15 Fantastic Look Slim Fit paidat miehille vuonna 2018 Tyylit elämässä

Kaikkein rakastettu asu, jonka mies ostaisi paljon aikaa, on paita. Paidat ovat, että eniten tarvitaan vaatteita miehelle. Paita voidaan valmistaa erilaisista kankaista, kuten puuvilla, pellava, silkki, poly-puuvilla jne. Niillä voi olla useita miesten asennettuja paitaja, kuten ohut, täydellinen istuvuus, löysät hihoissa, puuvillaiset jne. Paidat eri sävyissä, väreissä ja sopii muodostavat suurimman osan miehen vaatekaapista. Slim fit sopii sekä rentoihin että muodollisiin paitoihin. Täydellinen paita tekee miehestä hauskempaa ja komeampaa.

Uusimmat Miesten Slim Fit -paidat Trendissä:

Tarkistamme, että täältä löytyvät 15 parasta, miellyttävää paitaa. Valitse paras ja nauti kaikesta huomiosta.

1. Valkoinen Slim Fit paita:

Valkoinen Slim fit Shirt

Tämä valkoinen, ohut sopiva paita on oltava miehen kokoelmassa. Tämä on valmistettu poplinista, joka on valmistettu tavallisesta kudotusta kevyestä puuvillasta. Tämä on erittäin mukavaa ja miehet haluavat mieluummin valkoisia paitoja liiketapaamisille, tarjouksille ja jopa tärkeälle toimisto-esitykselle.

2. Slim Fit Business paita:

Hoikka fit Business Shirt

Tämä on täydellinen sininen liike-elämä, jossa on pienet hihat. Tämä upea, hoikka paita sopii siihen, että luottamus halpaa yrityskauppa tai kokous. Mies ei voi koskaan näyttää tylsältä tai tylsältä sinisen sävypaidassa.

3. Muodollinen Slim Fit paita:

Muodollinen Slim Fit Shirt

Muotivaatteet vaativat miesten päivittäistä toimistoa. Slim fit -muotoiset paitot ovat hyvin trendikkäitä tällä hetkellä, kun nämä paidat sopivat niin hyvin, että se antaa ylimääräistä luottamusta ja näyttää mielenkiinnosta mieheltä. Ne voivat olla kiinteissä väreissä tai niissä voi olla raitoja, sekkejä tai muodollista paitaa.

4. Slim Fit lyhythihainen paita:

hoikka fit shirts

Tämä ohut paita on lyhythihainen ja ei tavallinen lyhythihainen paita. Tässä on design-elementti, jossa kaulus ja holkki on eri värejä ja tulosteita. Tässä tapauksessa se on ruudullinen. Nuoret miehet voivat yhdistää ne sopivilla denimillä.

5. Musta Casual Slim Fit paita:

Musta Casual Slim Fit Shirt

Musta on yksi tyylikäs väri ja yksi ei voi mennä vikaan musta väri paita. Vihreä, ohut, sopiva rento t-paita on oltava miehelle hänen rentoa kulumista. Tämä musta, ohut sopiva paita sopii denimille tai jopa painettuihin housuihin tai jopa sotilaisiin housuihin.

Katso lisää: Uudet suunnittelijapaidat

6. Slim Fit Checked Casuals:

Hoikka fit Checked Casuals

Yksi rento tarkastettu paita on pakko olla perjantai-iltana tai päivä ystävien kanssa. Suuri tarkastettu malli sininen, punainen, vihreä jne. Näyttää trendikkäältä ja viileältä samanaikaisesti. Nämä ovat erittäin mukavia ja niissä on tarkka ohut liitos, joka toimii loistavasti denimillä ja viileillä rentoilla.

7. Painettu Slim Fit Casual Shirt:

Painettu Slim fit Casual Shirt

Miehet tarvitsevat rentoja paitoja liian kauas hoikkaista toimistopaidoista. Tämä painettu ruskea rento paita sopii erinomaisesti kavereiden kanssa tai illanviettoon tai kokoontumiseen. Tämä on englantilainen tunne sen kanssa hämmästyttävä sävy ruskeaa kanssa tulosteita.

