15 Erilaisia ​​Länsi-Kurti-mallistoja naisille Tyylit elämässä

Kun kurtis-kenkiä käytetään, kaikki mitä pidetään, on täydellinen istuvuus, asianmukainen muotoilu ja kaunis kurti. Kurtisissä on erilaisia ​​valintoja, kuten perinteinen kurti, puolikiilinen kurti ja länsimaiset kurti jne. Nämä kaikki ovat normaaleja luokkia kurtisissä. On olemassa lukuisia länsimaisia ​​kurtisiä, joita voidaan käyttää eri tilanteissa. Pienistä tytöistä aikuisille tämä länsimaisen kurti-muoti sopii kaikille.

Naisten uudet Länsi-Kurti-mallit:

On olemassa erilaisia ​​tyylejä, jotka voidaan hyväksyä länsimaisen kurtis-kokoelman kanssa,

1. Sifonki Western Kurti:

Sifonki Western Kurti

Tämä länsimaisen kurtis-muoti on innoitettu pehmeästä kankaasta eli sifonista. Kurti koostuu pehmeästä sifonimateriaalista ja on yksinkertainen. Kurti ei ole tulosteita tai kirjonta. Se on yksinkertaisesti yhdistetty rikkaan kangastakin kanssa. Kurtien leikkaukset eivät ole tavallisia, ne ovat tyylikkäitä ja länsimaisia. Tällainen läntinen kurti näyttää hyvältä nuorilta tytöiltä.

2. High Side Slit Western Kurti:

Korkea Side Slit Western Kurti

Tällä kurtiellä on korkea sivuraide ja pitkä pituus. Tämä tekee siitä länsimaisen pitkän kurti. Se on trendikäs ja antaa fiksu näyttää tytölle. Sopii hyvin nuorille tytöille ja ihmisille, jotka haluavat olla muodissa. Tämä kurti näyttää hyvältä palatsin kanssa.

3. Hihaton suunnittelija Western Kurti:

Hihaton Western Kurti

On olemassa erilaisia ​​tyyppisiä hihaton suunnittelija Länsi kurtis tytöille, joita käyttävät usein. Tämä kurti on yksinkertainen mutta länsi. Se on parasta college-tyttöjä ja pieniä tyttöjä. Silti tahansa ikäisen naisen voi käyttää jotain tällaista. Sitä voidaan yksinkertaisesti yhdistää leggingsteihin.

4. Saturn Länsi-Kurta:

Saturnus Western Kurta

No, saturnus mekko materiaali tekee mekko näyttää tyylikäs, siro ja kaunis. Tämä länsimaalainen kurti on pitkä lyhyt kuvio. Se on pitkä takaa ja lyhyt edessä. Se antaa tyylikkään näköisen ja sopii parhaiten nuorille tytöille. Voit käyttää näitä myös juhliin.

5. Indo-Länsi Kurta:

Intian Länsi Kurta

Tämä kurta on maistunut Intian ja Länsi-kosketuksen. Se sopii hyvin toimintoihin ja tapahtumiin. Jos haluat olla perinteinen ja moderni samaan aikaan, nämä tyypit kurtas ovat parempia mid-ikäisille naisille. Voit silti olla moderni iässäsi ja rohkaise puolue niin hämmästyttävän asun kanssa.

6. Stand Collar Kurta:

seistä Collar Kurta

Tässä mallissa on useita kurtteja. Jalusta on tyylikäs ja tyylikäs. Toinen asia, jota voidaan tehdä, on yhdistää se moderniin lisävarusteisiin. Läntinen kurti-muotoilu on tyylikäs ja tyylikäs. Se näyttää hyvältä nuorilta tytöiltä. Sitä voidaan käyttää myös tapahtumissa ja toiminnoissa.

7. Brodeerattu Länsi-Kurta:

kirjaillut Western Kurta

Länsi-kurta on toinen suosittu valinta. Se on runsaasti ulkonäköä ja leikkauksia. Tätä voi käyttää minkä tahansa ikäisen naisen ja antaa siroa. Se on valmistettu rikkaista kankaista ja ainutlaatuisista kuvioista ja malleista. Nämä länsimaisen tyylin kurti on parasta tapahtumille ja toiminnoille.

