15 kuuluisia matkailijoita vierailukohteisiin Kashmirissa Tyylit elämässä

Kashmirin laaksossa on runsaasti historiaa, kulttuuria ja luonnonilmiöitä toisella puolella, ja se on poliittinen kiista toisella puolella. Mausteinen maku kotimaisista ruokalajeista, erilaisista teeleistä, vaelluksista, asuntoveneistä ja monien pyhien pyhäkköjen vierailusta ovat suotuisat asiat, joita turisteja haluaisivat tehdä. Kotimaiset tekstiilit ja käsityötaito ovat varsin kuuluisia, joten täällä ostokset ovat hyviä.

Kaunis Kašmirin matkailupaikat vierailulle:

Tämä artikkeli selittää Kashmirin matkailukohteiden luettelon kauneuden tutustumiseen ja selittää myös näiden kohteiden kulttuurin ja historian sekä kuvia, jotka tekevät matkasi onnelliseksi.

1. Jama Masjid:

JAMA-masjid_kashmir-turisti-paikkoja

Nytmaalla sijaitseva Jama Masjid on yksi tärkeimmistä moskeijoista pääkaupungissa Srinagarissa. Sultan Sikandarin rakensi moskeija 1400-luvulla, ja myöhemmin hän jatkoi poikansa Zain-ul-Abidin. Moskeijalla on 370 puupylväistä yhdessä Indo-Sarancenin arkkitehtuurin kanssa joitakin elementtejä, jotka vetävät ihmisiä tänne. Perjantaina perjantaina on täynnä 1000 muslimia, koska sitä pidetään pyhimpänä päivänä palvottavana.

2. Chashmashahi:

chashmashahi_kashmir-turisti-paikkoja

Chashmashahi on pienin kolmesta Mughal-puutarhasta, joka sijaitsee Kashmirissa. Puutarha sijaitsee Nehru Memorial Parkin yläpuolella ja nimi tarkoittaa Royal Spring. Puutarhasta näkyy kaunis Dal-järvi ja myös ympäröivä vuoret. Puutarhassa on myös monia terasseja ja suihkulähteitä, jotka on rakennettu keskuksen kautta.

Katso lisää: Kathmandun matkailupaikat

3. Nagin-järvi:

Nagin-lake_kashmir-turisti-paikkoja

Nagin-järvi sijaitsee Kašmirin laaksossa itään. Se sijaitsee juurella vuoren Zabarwan ja järvi on keskellä pajua ja poppelipuita. Shankaracharya Hill sijaitsee järven eteläpuolella ja Hari Parbat sijaitsee lännessä. Se on kuuluisa vesihiihtoa, laukaisua ja veneilyä. Naga-järvi on yksi Kashmirin upeimmista paikoista.

4. Dachigam National Park:

dachigam-kansallinen-park_kashmir-turisti-paikkoja

Dachigam National Park on noin 22 km: n päässä Srinagarista, ja sen pinta-ala on noin 141 neliökilometriä. Puisto on kuuluisa uhanalaisista eläimistään, kuten peuroja. Puisto on läsnä syvälle laaksoon, jossa on jyrkkiä rinteitä. Kansallispuisto vaihtelee korkeudessa 1600 m - 4200 m, koska se on vuoristoalueella. Tämä kansallispuisto on yksi Kashmirin kuuluisista nähtävyyksistä seikkailun matkalle.

Katso lisää: Matkailuneuvot Bhopalissa

5. Drass:

drass_kashmir-turisti-paikkoja

Drass on toiseksi kylmä paikka maailmassa, jolla on asukkaita. Se sijaitsee korkeudessa 3,230 metriä ja on noin 60 km päässä Kargilista. Se on pikkukaupunki keskellä laaksoa ja polku Ladakh täältä on helppoa kuin Zojila Pass kulkee paikan läpi. Turistit nauttivat vaelluksesta ja Suru Valley on tunnetuin.

6. Hazratbal:

hazratbal_kashmir-turisti-paikkoja

Hazratbal on kuuluisa muslimien pyhäkkö ja uskoo, että pyhäkössä säilynyt hiusnauha kuului profeetta Mohammadiin. Se sijaitsee Dal-järven vasemmalla puolella ja on yksi Kashmirin pyhimmistä paikoista. Paras aika tutustua tähän pyhäkköön on maaliskuun ja lokakuun välisenä aikana suotuisan sään vuoksi. Hazratbal on yksi ihanteellisista ja historiallisista nähtävyyksistä Kashmirissa, joka antaa paljon rauhallisuutta.

Katso lisää: Matkailuneuvot lähellä Mysorea

7. Sonamarg:

sonamarg_kashmir-turisti-paikkoja

Sonamarg on saavutettava Sindh-laakson läpi ja se näyttää erilaisen maaseudun ilmapiirin Kashmirista, joka ei ole kovin yleinen. Se sijaitsee korkeudessa 2730 m ja sen nimi tarkoittaa Meadow of Gold koska sen vuoristoinen taustalla on puhdas taivas. Sindh-joki virtaa laaksossa ja ponit palkitaan usein kiertämään paikkaa. Sonamarg on yksi Kašmirin kauneimmista nähtävyyksistä, jotka vierailevat.

8. Shiv Khori:

Shiv-khori_kashmir-turisti-paikkoja

Shiv Kori on luola, joka sijaitsee kukkulalla ja se ulottuu noin kilometrille. Luolasta tiedetään olevan luonnollinen Shiva Lingam ja on yli 100 vuotta vanha. Matkailijat saavat vaikutuksen Sheshnaagin veistetty katto luola.

