15 eri tyyliä puuvillanpäällisiä naisille Intiassa

Egyptiläinen kudotti alun perin puuvillaa. Englannin kauppiaat tuottivat Intiaan. Se oli täällä. Se kasvaa lähes kaikissa valtioissa. Puuvilla on edullisin valaisin kangasta täällä. Se imee hiki. Se kuivuu nopeasti. Se on kevyt ja erittäin mukava. Puuvillapää on kaikkein suosittu kaikille, olipa se vanha tai nuori, olipa mies tai nainen.

Eri Styles of Cotton Tops for Women in India

Uusimmat mallit: Cotton Tops for Girls:

Puuvillapeileissä on monia tyylejä. Tässä on muutama.

1. Tarkistettu puuvillan yläosa:

tarkistettu Cotton Top

Tarkastettua muotoa pidettiin niin vanhanaikaisena. Mutta se on palannut puuvillan alkuun. Tarkistettu puuvillapaita on valmistettu väreistä. Tarkastukset voivat olla pieniä ja suuria. Useimmissa tarkastetuissa puuvillapohjissa on sekä seksin kuluminen. On suositeltavaa käyttää sitä farkkuilla.

2. Rypytetyt puuvillaiset Top Kukat:

sato Cotton Top

Raja on uusi 21. vuosisadan tyyli. Litteä abs ja kaareva vyötärö on hämmästynyt hyvin tähän tyyliin. Rajaa puuvillaa lisätään hyötyä niille urheilu sitä. Se on kevyt ja raikas. Voit käyttää sitä farkut ja shortsit. Se on melko asia teini-ikäisten keskuudessa.

3. Kesä T-paita puuvilla Top:

Puuvilla Top T-shirt for girls

T-paidan puuvillapaita valmistetaan erityisesti kesäisin. Se on yleensä lyhyt. He tulevat erilaisiin tulosteisiin. Useimmiten nuoret sukupolvet valitsevat hip-tulosteita, kuten sarjakuva tai super-sankari. Heitä pidetään kaikki. Se on unisex-tyyli. Se on tunnetuin tyyli kaikkialla maailmassa. Se ei koskaan voi mennä muotiin ja tyyliin.

4. Kurta Cotton Top for Girls:

kurta Cotton Top

Kurta-puuvillaa enimmäkseen Intian naiset rakastavat. He voivat käyttää sitä ilman, että heitä tarkastellaan perinteiden vallitessa. Ne ovat saatavana kaikissa pituuksissa, mutta useimmiten tytöt mieluummin polven pituudesta. Voit käyttää sekä leggingsteja että farkut.

5. Tyttöjen pitsi puuvillamatto:

Pitsi Cotton Top

Lace-puuvilla on tyylikäs vaihtoehto nuorille tytöille. Se on erittäin girly koska pitsi. Se on tyttöjen suosituin suosikki. Lyhyt valkoinen puuvillapaita, jossa on sininen farkku ja ruskeat veneet, joissa on ohut laukku.

Katso lisää: Naisten silkkipäällykset

6. Hihaton muodollinen puuvillahuippu:

Muodollinen Cotton Top

Pitkän toimiston tapaamiset voivat olla hyvin rasittavia ja lisätä siihen liikennettä ja pitkiä matkoja. Tämä grillirutiini voi verottaa ihoa erityisesti kesäisin. Pelastuksemme muodostaa muodollisen puuvillan. Ne ovat saatavilla kaikissa tyyleissä. Voit yhdistää housut tai hameesi. Ne ovat jopa ryppyjä.

7. Pitkähihainen puuvillamatto:

pitkä Sleeve Cotton Top

Jos et ole tyytyväinen lyhyisiin hihoissa tai jos unohdit vahaa, pitkähihainen puuvillapaita on täällä. Koska ne on valmistettu puuvillasta, lämpö on paljon pienempi. Voit käyttää jeggingsia. Se on enimmäkseen unisex.

