilla, joka on kultainen kaulakorun muotoilu 30 grammassa. Tämä kaulakoru on neljä riviä ketjuja, jotka on ryhmitelty kahteen paikkaan. Jokaisessa näistä on soikeita riipuksia, joissa on punaisia ​​jalokiviä keskellä. Se näyttää hyvältä saarilta, naiset ovat niitä, jotka rakastavat liittyä puolueisiin, sitten he varmasti yrittävät tämäntyyppisiä kaulakoruja heidän juhlaaikaansa.

8. Bell kaulakoru 30 grammassa:

soittokello Necklace in 30 Grams

Yksi voi saada lausunnon koruja pala kultaa, joka näyttää erittäin vaikuttava. Kultakylväs 30 gramman sisällä on valmistettu kultakalvoista ja kaarevista kultakuorista. Pitkät korvakorut ovat ihania, koska niissä on myös kellot. Sydämen muotoinen kultainen muotoilu tuo mukavan modernin kosketuksen siihen. Tämä antaa puhdasta perinteistä ulkoasua ja hyödyllistä festivaalin iltajuhlalle.

9. Peacock Design kaulakoru 30 Gms:

Riikinkukko Design Necklace in 30 Gms

Tämä riikinkukon muotoinen kaulakoru on kaunista katsella, koska se on 30 gramman painosta. Pitkä kaulakoru on täydellinen korvakoruilla. Tämä 30 gramman kaulakoru on mukava riikinkukonappikoriste, jossa on koristeltu jalokiviä.

10. Daisy Flower kaulakoru Design:

Päivänkakkara Flower Necklace Design

Kokeile jotain, joka on moderni ja silti sopii täydellisesti Intian kulutukseen. Moderni kultainen kaulakoru, jonka sisällä on 30 grammaa, on suunniteltu lehtipuita ja lehtiä. Korvakorut ovat yksittäisiä päivänkakkara kukka lehtiä sisältäen valkoisen jalokiviä.

Katso lisää: Kulta kaulakoru mallit 40 grammaa

11. Mango Design 30 grammaa kultaa kaulakoru:

Mango Design Necklace

Tämä on mukava Intian style kaulakoru, joka perustuu mango-muotoon. Kaulakoru on raskasta ja mangohelmet ympäri kaulakoru lisää upean ilmeen siihen. Korvakorut ja kaulakoru tekevät täydellisen sarjan.

12. Stone kaulakoru mallit 30 grammaa:

Kivi Necklace Designs in 30 Grams

Tämä perinteinen kullankeltainen kullanvärinen kaulakoru, jossa on kivet, on myös suuri pala, jota voit ostaa. Kullan kaulakoru alle 30 grammaa on syytä kiinnostaa se. Mallit sisältävät kukat ja jalokivi yksityiskohdat. Voit käyttää tätä korvakorusta mihinkään avioliittofunktioista tai uskonnollisista seremonioista.

Katso lisää: 5 gramman kultaa kaulakoru mallit

13. Etelä-Intian 30 GM Gold kaulakoru:

etelä Indian Gold Necklace in 30Gms

Kokeile tätä ihastutta Etelä-Intian muotoilua kultainen kaulakoru, joka on valmistettu 30 grammasta kultaa ja vihreitä kiviä. Pyöreän kaulakorun muotoilu on koko kuvio. Pienet kultahelmet kaulakorun ympärillä ovat paras asia ja se näyttää erittäin upealta.

14. Butterfly kaulakoru 30 Gms:

Perhonen Necklace in 30 Gms

30 gms kultaisen kaulakorun mallit sopivat nykyaikaisiin tyyleihin. Voit pukeutua tilanteisiin, joissa pukea on moderni ja tyylikäs. Perhonsidonta keskellä on upea ja mukava punainen jalokivi.

Katso lisää: Viimeisimmät kultahelmet mallit

15. Keltainen kultainen temppeli kaulakoru:

Keltainen Gold Temple Necklace

Tämä moderni kaulakoru keltaisella kultaisella temppelien riipuksella on täydellinen naiselle. Kaulakorun soikeat helmet ovat ympäri kaulakoru. Temppeliranneke on suurikokoinen ja siinä on kultahelmi alareunassa.

Viimeisin kulta kaulakoru suunnittelee 30 grammaa on ihana hinta ja eri tyylejä. Voit ostaa nämä kaulakorut choker tyyliin, pitkään pituuteen ja temppelisuunnitteluun.

Leave A Comment

27 − 20 =