15 kuuluisaa matkailua vierailevat Mussoorie Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

15 kuuluisaa matkailua vierailevat Mussoorie Tyylit elämässä

Mussoorie on tunnustettu "kukkulan kuningattareksi" ja on ihanteellinen paikka lomat ja häämatkat. Se sijaitsee Garhwalin kukkuloilla ja on todella lumoava paikka. Jos olet jännittävän henkilön ja rakastavat treenata, Mussoorie on täydellinen kohde sinulle. Jos aiot mennä Mussoorie-retkelle, kannattaa viitata seuraaviin paikkoihin, jotka on suunniteltu ja järjestetty retkelle.

Kaunis Mussoorie-matkailukohde vierailulle kuvissa:

On niin paljon upeita vierailevia paikkoja mussoorie sightseeing. Alla on lueteltu 15 ihmeellistä turistipaikkaa mussoorie yhdessä valokuvia, jotka auttavat sinua muuttamaan mielialaa tylsää nauttia.

1. Kemptyn putoukset:

paikat To Visit In Mussoorie

Kempty Falls sijaitsee 15 kilometrin päässä Mussoorie. Se on avoinna yleisölle maaliskuusta heinäkuuhun, ja se on yksi kuvankauniista ja ihastuttavista paikoista, jotka löydät Mussoorie ja sen ympärillä. Alunperin teatteriesitykset järjestettiin täällä Britannian aikakaudella. Niinpä nimi "Camp Tea" tehtiin myöhemmin Tyhjäksi. Tämä paikka on todella kauneus!

2. Mussoorie-järvi:

Mussoorie-lake_mussoorie-turisti-paikkoja

Mussoorie-järvi sijaitsee Dehradun-kadulla noin 6 kilometrin päässä Mussoorie-kadulta. Se ei ole vain kuuluisa piknikpaikka, mutta tunnetaan myös pedaaliveneilytiloista. Järvi tarjoaa myös joitain houkuttelevia näkymiä, kuten viehättävä ja lumoava Doon Valley. Mussoorie Lake on varmasti hauska kokemus. Tämä on yksi täydellisistä turistipaikoista lähellä mussoorie, joka voi antaa upean veden ratsastaa.

Katso lisää: Käyntikohteet lähellä Punea

3. Mussoorie Christ Church:

Mussoorie-Christ-church_mussoorie-turisti-paikkoja

Mussoorin Kristuksen kirkko rakennettiin vuonna 1836 gotiikan tyyliin. Se on yksi Himalajan vanhimmista kirkoista, ja sillä on vuosittain lukuisia matkailijoita ja vierailijoita. Tämän paikan sisätilat ovat ehdottomasti hienoja, koska ne on koristeltu muiden kuuluisten ihmisten tekemillä panoksilla. Sinun matkallasi Mussooriean on järkevää, kun tulet tänne.

4. Jharipani Fall:

Jharipani-fall_mussoorie-turisti-paikkoja

Jharipani on yksi kuuluisimmista ja suurista Jharipanin vesiputouksista, jotka sijaitsevat mussoorie-alueen ympärillä. Se sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Mussoorie ja pääsee ajoneuvoja. Tämä on ihanteellinen paikka uimiseen, piknikille ja viettämiseen perheen ja ystävien kanssa. Et koskaan unohda tätä uskomatonta turisti paikka Mussoorie kun vierailet.

Katso lisää: Nähtävyydet Chandigarhissa

5. Depot Hill:

Depot-hill_mussoorie-turisti-paikkoja

Depot Hill on Mussoorin korkein huippu. Tämä paikka tarjoaa sinulle joitain upeimmista ja upeista näkymistä. Se on vanhin paikka koko Mussoorie-alueella, ja se tunnetaan loistavasta säästä, kirkkaasta ilmasta ja rauhallisesta luonnosta. Sinun matkasi Mussoorie on epätäydellinen ilman tätä.

6. Kunnan puutarha:

kunnallinen-garden_mussoorie-turisti-paikkoja

Oletko kuullut tästä yksi mielenkiintoisimmista ja ihastuttavat paikat vierailla Mussoorie. Kunnan puutarhat sijaitsevat noin 3 kilometrin päässä Mussooresta ja pääsee autolla, rickshawilla tai poninolla. Se on keinotekoinen järvi, eksoottisia kukkia ja kasveja puutarhassa ja jopa veneilymahdollisuuksia. Jos haluat löytää rauhaa ja hiljaisuutta, kannattaa ehdottomasti tulla Kunnan puutarhoihin.

Katso lisää: Munnarin matkailukohteiden luettelo

7. Van Chetna Kendra:

van-Chetna-kendra_mussoorie-turisti-paikkoja

Vat Chetna Kendra on kaunis paikka, jota ympäröivät evergreen mäntymetsät ja pensaat. Se on tunnettu levähdyspaikka ja pääsee autolla tai jalkalla. Täältä löydät myös joitain Mussoorin ainutlaatuisia villieläimiä, kuten Kankaria ja Himalajan Peacockia.

8. Gun Hill:

gun-hill_mussoorie-turisti-paikkoja

Gun Hill on Himalajan toiseksi korkein huippu ja tarjoaa joitain kauneimmista ja upeista näkymistä Himalajan rannoille. Voit päästä tähän paikkaan kävelyllä ja ajoneuvoilla molemmilla. Se on varmasti hieno kokemus täällä. Se on yksi mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä lähellä Mussooriea.

