15 Kaunis arabialainen tatuointi mallit ja merkitykset

Arabi-tatuoinnilla on oma uskonnollinen ja kulttuurinen merkitys. He eivät vain näytä regalia vaan myös jättävät erittäin salaperäisen vaikutuksen ihmisiin katsomaan sitä. Arabiassa yksi maailman kauneimmista ja tyylikkäimmistä kielistä on erittäin kiihottava virtaus yhdestä kirjeestä toiseen, mikä antaa erittäin taivaallisen ilmeen. Nämä arabian tatuointimallit ovat kaikkien tatuoijien rakastamia kaikkialta maailmasta. Keskustelemme nyt 15 parhaan arabialaisen tatuointimallin kanssa.

arabialainen tattoo designs

Merkittävä arabialainen tatuoinnit ja merkitykset:

Arabian tatuoinnit eivät vain näytä selkeältä, mutta ne näyttävät myös salailevilta. Nämä tatuoinnit voivat antaa sinulle muutamia tietomääriä. Alla on arabian tatuointimallit ja merkitykset.

1. Lovers nimi tatuointi in Arabic Fonts:

ystäville-name-tattoo12

Kun rakastat rakkaasi nimeä, on ihanteellinen lähestymistapa osoittamaan omistautumista heille ja osoita myös, että rakastat heitä loppuun asti. Joka tapauksessa, joskus se on kiehtovaa siinä tapauksessa, että et anna nimen, jonka olet kirjoittanut sinusta, poikkeuksellisen ilmeinen. Elokuvan leimaaminen arabiaksi on yksi tapa taata tämä, ja se antaa myös nimeälle terävän ja hämmentävän ulkonäön.

2. arabian tatuointimallit hip:

sisäinen lujuus tarkoittavat-arabialainen-tatuointi-design11

Paras paikka tehdä tällainen sielullinen ja lyhyt tatuointi on lonkan alueella kuitenkin, jotkut ihmiset haluavat veneet sen ympäri vyötärö linjaa. Tämä arabialainen tatuointipiiri on liian viileä, kun käytät lyhytaikaista yläosaa riittävän lyhyen, jotta saat näkyviin vyötärölinjan. Tatuointi, jolla on korkea moraalinen arvo, on vain silmästä. Huolimatta siitä, etteivät monet ihmiset voi lukea sonetia tai ilmaisua, kalligrafia näyttää edelleen yllättävältä. Murre ja virtaviivojen virtaus antavat jakeen mielenkiintoisen ulkonäön, mutta sinun on lisäksi sijoitettava se kunnolliseen alueeseen, jotta se näyttäisi kiehtovalta.

3. Selena Gomez arabian tatuointi oikealla puolella:

selena-gomez-arabialainen-tattoo14

Esittäjä ja laulaja Selena Gomez lisäksi tekevät hieman arabialaista muotoilua juuri oikean olkapään alla. Se perustaa "rakasta itseäsi". Tämä on toinen tapa, jolla tällaisella pienellä toiminnolla voi olla suuri vaikutus. Riippumatta siitä, mitä paparazzi tai jokin muu henkilö sanoo suhteessa hänelle, hänellä on tämä vakaa ehdotus itselleen. Jatkuvasti vaalia itseäsi ensin.

4. Yksinkertainen hamsa käsi Arabic Tattoo mallit:

HAMSA käden-arabia-tatuointi suunnittelun

Se on yksi tärkeimmistä arabialaisista tatuointimalleista, joka merkitsee suojelua pahalta, ja sitä pidetään siis pyhänä arabian ja heprean keskuudessa. Käden keskipisteen muotoinen silmä on samanlainen kuin saaliin silmä, jota käytetään yleensä negatiivisten energioiden seuraamiseen. Tatuoinnit kädessä voidaan räätälöidä asiakkaan sopivuuden mukaan. Sinun pitäisi olla sana käsityöläistänne ennen kuin päätät suunnitelmasta, koska hän voisi ehdottaa parasta muotoilua, joka sopii täydellisesti symbolin kanssa.

