15 Etu ja takaisin olkat Tatuoinnit miehet ja naiset

Loppu on luultavasti paras osa kehoasi saadaksesi tatuointeja. Ne ovat sopivan suuria ja antavat tatuoinnille riittävän näkyvyyden. Myös olkapään kaareva luonne mahdollistaa innovatiivisten mielten keksimästä erinomaisia ​​realistisia malleja, jotka näyttävät todella hienolta!

Olkavarren mallit voivat olla symbolisia ja syvästi merkittäviä. Ne voivat olla monenlaisia ​​asioita, jotka vaihtelevat kauniista kukista, pelottaviin keltaisiin symboleihin. Ne voivat olla mustia tai värikkäitä. Lukuisissa tatuointeissa on useita satoja muunnelmia.

olkapää tattoo

Paras ja pienet olkapäälliset tytöille ja pojille:

Alla on lueteltu luettelo parhaista olkavarren tatuoinnit miehistä ja naisista, joiden kuvat varmasti hämmästyttää sinua.

1. Kukka Olkapää Skull Tattoo Design tytöille:

Vaikka ruusut ovat yleisimpiä olkapää tatuointi malleja on vielä parempi kokeilla joitakin muita vastaavia malleja. Mallit, joissa löydät kukkakuvioita loistavilta kukilta, näyttävät melkoisesti olkapäiltä. Nämä mallit ovat erittäin feminiinisiä ja ovat myös erittäin siistejä. Rikkaamman ilmeen ansiosta voit käyttää joitain värejä myös tässä garlandissa.

Kukka Colours Shoulder Tattoo

Voit tehdä ne 3-D mallina sekä varjostetuilla pohjilla, jotta ne näyttäisivät suuremmilta ja näkyvämpiä. Nämä ovat yleensä miehiä naisille, mutta voit tehdä muutoksia milloin tahansa ja saada ne valmiiksi, vaikka et ole nainen.

2. Animal Print Olkapää Tattoo mallit:

Tyttöjen ja naisten tatuoinnissa tämä muotoilu on yksi viimeisimmän mallin kirkkaimmista. Olemme aina rakastaneet näitä eläimiä tulostaa leningit, laukut ja kengät ja nyt voimme jopa saada sellaisia ​​malleja kuin tatuointeja.

eläin Skin Shoulder Tattoo

Nämä ovat äärimmäisen rohkeita malleja ja värien käyttö täällä ja siellä tekee niistä näyttävät erittäin realistisilta. Joten naisille, jotka ovat aina etsimässä viimeisimpiä ja uusimpia trendejä, olkapää tatuointi on vain jumittua sinulle. Voit epäilemättä saada tämän tekemän siitä, että suunnittelet tyylikkään tatuoinnin pian.

3. Tiger Tattoo mallit miehille:

Tiikeri Tribal Shoulder Tattoo

Kun olemme jo puhuneet pari tatuointi-mallia naisille, tulkaa nyt eräisiin miellyttävimpiin olkapäämetanoihin miehille. Tämä on yksi tyyppi, jossa voit saada kasvot eläimet teidän olkapää ja laajuus ne myös hauislihas. Nämä ovat tarkkoja ja suurennettuja kasvoja, jotka puolestaan ​​näyttävät todella todellisilta. Nämä mallit ovat äärimmäisen rohkeita ja todellisen värin käyttö tekee niistä todenmukaisempia. Eläinten tatuoinnit ovat jumalatar symboli, vaikka olet mies tai nainen.

