15 Amazing matkailukohteita Coorg vierailla Tyylit elämässä

Coorg-matkailulla on paljon kauniita, vihreitä ja luonnollisia paikkoja tarjota kaikille vierailijoille. Se on rauhallinen ja rauhoittava vaikutus, ja se tunnetaan erikoisesta kauneudestaan, ilmastosta ja maisemista. Täällä on melko vähän paikkoja, joilla voit käydä, ja jos olet toivonut menevän lomaa tähän paikkaan jossain muualla, joka on kaukana kaupungin elämän hälinästä, Coorg on lopullinen määräpaikka, siellä on paljon ihanaa matkailua paikkoja koorgissa käydä.

Kaunis Coorgin matkailupaikat vierailulle:

Täällä tarjoamme luettelon parhaista ja ihastuttavista matkailukohteista, jotka tarjoavat vierailun, joka tarjoaa mahtavaa ja hämmästyttävää aikaa viihdelaitteellasi.

1. Abbi Falls:

Coorg-turisti-paikkoja

Se on yksi suosituimmista Coorg-matkailukohteista. Abbi tai Abbey Falls ovat Coorsin tunnetuimpia ja parhaita vesiputouksia. Ne ovat noin 70 metriä pitkä ja ovat todella upeita ja hämmästyttäviä katsomaan. Paras aika käydä tämän paikan pitäisi olla heinäkuun ja elokuun välisenä aikana, koska tämä on kun monsuuri hallitsee säätä. Voit myös tulla tänne lyhyen piknikille tai retkelle, sillä ilmasto on aina miellyttävä ja romanttinen.

2. Gaddige:

gaddige_coorg-turisti-paikkoja

Gaddige on yksi kuuluisimmista matkailukohteista, jotka vierailevat yhteistyössä kauniiden maisemien kanssa. Gaddige on Coorgsin kuuluisa historiallinen monumentti. Se on rakennettu 1700-luvulla Mohammedin tyyliin. Arkkitehtuuri on loistava ja parasta tässä paikassa on se, että sitä on pidetty hyvin säilyneinä ja jopa sadan vuoden kuluttua. Tämän paikan vierailun pitäisi ehdottomasti auttaa sinua tutustumaan Gaddigen historiaan.

3. Cauvery Nisargadhama:

Cauvery-nisargadhama_coorg-turisti-paikkoja

Nisargadhama on yksi kauneimmista ja vihreimmistä metsistä, joita ikinä näet Coorgissa. Paksu bambu, santelipuu ja teakupuut näyttävät lumoavilta ja hämmästyttäväiltä. Riverside mökit ja norsu ratsastaa ovat tähti nähtävyyksiä täällä. Voit kuitenkin käydä myös lasten puistossa, deerpuistossa ja muissa lomakohteissa etsintätarkoituksiin. Coorgilla on paljon nähtävyyksiä, joihin cauvery nisrgadhama on yksi jännittävimmistä paikoista.

4. Talacauvery ja Bhagamandala:

talacauvery-ja-bhagamandala_coorg-turisti-paikkoja

Talacauvery ja Bhagamandala ovat kuuluisia pyhiinvaelluskeskuksia Coorg ja on luonnollinen kauneus todellakin. Se on kuuluisan Cauvery-joen syntymäpaikka ja siellä on runsaasti kävijöitä. Tulevaisuus tällä sivustolla tulee varmasti herättämään rauhan ja hiljaisuuden tunteen.

5. Bylakuppe:

bylakuppe_coorg-turisti-paikkoja

Bylakuppe tunnetaan kuuluisista luostareistaan, erityisesti Namdrolingista. Tämä paikka on niin hyvin sisustettu ja vakiintunut, että olet varmasti ahdistunut. Buddhan kultaiset patsaat heijastavat tiibetiläisen kulttuuria ja rikkaan perinnön. Suurin osa turisteista hyväksyi tämän olevan yksi Coorgin rauhallisista kohteista.

Katso lisää: Mussoorie Tourist Places

6. Dubare Reserve Metsä ja varaustila:

Dubare-varanto-metsä-ja-varanto-camp_coorg-turisti-paikkoja

Dubare Reserve Metsä ja Reserve Camp sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Kushalnagarista ja on loistava elefanttikoulutusleiri. Voit myös ottaa ratsastaa näistä kauniista olentoista ja katsella sitä loistosta ja luonnon kauneudesta, jota Coorg tarjoaa.

7. Omkareshwara-temppeli:

omkareshwara-temple_coorg-turisti-paikkoja

Coorg Omkareshwara-temppeli on heijastus heprean uskonnon kulttuurista, tavoista ja perinteistä. Se perustettiin vuonna 1820 Mohammadin arkkitehtuuriin. Se on keskellä kupoli ja neljä kulmaa, joilla on tornin kukin. Siellä on myös Linga, joka löytyy tämän temppelin sisäänkäynnistä. Tämän temppelin historia on tunnettu ja siellä on melko paljon ihmisiä, jotka vierailevat joka vuosi.