5. Arabic Script Tatuointi olkapäällä:

15 Kaunis arabialainen tatuointi mallit ja merkitykset

Arabinkieliset runot tai runot arabikirjoituksessa ovat hyvin kauniita ja eksoottisia. Monet tatuointi ystävät, jotka ovat hyvin perehtynyt tällä kielellä saada linjat niiden suosikki runoja tai lauluja tatuoitu arabiaksi. Tämä näyttää parhaiten takapuolelta tai vyötärölinjalta. Se pyrkii kattamaan suuremman kehon alueen ja antaa viehättävän vaikuttavan, joka näyttää todella houkuttelevalta.

Katso lisää: Scorpion Tattoo mallit

6. arabialainen muotoilu musta henna tatuointi:

15 Kaunis arabialainen tatuointi mallit ja merkitykset

Tatuoinnin ystäville on rakastettu paitsi arabian kirjoituskäsikirjoitusta kuin täydellinen muotoilu, mutta he myös rakastavat arabialaista muotoilua. Henna-tatuoinnit, joilla on arabialaisia ​​malleja, ovat hyvin yleinen osa muslimikulttuuria. Yleensä tämä tatuointi on luonteeltaan väliaikainen, kun sitä käytetään mustalla hennalla, musta henna pestään pois 8-10 pesuissa, mutta jotkut ihmiset rakastavat tätä muotoilua niin paljon, että ne saavat sen pysyvällä musteella.

7. Traveler arabia Sanan merkitys Tatuointi:

arabia-sana tarkoittava-traveller15

Sen sijaan, että mielivaltainen kiinalainen kuva merkityksestä, miksi ei yhdelläkään sanaakaan arabikirjailua? Tämä erityinen perustaa "Voyager". Tatuoinnilla on merkitystä, koska se viittaa siihen, että nuorekas pitää silmällä luontoa ja epäonnistumista yksinkertaisesti pysyä mukana. Arabialaiset tatuoinnit voivat olla sekä erinomaisia ​​että uskomattoman tärkeitä, vaikka arabia ei olekaan mistä tahansa dialekteistä. Jos olet epäonnistunut, että arabia ei ole paikallinen murre, suosittelen paikallisen arabialaisen puhujan löytämistä, jotta tatuoinnin oikeinkirjoitus ja välimerkit olisivat oikein. Tämä on yksi parhaista arabi-tatuoista miehille.

8. Tatuointi nimet arabiaksi Kirjoittaminen:

15 Kaunis arabialainen tatuointi mallit ja merkitykset

Monet tatuointi ystävät arabialaisia ​​malleja saada nimensä tatuoituja arabian kielellä. Nimi sopii kaikkiin kehon osiin. Tämä on yleisimpiä arabialaisen tatuoinnin muotoa ja sitä rakastetaan paljon. Tämä on paras arabialainen nimi tatuoinnit.

9. Kursiivi arabian sanat Tatuointi koko kehossa:

15 Kaunis arabialainen tatuointi mallit ja merkitykset

Kuten tiedämme jo, että arabien tatuoinnit sisältävät yleensä lauluja, runoja, laulusanoja tai sanoja, jotka on kirjoitettu kauniissa arabiankielisessä käsikirjoituksessa, tatuoinnin ystävät rakastavat niitä kaiverrettuna tässä ainutlaatuisessa kursivoidussa ja kalligrafisessa tyylissä. Voi olla lyhyt sana tai pitkä lause, mutta nämä tatuoinnit antavat sinulle toisen maailmansodan ja eksoottisen ulkoasun, joka tekee sinusta houkuttelevamman ja houkuttelevan. Se on paras arabialainen tatuointimalli miehille.