8. Naisten Puff Hihaton puuvilla Top:

Pullistaa Sleeved Cotton Top

Puff sleeved puuvilla top on perinteinen Latinalainen ylhäältä. Heillä on huulet olkapäillä. He tekevät paluun. Monet julkkikset nähdään urheilussa. Voit käyttää sitä virallisissa kokouksissa lyijykynällä.

Katso lisää: Tyylikäs villapaita

9. Tyylikäs Spaghetti Cotton Top:

Spagetti Cotton Top

Spagettitopit sopivat parhaiten kesät. Ne ovat erittäin mukavia. Spagettin puuvilla-top on kuin hyvää. Jos sinusta tuntuu hankala, voit pukeutua paita tai takki. Ne tulevat värikoodeihin. Jotkut ovat jopa pieniä pitsi lähellä kaulan linjaa.

10. Off Shoulder Cotton Tops for Events:

Pois päältä Shoulder Cotton Top

Off olkapää puuvilla on yksi tyylikkäistä vaihtoehdoista. Nimissään ei ole hihoja. Se on hieman samanlainen kuin putken yläosa. Se on täydellinen puolueille. Voit pukeutua iltapeleihin. Pitkä flirty earing on tapa edetä.

11. Naisten paidatut puuvillat:

Painettu Cotton Top

Puuvillataskujen ainutlaatuinen piirre on, se voidaan tulostaa millä tahansa tyylillä. Voit estää tulostaa, värjätä tai jopa maalata maalaa. Useimmiten niitä käytetään päivittäiseen tarkoitukseen. Löydät kaikki tyylit ja värit. Ne ovat hyvin tuoreita ja voivat olla ainutlaatuisia. Voit käyttää sitä kollegiona ajattelematta liikaa.

Katso lisää: Musta polyesteri Top

12. Tunic Cotton Top:

Tunika Cotton Top

Tunika puuvillahuopa on pitkä alkuun polven eteen. Se on erittäin mukava ja täydellinen retkille. Tunikat ovat ihanteellisia mihin tahansa tilaisuuteen. Lähinnä se sopii kaikenlaiseen kehon tyyppiin. Heillä on täydellinen leikkaus ja tyyli, jotta sinulla on helppo kesäloma.

13. Kaunis kukka puuvilla Top in Long:

pitkä Cotton Top

Pitkä puuvillapaita on perinteinen vaihtoehto sekä miehille että naisille. Ne voivat olla pitkiä, kunnes polvi miehillä ja jopa paljon alhaisempi naisille. Se on hyvin indoeurooppalainen tyyli. Ne ovat suuri hitti kuumille kesälomalle häät.

14. Designer Fish Cut Cotton Top:

Kalastaa cut Cotton Top

Kala-leikkaus on ainutlaatuinen pitkä tyyli. Se on kapeneva kohti päätä ja lyhyttä polvea kohti. Tämä tyyli on erittäin tyylikäs. Useimmat naiset käyttävät leggingsit ja palatseja sen alapuolella. Korkokengät ja perinteiset korvat ovat erittäin tyylikäs ulkoasu, etenkin cocktaililot.

15. Kirjonta puuvilla Top:

Kirjonta Cotton Top

Kirjonta puuvillasta on päällystetty kaulan ympärillä ja päättyy. Joskus se on koko alkuun. Se on yksi harvoista vaihtoehdoista, joita meidän on käytettävä kesän häät. Se näyttää hyvin elegantilta ja raskasta. Sinun ei tarvitse kompromisseja mukavuudestasi, koska se on valmistettu puuvillasta.

Puuvillataskuja kuluu ympäri maailmaa. Ne tulevat kaikkiin muotoihin, väreihin ja tyyliin, voit jopa ajatella. Niitä käytetään kokouksissa tai puolueissa ja jopa korkeakouluissa. Koska useimmat miehet valitsevat puuvillapaidat, ne ovat ryppyjä vapaana nyt päivän. Saat jopa puuvillasta valmistettuja housuja. Voit vapaasti tutkia tätä tyyliä. Ei ole mitään vaivaa kokeilla sitä. Se sopii kaikenikäisille ja kaikille sukupuolille.

Leave A Comment

− 3 = 2