15 Moderni ja tyylikäs italialainen keittiömallit Tyylit elämässä

Italialaiset mallit ovat täydellisiä nykyaikaisille ja modulaarisille ulkoasuille, jotka sisältävät parhaat ideat. Käytetyt tyylit ja valitut värit tekevät tyylikkäimmistä keittiöstä.

Uusimmat ja kauniit italialaiset keittiömallit kuvilla:

Meidän on tarkasteltava top 15 italialaista keittiömallia.

1. Moderni italialainen keittiö:

Moderni Italian kitchen

Tämä moderni keittiö, jossa on Italian keittiö, on hienostuneet kaapit ja tyylikäs ulkoasu. Keittiössä on laaja säilytystila ja kaikki on suljettu trendikkäissä kaappeissa, joissa on laaja kahva. Väriyhdistelmä tässä keittiössä on hyvin heikko.

2. Island Kitchen Design:

monitasoinen-saari-with-kanto-stools2

Italian keittiö täällä on ihana keskus saari, jota voidaan käyttää valmisteluun ja varsinaiseen ruoanlaittoon. Keittotasoa ja kaasuliesi käytetään keskeisessä tilassa ja tekee ruoasta mielenkiintoisen. Keittiön ympärillä olevat kaapit ovat tyylikkäitä ja hoikkaita.

3. Classy Italian Kitchen Design:

Tyylikäs Italian kitchen design

Tässä käytettyjä italialaisia ​​keittiökalusteita on piilotettu tähän avoimeen keittiöön. Sali ja keittiö ovat auki ja niitä ei suljeta ovesta. Tämä avoin muotoilu antaa tilaa trendikkäille kahviloille ja keittotasolle, jotka eivät näytä salamilta.

4. Italian Modulaarinen Keittiö:

italialainen modular kitchen

Tämä italialainen modulaarinen keittiö sopii erinomaisesti nuorille ja lonkaväille. Tyylikäs keittiötila, jota käytetään kaksinkertaisesti esipinta-asemana sekä ruokapöytä, sopii myös pieniin tiloihin. Valkoiset ja harmaat värit ovat teollisia.

5. Tilava italialainen keittiö:

Tilava Italian kitchen

Italialaisista keittiömestareista, jotka ovat saatavilla, löydät tämän tilavan keittiön erittäin houkuttelevaksi. Punainen ja valkoinen yhdistelmä on täydellinen. Kaapit ovat erinomaisia ​​pitämään kaikki keittiötavarat piilotetulta tavalliselta näkyltä.

6. Tyylikkäät italialaiset keittiömallit:

sulavalinjainen Italian kitchen designs

Tämä tyylikäs sisustus italialaiseen keittiöön on nykyaikaisista italialaisista modulaarisista keittiömerkkeistä. Suunnittelussa on trendikkäitä ruskeita kaappeja, joissa on kaareutuneet kahvat. Kaapit liikkuvat vapaasti ja suuret kaapit ovat helppoja käsitellä.

7. Rustic Italian Kitchen Design:

Maalaismainen Italian kitchen design

Täällä on maalaismainen italialainen keittiön muotoilu, jossa on puunvärinen ja teräskahvat. Keittiössä on kaapit uuniin ja mikroaaltouuniin. Keskellä oleva läpinäkyvä kaappi sisältää nuotit.

8. Pieni italialainen keittiömalli:

Pieni Italian kitchen design

Jopa pieni keittiö voidaan spruced jopa näyttää tyylikäs ja tyylikäs. Italian keittiön sisustus voidaan säilyttää leveillä ja tyylikkäillä kaappeilla, joissa on kaikki tarpeet. Se sisältää myös jääkaapin, uunin ja mikroaaltouunin.

9. Minimalistinen italialainen keittiömestari:

minimalistinen Italian kitchen design

Tässä on minimalistinen moderni italialainen keittiömalli, jolla on pienin määrä kohteita keittiössä. Suunnittelu on sijoitettu suuriin keittiöihin, mutta käyttää minimaalisia kaappeja minimalistisen ilmeen saavuttamiseksi. Tarvittavat esineet asetetaan mustaan, valkoiseen ja oranssiseen muotoon.

10. Barrique Italian keittiö:

barrique Italian kitchen

Tässä italialaisessa design-keittiössä on valtava tila, joka on täytetty kummallakin puolella kaappeilla. Yläosassa on myös viinikellari ja keskellä oleva takka. Avoimia kaappeja voidaan käyttää asettaaksesi välineet tai sisustustarvikkeet.

11. Teollinen italialainen keittiön suunnittelu:

teollinen Italian kitchen design

Täällä voit hyödyntää parhaita teollisia malleja italialaisessa keittiössä. Malleissa on paljaat metallimallit, joita ei ole maalattu. Teräskaapit ovat trendikäs ja tyylikäs. Keittiössä on ruokapöytä tuoleineen.

12. Toscanan italialainen keittiö:

Toscanan Italian kitchen

Tässä puu on kuningas. Tämä toscanalainen keittiö tekee eniten puun viimeistelyä ja siinä on kaapit ja saari puusta. Tämän keittiö rustiikki viehätys houkuttelee monia ihmisiä.

13. Painettu italialainen keittiön suunnittelu:

Painettu Italian kitchen design

Tämä on upea painettu italialainen muotoilu, joka sopii parhaiten ihmisille, jotka rakastavat värejä. Painettujen, sileiden ja väripohjien yhdistelmä on erittäin viehättävä. Tiilitehtävä voidaan myös sisällyttää samaan suunnitteluun.

14. Valkoinen italialainen keittiön suunnittelu:

Valkoinen Italian kitchen design

Voit saada haluamasi kaikki valkoiset italialaiset keittiöt tämän suunnittelun kanssa. Mallissa on kiiltävät valkoiset kaapit, joissa on valkoiset kädensijat, jotka antavat kokonaisvaikutelman. Teräsjohdot lisäävät muotoilun houkuttelevuutta. Tämä on yksi kauniista italialaisista keittiömalleista.

15. Perinteinen italialainen keittiö:

perinteinen Italian kitchen

Hanki tämä kaikki perinteinen italialainen keittiömestari, jolla on maalaismainen ulkonäkö italialaisessa puutarhassa. Puukahviloissa on perinteinen ilme, jossa on marmorinen keittiön yläosa. Tämä tekee mukavan lämpimän keittiön, joka näyttää ihastuttavalta.

Italialaisissa keittiössä on mukava tyylikäs ja trendikäs ulkoasu. Kaapit ovat parhaiten talon kaikki keittiö tarpeet. Valitse monista malleista.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

8 + = 17