10. Pieni kirjasin tatuointi arabian ranteessa - "Usko"

15 Kaunis arabialainen tatuointi mallit ja merkitykset

Yksi sana "usko" arabi kielellä on jälleen kaunis ja yhteinen tatuointi tatuoinnin ystäville. Tämä yksinkertainen ja houkutteleva muotoilu sopii kaikkiin ruumiinosiin, joten voit tehdä sen missä tahansa, olkoonpa ranteesi, käsivarsi, kaula, selkä, olkapäät jne..

Katso lisää: Kreikan tatuoinnit ja niiden merkitykset

11. arabiankielinen tatuointi sivulle - 'This too too pass':

Tämä Too Shall Pass

Tatuoinnit arabiaksi ovat pääosin lauseita ja sanoja. "Tämäkin on kulunut" on lause, joka antaa myönteisiä tunteita jopa sinisellä. Se antaa voimaa siirtyä elämään ja saavuttaa positiivinen näkökohta. Tytöt haluavat saada tämän lauseen käsiinsä tai olkapäille.

12. Arabian kirjoittaminen Tatuointi ranteella - Peace & Love:

15 Kaunis arabialainen tatuointi mallit ja merkitykset

Tämä rakkauden ja rakkauden muotoilu on yksi yleisimmistä ja rakastetuista malleista kaikkien arabialaisten tatuointien joukossa. Tatuoinnin ainutlaatuisuus on se, että vaikka se rauha ja rakkaus on kirjoitettu sille arabiaksi, sillä on myös kyyhkysen linnun pää, jota pidetään voimakkaana rauhan ja rakkauden symbolina. Joko se tehdään lähellä nilkan, olkapäät, ranne, käsivarret jne. Tämä muotoilu sopii täydellisesti mihin tahansa kehosi osaan valintasi.

13. Salaperäinen punainen arabialainen tatuointi mallit:

salaperäinen punainen-arabialainen-design13

Jokainen tatuoijan rakastaja, joka tarvitsee arabialaisen kuvansa eräänlainen, pitää saada se erinomaisessa valkoisessa musteessa. Valkoisen ja punaisen musteen maine on ollut levottomassa nousussa vuosien varrella, mutta se näyttää parhaiten yksilöiltä, ​​joilla on tummempi tai nahkainen ihon sävy kuin niillä, joilla on kevyt esiintyminen.

14. Feelings Text Arabic-tatuointimallit:

15 Kaunis arabialainen tatuointi mallit ja merkitykset

Jotkut ihmiset haluavat ilmaista tunteitaan arabian tatuoinnit. Yleensä ihmiset eivät voi lukea tätä kieltä, joten se on eräänlainen helppo tapa ilmaista, mitä he haluavat sanoa maailmalle. Tämä tatuointi sanoo "Olen kärsinyt, opin, muutin". Tämä muotoilu on erittäin houkutteleva ja antaa vahvan vaikutelman ihmisille, jotka tuntevat sen merkityksen.

15. Suunnittelija arabialainen skripti tatuointi takana:

15 Kaunis arabialainen tatuointi mallit ja merkitykset

Vaikka olemme nähneet tavallisia ja yleisiä arabialaisia ​​sanoja ja lauseita kirjoitettuna tässä käsikirjoituksessa, jotkut ihmiset rakastavat kokeilla muita houkuttelevia malleja. Tatuoinnit rakastavat tämän suunnittelijan luovaa lähestymistapaa. Tässä tatuoinnissa musiikin symboli sekoitetaan arabialaiseen lauseeseen. Tämä muotoilu kattaa suuren osan kehosta ja näyttää erittäin trendikkäältä.

Katso lisää: Kiinan tatuointi nimet

Tatuoinnit huomioon ottaen vähiten vaativa lähestymistapa ristireitistä siihen, mitä tarvitset on käsikirjoituksella. Kuitenkin joissakin vaiheissa, sinun on lisäksi jotain kauniimpaa tai viileämpää kuin vain sanat goottilaisessa tekstityylisessä kehossa. Muutamat ihmiset hyväksyvät tämän avoimen oven, jotta sanoma kirjoitetaan kauko-murteella.

Leave A Comment

11 + = 20