4. Yksinkertainen Olkapää Risti Tattoo Design naisille:

Yksinkertainen Shoulder Tattoo

Nyt on trendi saada rikkaita ja yksityiskohtaisempia malleja jokaisella kehon osa-alueella tatuoinniksi. On kuitenkin paljon ihmisiä, jotka saavat tatuointeja tekemällä paljon arvoja. Tatuointi heille ei ole kyse muotista, vaan siitä, että he saavat jotain kirjoillaan heidän ruumiissaan, joita he haluavat pitää heidän kanssaan aina. Tällaisia ​​ovat yksinkertaiset tatuointi mallit esimerkiksi yksinkertainen "risti" on olkapää kuulostaa todella hyvältä. Tämä koskee pääasiassa henkisiä ajattelevia ihmisiä ja tämä tatuointi olalla sopii sekä miehille että naisille.

5. Taiteellinen Chant Tatuoinnit olkapäillä:

Oletko pitänyt hyvin tarkkaa tatuointeja erittäin upeasta Angelina Jolie -tapahtumasta? Löydät tarkalleen mitä puhun täällä. Jotkut tyttöjen parhaat tatuoinnit saavat jakeita ja viivoja pyhistä teksteistä ja kirjoituksista, jotka on painettu hartioilleen. Nämä näyttävät hyvin erilaisilta ja hyvin muodikkailta sekä samanaikaisesti.

Laulaa tattoos

Nämä voidaan kirjoittaa vaaka- ja pystysuuntaisiin kuvioihin, ja ne näyttävät hyviltä millä tahansa tavoin. On parempi, ettet käsittele niitä mihinkään muuhun malliin, koska se hälventää näiden jakeiden todellista kauneutta kehossasi.

Katso lisää: Ranteen Tattoo mallit

6. Matkustajan olkapää Tatuoinnit miehille:

Tämä on suosikki lapa tatuointi ulos paljon ja tämä on ehdottomasti täydellinen ihmisille, jotka eivät vain voi jäädä samaan paikkaan. Tämä on vanhan, klassisen kompassin muotoilu, joka on tehty entistäkin yksityiskohtaisemmin maailmankartalta otetuilla otteilla. Näyttää siltä, ​​että olet pitänyt kompassin maailman kartalla samoin kuin merenkulkijat ja navigaattorit aikaisemmin käyttivät.

Matkustaja tattoo

Tämä näyttää niin rohkealta ja tyylikkäältä, ja se edustaa puhtaasti ihmisen persoonallisuutta, joka rakastaa maailmaa. Tämä on myös hyvin erilainen kuin tavalliset kukka- ja heimomallit, ja se voidaan tehdä miehillä ja naisilla.

7. Tatuoinnit tähti molemmissa olissa:

15 Etu ja takaisin olkat Tatuoinnit miehet ja naiset

Tähdillä on maaginen tunne heistä ja he eivät koskaan syöksy sinut fantasioiden maailmaan. Tähtiä olkapääsi on naisellisempi tatuointi, mutta se ei koskaan näytä hyvältä. Voit saada sen näyttämään kypsemmältä lisäämällä muita kuvioita ja symboleja, jolloin se näyttää arkaisemmalta ja pakanalliselta. Tähdet ovat olennainen osa useimpia pagaaneja. Pentagrammassa tai pakanallisessa ympyrässä on tähti, jonka viisi päätä edustaa viittä eri elementtiä eli tuuli, vesi, palo, maa ja henki.

8. Hauska olkapää Tattoo miehille:

15 Etu ja takaisin olkat Tatuoinnit miehet ja naiset

Sinun ei tarvitse tehdä tatuointiasi liian vakavaksi ja merkittäväksi. Jos sinulla on helppo menossa persoonallisuus ja haluavat olla hauskaa, voit suunnitella tatuointi näyttää hauska ja söpö. Kuten tanssiva luuranko pukeutunut hauskoihin vaatteisiin. täällä hauska tatuointi on kauniisti maalattu käsivarret, joka on niin houkutteleva.