8. Rajan istuin:

rajas-seat_coorg-turisti-paikkoja

Raja's Seat sijaitsee Madikeri lähellä Coorg. Tämä on paikka, jossa kuninkaat tulevat heidän yhteenliittymänsä nauttimaan auringonlaskujen kauneudesta. Se on yksi parhaista paikoista koko Etelä-Intiassa ja on suositeltavaa matkailijoille, jotka löysivät tämän paikan eksoottisilta ja upeilta. Se on yksi kuuluisista Coorg-paikoista.

9. Thadiyandamoli:

thadiyandamol_coorg-turisti-paikkoja

Sinun Coorg -kokemuksesi olisi epätäydellinen, jos et käydä Thadiyandamolin eksoottisessa paikassa. Paras tapa selvittää tämä paikka on menossa vaellukselle, jossa näet upeat näkymät ja upeat näkymät tämän paikan tarjoaa. Elephant rides täällä ovat parhaita lapsille.

10. Mallallin vesiputoukset:

mallalli-falls_coorg-turisti-paikkoja

Tämä on kohta, jossa Kumaradhara-joki menee jyrkästi. Mallalli Falls on pitkä vesiputous laskeva yli 200 jalkaa. Vesi pakottaa alas ja räjäyttää kiviä ja kiviä tekee innostava näky. Virtaavan veden ääni uudistaa mielesi. Se on hieno Coorgin matkailupaikkoja kuunnella orkesteria vettä ja rentoutua.

Katso lisää: Mauritius Kauniit paikat

11. Barapolen joki:

barapole-river_coorg-turisti-paikkoja

Paikan tärkein nähtävyys on sen koskenlasku. Baravole-joen valkoisen veden kokemus on yksi maan hienoimmista. Joki on viehättävä ja aarreaitta luonnonkauneista. Joki on metsän ympäröimänä kummallakin puolella. Luonnollinen vesimuodostuma järjestää erilaisia ​​vesiurheilumahdollisuuksia. Barapole-joki on yksi suosituimmista nähtävyyksistä matkailukohteissa, joissa voi käydä yhdessä, joka voi antaa ihanaa ja rauhallista

12. Pushpagiri Trek:

pushpagiri-trek_coorg-turisti-paikkoja

Pushpagiri-vuoren valikoimassa on useita vaellusreittejä. Se tunnetaan luonnonkauniista herkkuista, joita se tarjoaa trekkereille. Ilmasto on rauhallinen ympäri vuoden, joten se sopii trekkereille. Koko alue on peitetty tiheillä metsillä. Retkien kesto on yleensä 3-4 tuntia. Useimmat vaeltajista tulevat tänne mittaamaan Kumara Parvathan huippua. Tämä on yksi parhaista paikoista vierailla Coorg nähtävyyksiin etsivät etsivät jännitystä ja seikkailua

13. Pushpagiri Wildlife Sanctuary:

pushpagiri-luonto-sanctuary_coorg-turisti-paikkoja

Pushpagiri Wildlife Sanctuary on osa Länsi-Ghatia, jossa on runsaasti ikivihreitä ja semi-evergreen metsiä, joten se on yksi koskemattomista paikoista vierailla Coorg.The pyhäkkö koskettaa korkeinta korkeus 1700 metriä merenpinnan yläpuolella. Korkein huippu on Pushpagiri Peak. Tällä alueella on yksi suosituimmista retkeilypaikoista ja huippu, Kumara parvatha, jossa satoja vaeltajia neuvottelee tämän vuoren vaikeuksista ja.

14. Nagarholen kansallispuisto:

Nagarhole-kansallinen-park_coorg-turisti-paikkoja

Nagarhole National Park on kuuluisa Wildlife Sanctuary sijaitsee Coorg. Tämä on yksi upeimmista Coorg-vierailupaikoista. Paikka on tiikeriraha ja luonnonvaraisten elefanttien keskipiste. Tigerejä ja elefantteja lukuun ottamatta tämä kansallispuisto asuu luonnonvaraisissa koirissa, gaurissa ja peuroissa. Puisto on lähinnä tiheää trooppista metsää. Jungle läpi kulkee lukuisia puroja. Näiden purojen alueilla ja niiden ympärillä on villieläinten toimintaa.

15. Iruppu-putoukset:

iruppu-falls_coorg-turisti-paikkoja

Iruppu Falls on upea vesiputous Coorgissa, jolla on uskonnollisia merkityksiä vierailukohteissa Coorgissa. Kaskadi sijaitsee Brahmagiri-vuoren alueella. Veden lasku laskeutuu noin 60 metriä. Muutoin hiljainen metsä on miellyttävän meluisa kauniilla resonoivalla äänellä höyhenevät vedet.

Coorg on kaunis paikka, jossa on kaunista kaunista ja hämmästyttävää luontoa. Temppelit ja vesiputoukset täällä ovat joitakin parhaita paikkoja nähdä Coorg. Joten älä missaa näitä kauniita matkailukohteita coorg. Käy Coorgissa ja päivitä mielesi luonnollisella hoidolla.

Kuvien lähteet: 1, 2, 3, 4, 5, 6 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Katso lisää: Käyntikohteet Chandigarhissa

Leave A Comment

− 4 = 6