15 helppoa ja helppoa Pitkä Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Ei ole väliä, millaisia ​​hiuksia sinulla on, on yksi kampaus, joka säännellään kaikkia. Se on nöyrä poninhäntä. Mutta älä anna sen yksinkertaisuuden hämätä sinua; se on yhtä monipuolinen kuin itse hiukset. Vaikka ponytails voidaan tehdä joka pituudelta, se on paras saada ulos pitkät hiukset. Joten tässä on valikoima joitain parhaita versioita käytettävissä meille.

pitkä ponytail hairstyles Main

Tee tyylikäs n upea ulkonäkö, joka nostaa tämän kampauksen ohi juuret. Ponytail, se on muuta kuin erilaista saavuttaa

1. Beady Long Ponytail kampaukset:

15 helppoa ja helppoa Pitkä Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Kuten nimi kertoo, se on hauska poninna, joka muistuttaa merkkijono helmiä. Joten ensin luo korkea poni ja sitten tasaisella välein kiinnitä pohja pitkin lanttua. Nyt vihdoin vedä vastakkaisiin päihin kunkin solmun keskelle luodaksesi kuplanmuotoisia helmiä. Voit tehdä siitä kiiltävän lisäämällä hiusseerumia tai sotkuisia valinnan mukaan.

2. Braided High Long Ponytail kampaukset:

15 helppoa ja helppoa Pitkä Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Se on melko korkea ponnahdusliina hiuksissa, joka on silitys keskilämmöllä. Jotta hauskaa hiukset molemmilla puolilla olevilla korvalehdillä on punottu ponnahkan pohjaan. Voidaan lisätä toinen ulottuvuus luomalla puuhun bumpettia tai yksinkertaisesti takaisin kampaamalla kruunun karvat kuvan osoittamalla tavalla.

Katso lisää: Messy Ponytail Hairstyles

3. Beehive Long Ponytail kampaukset:

15 helppoa ja helppoa Pitkä Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Mehiläinen on retro kampaus, joka on palannut muotiin. Se sisältää paljon selkäharjoittelua suuren bouffantin luomiseksi, joka on huolellisesti asetettu runsaalla hiuslakalla. Jäljelle jääneet hiukset sidotaan alamäkeen alamäkiin bouffantin pohjalla. Jos pidät retrochicista, tämä on kampauksesi sinulle.

4. Twisted Long Ponytail Hairstyles:

pitkä ponytail hairstyles 4

Tämä on enemmän sotkuinen ponnahtaa, mutta käyttämällä sileä rauta voi rock sen punainen matto aivan näyttelijä Mila Kunis yksi hänen monista esiintymistä. Pään etuosan hiukset kierretään molemmille puolille ja kootaan yhteen ja kiinnitetään bobby-nastoilla. Sitten jäljelle jääneet hiukset sidotaan lonkeroihin. Jotkut säikeet käytetään käämittämään lantion pohjan peittämään vartija ja lisäämällä illuusion tilavuudesta.

Katso lisää: Parhaat kampaukset tytöille

5. Big Long Ponytail kampaukset:

15 helppoa ja helppoa Pitkä Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Suuri tai purettu poninna on oikeastaan ​​kaksi ponytailua, jotka luovat yhden ison pitkän poninjan illuusion. Hiukset on jaettu kahteen osaan kruunu ja alaosa. Alempi osa on sidottu keskikokoiseen ratsastukseen. Kruunun osa on käyristynyt ja koottu alemman ponnahduslautan yli ja kiinnitetty bobby-nastoilla, jotka lisäävät rungon pituuden. Ulkonäkö on asetettu hyvillä hiuslakalla.

Katso lisää: Ponytail kampaukset lyhyille hiuksille

6. Polished Long Ponytail Hairstyles:

pitkä ponytail hairstyles 6

Yksinkertainen ja helppo hairstyle, jos osaat käyttää sileää rautaa. Yksinkertaisesti puhaltaa kuivat kosteat hiukset keskilämmöllä. Kerää hiukset huolellisesti kampaamalla ne lanttivyöhykkeeksi. Käytä nyt sileää rautaa, jotta poniradio olisi suorassa. Ota muutamia säikeitä erikseen peittämään jalankorvan pohja käärimällä se. Ja näin saat polkupyörän.

Katso lisää: Kampaukset naisille, joilla on pitkät hiukset

7. Double Knot Long Ponytail-kampaukset:

15 helppoa ja helppoa Pitkä Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Tämä on yksinkertainen yhdistelmä solmua, jossa hiukset on ensin jaettu ja solmittu yhteen ja lopulta kiinnitetty yhteen ainoana ponnahduslautana. Voidaan pelata ympäriinsä kääntämällä ne erikseen erikseen ennen niiden solmimista.

8. Jaksotetut Long Ponytail Hairstyles:

15 helppoa ja helppoa Pitkä Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Se on toinen muunnelma helmikorkeudesta. Tässä hiukset on jaettu kolmeen osaan: kruunu, keski ja ala. Hiukset on selvitettävä tämän ulkonäön vuoksi. Kruunu kerätään ja sidotaan; tämä yhdistyy keskiosaan ja on jälleen sidottu. Lopuksi se liittää alempaan osaan ja sitoo kaulan napaan. Tämä liukas kampaus on kiitoradan mestari.