9. Khanqah-e-Moula:

khanqah-e-moula_kashmir-turisti-paikkoja

Khana-e-Mola on yksi Kashmirin vanhimmista muslimien pyhistä. Sultan Sikandar on rakentanut pyhäkköön ja on kauniisti veistetty sisäpuolella. Se oli tehty muslimi saarnaaja Mir Syed Ali Hamdani.

10. Srinagar:

srinagar_kashmir-turisti-paikkoja

Srinagar on kädet alas yksi kauneimmista paikoista koko Intiassa, puhumattakaan Kašmirista. Srinagarissa voit harrastaa monia erilaisia ​​harrastusmahdollisuuksia, kuten vaellusta, lintujen tarkkailua, veneilyä tai vesihiihtoa. Se on suosittu kuherruskuukauden kohde Intiassa. Vaikka paikkaa voi käydä ympäri vuoden, joulukuun ja tammikuun välissä oleva lumisate antaa erityisen kauneuden ja kauneuden tähän ihmeelliseen paikkaan. Se on yksi luonnollisimmista ja kuuluisimmista matkailukohteista käymään Kašmirissa.

11. Leh:

leh_kashmir-turisti-paikkoja

Jos vierailet Kashmirissa kesien aikana ja ajattelette paikkoja Kashmirissa, niin Leh on paikka sinulle. Korkeat vuoret ja järvet tarjoavat henkeäsalpaavan kuvan maalauksellisista maisemista. Lehin kauneus kumoaa kaikki, jotka vierailevat. Se on myös hyvä paikka niille, jotka rakastavat maastopyöräilyä ja vaelluksia. Houkuttelemalla näihin toimintoihin antavat sinulle elämää muistoja ja runsaasti tarinoita kertoa lapsesi lapsille. Kuitenkin, jos haluat mennä Lehin maastopyöräilyyn, kesä on sinulle sopiva aika, koska marraskuun jälkeen monet kappaleista on suljettu rankkasateiden vuoksi.

12. Kupwara:

kupwara_kashmir-turisti-paikkoja

Kupwara tunnetaan myös nimellä "Kashmirin kruunu" Kauniit, vihreät niityt, vuoret ja hohtavat kirkkaat purot tekevät Kupwarasta yhden parhaista paikoista Kashmirissa. Maalauksellisen maiseman ansiosta tämä paikka on pakko käydä, jos aiot matkustaa Kashmirissa. Kupwara on esimerkki Kashmirin kauneudesta useammalla kuin yhdellä. Sheikh Baba Behram, Lolab-laakso ja Qamar Reshi Sahibin pyhäkkö ovat harvoja pakopaikoista.

13. Kathua:

kathua_kashmir-turisti-paikkoja

Jos olette koskaan vetänyt sufismia ja suhtaudu siihen, Kathua on paikka sinulle. Kathua tunnetaan myös nimellä Sufisin kaupunki. Se kuvaa Kašmirin menneisyyden kaunista tarinaa ja on yksi Kašmirin kauneimmista paikoista. Sinun täytyy käydä, jos sinusta on historian rakastaja ja älä unohda Jasrostan linnoitusta. Kathua tarjoaa rauhallisen ilmapiirin kaikille vieraileville.

14. Kargil:

kargil_kashmir-turisti-paikkoja

Se on kaupunki, jota ei voi helposti unohtaa. Jopa tänään maininta Kargil tuo shivers alas kaikkien Intian, jotka olivat eläneet sodan aikana. Tämä kaupunki on pakko käydä, koska sillä on erityinen paikka jokaisen Intian kansalaisen tunnelmissa. Se on yksi Kašmirin matkailukohteista, koska se tarjoaa lukuisia tunteita. Monille tämä kaupunki tuo elävää muistoa jo kauan sitten ja tekee heidät ylpeinä Intian kansalaisuudestaan. Kargilissa voi harrastaa vuorikiipeilyä tai vaellusta lähistöllä Suru Valley. Muita kiinnostavia paikkoja ovat Mulbek Gompa, Shergol, Wakha Rgyal.

15. Pahalgaami:

pahalgam_kashmir-turisti-paikkoja

Tuoreus on ylikuormitettu tässä pienessä kaupungissa, joka istuu kätevästi vuorille. Rentoa ja rauhallista kaikille vierailijoille. Pahalgam on erinomainen paikka rentoutua, meditoida ja yhdistää luontoon. Pahalgam on kaukana rotan kiireisestä kaupunkimaisesta elämästä, joten unohdat kaikki huolesi ja stressi oleskelusi aikana. Tämä pieni kaupunki on erittäin kuuluisa valtakunnallisesta havupuusta. Lokakuun lopulla alkanut talvikausi on ehkä paras aika käydä kaupungissa, koska lumi antaa ylimääräisen kauneuden paikkaan. Pahalgamin vierailulla voi harrastaa erilaisia ​​harrastusaktiviteetteja, kuten melontaa ja ratsastusta. Lähistöllä kiinnostavia paikkoja ovat Betab ja Aru Valley.

Rakastettu lukea näistä paikoista? Käy nyt pitkä matka ja matkailukohteita Kashmirissa perheesi ja ystäviesi kanssa! Rakastu kaikkien näiden paikkojen kauniiseen kauneuteen ja älä unohda ottaa kuumia kuvia!

Leave A Comment

59 + = 62