9. Celtic Shoulder Tattoo mallit:

15 Etu ja takaisin olkat Tatuoinnit miehet ja naiset

Kelttien hihan tatuointi kattaa koko olkapääsi ja suuri osa käsivartiossasi symboleissa, jotka kaikki taitavasti sulautuvat yhteen muotoon. Se antaa sinulle pelottavan ja soturin näköisen. Symbolit voidaan valita tiettyjen yksilöiden mukaan tatuoinniksi symboloivat erilaisia ​​merkityksiä.

10. Kauniit ruusut Tatuointi etupuolella:

15 Etu ja takaisin olkat Tatuoinnit miehet ja naiset

Ruusut ovat kauneimpia kukkia. He näyttäisivät hyvältä mihin tahansa kehosi pinnalle. Järjestetty sopivalla määrällä lehtiä he näyttävät erinomaisilta olkapäillesi. Ne edustavat kauneutta ja rakkautta. Tämä olkapään tatuointi on naisellisempaa, joten naiset valitsevat enemmän kuin miehet.

Katso lisää: Käsi Tatuoinnit miehille

11. Chilling Armor Olkapää Tattoo Design miehille:

15 Etu ja takaisin olkat Tatuoinnit miehet ja naiset

Tämä tatuointirakenne sisältää realistisen näköisen panssarin, jonka ihosi on rypistynyt. Oikein käyttämällä varjostusta se antaa ulkonäöltään, että ihosi kerran revitty paljastaa upea panssari alla. Jotta tatuointi olisi loistava, voit lisätä muinaisia ​​soturi-symboleja olkapäähän tatuoinnillesi.

12. Olkapää lintujen tatuointi mallit:

15 Etu ja takaisin olkat Tatuoinnit miehet ja naiset

Linnut, joilla on kyky lentää korkealle ja koskettaa taivaita, ovat symbolinen vapauden tunne, joka on vertaansa vailla. Niinpä lähes kaikki lentävien lintujen kuvat antavat katsojalle tunteen vapaudesta ja rauhasta. Musta siluetit lintujen tatuoinnit olkapääsi näin, näyttävät erinomaisilta!

13. Erottuva Big Butterfly Tattoo olalla:

15 Etu ja takaisin olkat Tatuoinnit miehet ja naiset

Yksityiskohtainen ja kehittynyt perhonen voi näyttää todella kammottavalta joidenkin kansojen keskuudessa. Mutta se näyttää kauniilta muille. Kaikki riippuu käsityksestäsi. Voit tehdä perhosi värillinen ja kaunis tai tumma ja haunting. Nämä vaihtelut riippuvat siitä, millaista ulkonäköä olet menossa.

14. Sewn lapa tatuointi pojille:

15 Etu ja takaisin olkat Tatuoinnit miehet ja naiset

Innovatiivinen idea on saada ommeltu tatuointi olkapäähän. Tatuointi, jos se on tehty oikein, näyttää todelliselta, antaa sinulle zombie-ilmeen ja katsojat pelottavan elämäänsä. Jotta tatuointi voisi olla funky, voit tehdä ompeleet sarjakuvapiirtäjältä ja näyttää osan verestä.

Katso lisää: Om Tattoo merkitys

15. Söpö Yin ja Yang Fish Tattoo olkapäille:

15 Etu ja takaisin olkat Tatuoinnit miehet ja naiset

Kaksi kalaa jahtaavat toisiaan ympyrässä edustaa herkkää tasapainoa eri luonnon elementtien välillä. Eri värejä käyttävien kahden kalaa tekee merkityksestä selvemmin. Koko kuva on samanlainen kuin tyypillinen yin ja yang, musta ja valkoinen ympyrä-symboli. Kalat voivat jopa edustaa horoskooppi Kalat.

Ihmiset, jotka haluavat pitää sen entistäkin pienemmät, valitsevat usein olkapäähän tatuointimallit sen sijaan, että saisivat koko aseitaan, rintaansa tai selkäreunaan. Saat runsaasti vaihtoehtoja myös olkavarren tatuoinnissa ja valita niistä.

Leave A Comment

45 + = 51