9. Camel's Back:

kamelit-back_mussoorie-turisti-paikkoja

Tämä tie sai nimensä pääasiassa sen takia sijaitsevasta suuresta kivestä, joka muistuttaa kamelin selkää. Löydät paksuja deodar puita täällä ja myös todistaa upeita ja rikkaita auringonlaskuja, jos tulet oikeaan aikaan. Sää on samea ja tunnelma on rauhallinen ja rauhallinen.

10. Mussoorie Adventure Park:

Mussoorie-seikkailu-park_mussoorie-turisti-paikkoja

On aika tehdä seikkailu yksi kuuluisimmista turistikohteista Mussoorie. Tämä paikka on tarkoitus pitää hauskaa ja rentoutua ystävien ja perheen kanssa. Mussoorie Adventure Park tarjoaa erilaisia ​​jännittäviä kokemuksia seikkailun hakijoille, kuten taivas ratsastaa, laaksoon risteyksessä, rappelling jne. Sekä muutaman ratsastaa lapsille. Tämä on paras paikka piknikille ja perheen kokoontumiselle.

11. Pilven loppu:

pilvet-end_mussoorie-turisti-paikkoja

"Fee, Fi, Fo Fum", soiko tämä soittokello? Jos on, ota lapset käymään jättiläisen palatsissa pilvien yläpuolella olevien pilvien yläpuolella. Nimi sopii täydellisesti tähän paikkaan, koska se on Mussoorie-ohjelman lopussa sijaitseva sijainti, ja voit nähdä pilvet alla. Tämä paikka on loistava tunnelma ja ilmapiiri ympäri vuoden, märän mutaisen tuoksu ja kasvoillesi kasteen tuoksu tuovat mukanaan ilmeettömän ilon sydämeesi ja tulet varmasti käymään tässä paikassa jälleen kerran. Mussoorie on yksi ekstaattisista paikoista, joten tämä paikka varmistaa, ettet mene takaisin unohdettuasi. Jopa polku käydä tämä kaunis paikka on lumoava ja hieman väsyttävää, koska se vie sinut läpi tiheän metsän ja varmasti ratsastaa on yhtä hauskaa kuin määränpää.

12. Happy Valley:

happy-valley_mussoorie-turisti-paikkoja

Vierailu Happy Valley on varmasti tuo tyytyväinen hymy kasvoillasi, koska tätä paikkaa ympäröivät puutarhat, kartanot ja temppelit. Tämä paikka ei tarjoa sinulle mitään seikkailua, eikä se tuo jäätä selkärankaan, vaan tämä paikka on ihmisille, jotka rakastavat yksinäisyyttä, jotka arvostavat rauhanomaista ja rauhallista auraa paikasta. Vierailemassa tätä paikkaa saat mielesi ajattelemalla ja lähettää mielikuvituksesi uudelle korkeudelle. Tästä syystä tämä paikka on sopivin runoilijoille, kirjailijoille ja maalareille.

13. Hathipaon And Park Estate:

hathipaon-ja-puisto-estate_mussoorie-turisti-paikkoja

Hathipaon ja Park Estate ovat loistava paikka vaeltajille ja piknik-kävijöille. Sen ympärillä on vuoret, jotka on koristeltu vehreässä kasvillisuudessa ja tarjoavat eksoottisen ja ainutlaatuisen näkymän Doonin laaksoon. Kun olet käynyt tässä paikassa, se on loistava ja rikastuttava kokemus ja varma, että menetät luonnon maagisessa kauneudessa..

14. Tiger View Jungle Camp:

tiger-view-viidakko-camp_mussoorie-turisti-paikkoja

Villieläinten ystäville ja metsästäjille Tiger View Jungle Camp tarjoaa sinulle hämmästyttävän mahdollisuuden sijoittaa tiikerit ja ampua ne (kamerasta ilmeisesti). Näet tiikerit omassa luonnollisessa elinympäristössään. Toisin kuin muut villieläinten leirit ja suojelualueet, metsäosasto tarjoaa mahdollisuuden retkeilyyn ja myös viidakon safariin, joten jos olet varma, että et märkää housusi kuulustelemaan murinaa keskellä yötä leirillä, niin tämä on yksi parhaista Mussoorie nähtävyyksiä sinulle.

15. Tapovan:

Minun beautiful picture

Hindu-mytologian mukaan Guru Dronacharya kärsi Tapovanin murhasta. Joten vierailu Tapovanin kohteelle on samanlainen kuin vierailu pyhiinvaelluskeskukseen. Tapovan sijaitsee Gangesin joen läheisyydessä, ja sitä ympäröi myös vehreät kasvillisuus ja se on hyvä paikka luonnon ystäville..

Kaiken edellä mainitun Mussoorie-matkailukohteiden ja niiden vierailun syiden vuoksi Mussoorie on pakko käydä kaikille Uttarakhandin matkustajille. Myös Mussoorian lähellä sijaitsevat turistipaikat ovat tutustumisen arvoisia. Lyhyesti sanottuna, jos haluat hyvin viettämää lomaa summalle, jonka aiot viettää, muista sitten vierailla Mussoorie-paikkakunnilla ja nähdä kaikki loistavat paikat, jotka se sisältää.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 89 = 97

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map