8. Sininen Retro Slim Fit paita:

Sininen Retro Slim fit shirt

Tämä on suosittu sininen värillinen paita hienostuneille miehille, joilla on moderni maku. Tämä on retro-tuntuma, jossa kerroksen ompele yksityiskohtaisesti olkapäillä. Täydelliset hihat, hoikka tasku, jossa on kaksi taskua, tekee siitä trendikkään ja täyttää ulkoasun tummilla farkuilla ja lenkkareilla.

9. Ainutlaatuinen Floral Slim Fit paita:

Ainutlaatuinen Floral Slim fit shirt

Tämä on ainutlaatuinen, upea, hoikka paita. Tämä on huippuluokan muoti ja yksi näyttää ramppia valmiina näihin kukkaistulosteisiin. Ohut sopivuus on täydellinen ja tummat kukkakuvat ovat hihoissa, kauluksessa, joka ulottuu alas rintaan ja etutaskuun. Tämä on täysi-hihaton paita, jossa on vankka mutta kevyt tai pastelli-väri, joka antaa kontrastin tummille kukkatiedostoille.

10. Purppura Slim Fit paita:

Violetti slim fit Shirt

Kun ajatellaan ohuita paitaa, purppura on yksi väri, joka sopii parhaiten ohut, puoliksi muodollinen paita. Miehet mieluummin violetti sävy värit sopivat ja sekoittuu hyvin kaikentyyppisiin kankaisiin, kuten satiini, puuvilla, polyesteri, liinavaatteet jne. Tämä purppura ohut paita sopii hyvin puoliksi muodolliseen tapahtumaan, joka täyttää ulkoasun sopivalla parilla tyylikkäillä housuilla.

Katso lisää: Parhaat rento housut

11. Slim Fit Polo-paita:

Hoikka fit polo neck shirt

T-paita on valmistettu puuvillakankaasta. T-paitakangas tekee tästä ulkoasultaan erilainen ja harmaa harmaasävyinen väri näyttää hiukan maskuliinilta. Tämä on erinomainen ohut sopiva paita, joka yhdistyy mustisiin farkuihin tai housuihin.

12. Party Wear Slim Fit paita:

Juhla wear Slim Fit Shirt

Slim fit -paidat eloisat värit ja trendikkäät kaulukset, hihat ja tulostaa ovat täydellisiä juhlien kulumista varten. Tämä oranssin värinen, ohuen, sopivan paidan paita on suunniteltu monivärisellä kauluspaikalla ja hihojen sisäpuolella. Värikäs sävyjä näissä ohut sopivissa paitoissa tekee niistä tyylikkään ja muodikkaasti trendikkään.

13. Yksivärinen Slim Fit paita:

Yksivärinen Slim fit shirt

Mustavalkoinen käyttää valkoisen ja mustan mustavalkoisia ja tyylikkäitä värejä. Tämä ohut, yksivärinen paita on ainutlaatuinen leikkaustekniikka ja ompelee ommellun mustan ikeen. Mustavalkoisen kontrastin heikentää mielenkiintoinen kuvio ja voi olla trendisuunnittelija.

14. Red Casual Slim Fit paita:

Punainen Casual Slim Fit Shirt

Yksi punaista paitaa on oltava miehen kokoelmassa. Latinalainen punainen väri näyttää kirkkaalta ja on mahtavaa vain hienolla sinisellä denimillä perjantai-puolueen ilmeeseen. Tämä punainen, värillinen paita on hoikka ja sopii hyvin farkkuihin.

Katso lisää: Hihaton paidat Naisten

15. Patchwork Slim Fit paita:

sekamelska Slim Fit Shirt

Tämä on tyylikäs huippuluokan muoti-tilkkutäkki, joka sopii täydellisesti miehille. Tässä paidassa on kolme erilaista sävyä harmaalla, tummansinisellä ja sinisellä yhdistettynä täydellisesti patch-kuvioon etupainikkeilla ja taskuilla.
Olipa mikä tahansa tilaisuus, hoikka paita ei koskaan voi olla väärässä tai muotia. Leikkaukset ja sovitus on niin täydellinen, että mies näyttää komealta kuin koskaan ennen. Vaihtoehdot, jotka on saatavana ohut paita, ovat niin paljon ja mielenkiintoisia, että niitä voi valita eri tulosteissa, väreissä ja sävyissä lähes joka kerta. Slim fit on oikeastaan ​​tie eteenpäin.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

53 − = 50