8. Side kaulusleikkaus Kurta:

puoli Collar Cut Kurta

Tämä on toinen kuvio Länsi-Kurti puolella kaulus leikata selittää kaiken. Haluat mennä painettuun kurtaan, jota voit mennä, että tämä kurta on yksinkertainen, tavallinen mutta muodikas. Nämä ovat hyviä kaikenikäisille naisille. Voit käyttää myös leggingsit.

9. Frock Style Länsi-Kurti:

Mekko Style Western Kurti

Tämä on frock-tyyli läntinen kurti, jota voidaan käyttää eri tapahtumissa ja fiktioissa. Nämä kurtit ovat muodikkaita ja trendikkäitä. Nuoria tyttöjä yleensä käyttävät niitä. Se on myös puolue mekko ja antaa tyylikäs ulkoasu. Se tekee sinusta myös nuorempia.

10. Attached Jacket Kurta:

liitteenä Jacket Kurta

Tämä länsimaisen kurti -kuvion mukana on kurtiin kiinnitetty takki. Se antaa älykkään ilmeen ja soveltuu hyvin stringin naiselle. Tämä kurti on ikoni tyylikkäälle ja vahvalle naiselle. Näitä länsimaisia ​​kurtisiä voi käyttää myös yrityspaikoissa. Nämä voidaan tehdä myös erilaisista materiaaleista.

Katso lisää: Indo Läntinen tyyli Kurtis

11. Painettu Länsi-Kurta:

Painettu Western Kurta

Tämä kurta sisältää joitakin leikkauksia, joilla on painettu muoti. On selvää, että se on läntinen kurta ja se soveltuu parhaiten nuorelle naiselle. Se voidaan yhdistää myös palatsin tai leggingsin kanssa. Tämä antaa kausaalisen ilmeen ja sitä voidaan käyttää myös satunnaisissa tapahtumissa.

12. Long Frill Western Kurta:

pitkä Frill Western Kurta

Tämä kurta on erilainen leikkaus kuin tavallisista. Se on tyylikäs, kaunis ja erilainen. Tämä antaa rohkean ulkoasun, kun kulunut on tullut tyyliin lausunto nuorten tyttöjen samoin. Siinä on korkea etureuna, joka antaa modernin ilmeen. Sitä voi käyttää syy-ilmiöissä, ja nuoret tytöt yleensä suosivat.

Katso lisää: Uusi pitkät suorat kurtit tytöille

13. Takitatuotteet Kurta:

Takki Style Kurta

Tämä Kurta on hyvin moderni ja trendiakin. Siinä on avoin pitkä reikä, joka menee jalkoihin. Tämä on kurta nuorille tytöille ja ihmisille, jotka rakastavat muotia. Se antaa sinulle tyylikkään ilmeen ja sitä voi käyttää myös juhliin. Takki kurta on valmistettu runsaista materiaaleista, ja se on myös erilaisissa tyyleissä ja malleissa.

14. Läntinen Dhoti Style Kurta:

Läntinen Dhoti Style Kurta

Tämä kurta on perinteinen ilme. Dhoti Kurtas on muotia ja sitä mukautetaan paljon naisia. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja antavat fiksuja ilmeitä. Nämä länsimaiset kurtit ovat parhaita osapuolille ja tapahtumille. Tämä on jokaisen tytön halu kurti ja voi olla täydellinen länsimaisen kurti-asu, jota kaikki tytöt voivat käyttää. Se on myös kulunut kaiken ikäisen naisen ja tekee niistä myös tyylikkäitä. Monet supertähdet ovat käyttäneet näitä eri tapahtumissa.

Katso lisää: Uusi juhlavahti Kurtis

15. Semi-Jacket Western Kurta:

Semi-takki Western Kurta

Tämä on länsimaisen kurti-design, jossa on puoliperävaate. Takki on vain yläosassa ja loput auki. Tämä näyttää erittäin tyylikkäältä ja antaa älykkään ilmeen. Nuoria tyttöjä yleensä käyttää. Se on tyylikäs ulkoasu, joka tekee sinusta rockin.

Tässä olemme maininneet joitakin Länsi-Kurti patters tytöille ja naisille samoin. Lounais-Kurti on paljon erilaisia. Nämä länsimaiset kurtat valmistetaan erilaisissa rikkaissa kankaissa, tyyleissä ja kuvioissa. Jne.

Leave A Comment

6 + 3 =