Katso lisää: Uusimmat Ponytail kampaukset tytöille

9. Romanttinen sivu Pitkä ponytail kampaukset:

Romanttinen Side Ponytail

Se on helppo ja naisellinen poninna. Just hiiren hiuksia pitkin otsatukka kehystää otsasi ja kerätä hiukset toiselle puolelle tehdä alhainen poninhäntä. Jätä se olkapäälle herkällä pehmeällä kiharrella. Tästä tyylikkäästä vetää takaisin Bardot-innoitukseen, tämä on hairstyle, joka näyttää kauniilta kaikilta.

10. Chic Diy Chignon Pitkä lonkatuha:

chic-DIY-nuttura-poninhäntä-kampaus

Ensimmäinen askel, jolla tämä pitkä lonkeroiden kampaus on, on suoristaa hiukset. Sitten jakaa se ja kiinnitä se hiusnauhoilla. Tämän jälkeen kierrä kiinnitetty osa ja toista sama menettely toiselle puolelle. Viimeksi tyyli jäljelle jääneet hiukset lantionkipeeksi ja kääri hiuslakkaa sen ympärille. Hiusten kirkkaaksi tekemiseksi voit käyttää myös hiuslakkaa. Tämä tyylikäs ja kaunista lonkeroiden kampausta on täydellinen juhliin ja muihin tilaisuuksiin.

11. Ombre Long Ponytail kampaukset:

ombre-poninhäntä

Tämä pitkä hiuslenkki tyyli on etuna välttää putoamaan hiukset päähän. Niinpä se toimii hyvin ihmisille, joilla on ohut ja vähemmän pomppiva hiukset. Ensimmäinen askel tämän tyylin luomiseksi on tehdä kiharaa suorassa hiustossasi, jos ne eivät ole käpristyneet ja jakaa hiuksesi neljään osaan eli kruunuun, alempaan, oikealle ja vasemmalle osa. Nyt taaksepäin harjaamalla yläosaa, jotta se näyttäisi pommeilta ja sotkuisilta ja korjaa hiukset. Lopuksi kääri jäljelle jääneet hiukset alhaiseen ratsastuskoukkuun.

12. Ponytail Bow-kampa:

poninhäntä-keula-kampaus

Tämä viehättävä keula yli punos lisää paljon hauskaa ja viileyttä standardin yksinkertainen lantion kampaukset pitkät hiukset. Aluksi sinun on muotoiltava hiuksesi yksinkertaiseksi ponnahduslaudaksi. Ota sitten nauha hiusvintturin selästä ja kääri se sen ympärille piilottaaksesi bändi. Seuraavaksi ottakaa toinen hiusalue rungon ympärillä keulan yli. Käytä muutama tappi pitämään se parempana pidempään. Nopea ja helppo tyyli kestää joka kerta, onko sinulla baari tai rannalla tai ostoksilla. Voit myös lisätä hiusseerumia hiuksissasi, jotta tyyli näyttäisi kirkkaalta tai voit jättää sen sellaisenaan. Se riippuu täysin valitsemastasi.

13. Tyylikäs ja matala pitkä ponytailien pitkät hiukset:

tyylikäs ja matala-poninhäntä

Jokainen haluaa kokeilla erilaisia ​​kampauksia näyttää fab. Kokeile tätä glam poni? Mutta ennen kampauksen vetämistä tähän pitkään ponnahduslautana, käytä jotain suihketta parempia lentoreittejä ja loistaa. Nyt tehdä tämä laittaa hiukset poni ja kääri sen kanssa joukko hiuksia alapuolelta poni sama kuin kun sitoa bändin ympärillä hiukset, jotta se virheetön ja tyylikäs.

14. Rento ja alhainen Ponytails pitkille hiuksille:

rento ja matala-poninhäntä

Kuten nimi kertoo, tämä pitkä ponnahdusliina valmistetaan tavallisesti, kun heräät ja hiuksillasi on tekstiä. Se tehdään myös, kun henkilöllä on aaltoilevat hiukset. Valmista tämä poni kiinnitä hiuksesi siten, että kuminauha sitoo kaulan pohja tai jopa alas. Vedä joustava kaula alas, jotta se näyttäisi epätasaiselta kampaukselta aivan kuin aamulla herätessäsi. Pidä tämä kampaus aivan kuten I-Waked-Up-From-Sleep.

15. Sky High Long Ponytail kampaukset:

pilviin-poninhäntä

Kaikkien suosikki, varsinkin kun henkilöellä on pitkät aallotetut hiukset. Tämän pitkän hairstyle-ponnahdushaavan suorittamiseksi sinun täytyy harjauttaa se korkealle ja sitoa sen sitten tiukasti. Sen jälkeen rauta se tehdä tasainen niin, että kun siirrät tai vedä sitä eteenpäin näyttää upealta. Lopeta tämä poni kääri pieni osa hiustesi hännästä pohjan ympärillä ja kiinnitä se paikkaan. Nyt olet kaikki hyvä mennä juhliin tai päivittäiseen rutiinityöhön ja näyttämään upealta.

Yksi tärkeimmistä näistä pitkästä ponytails hairstyles on, että he tekevät naiset tai tytöt näyttävät houkuttelevammalta. Nämä ponytails kampaukset ovat erittäin helppo tehdä ja niitä voidaan käsitellä hyvin helposti. Ne voidaan tehdä joka kerta, kun tarvitaan tarvetta ilman apua muilta.

Kuvat Lähde: 4, 5, 7, 8, 10, 11, 12, 14.

Leave A Comment

− 3 = 2