15 Amazing 3D Tattoo mallit merkityksiä | Tyylit elämässä

3D Tatuoinnit ovat joitain ainutlaatuisimpia ja suosittuja tatuointeja, joita nykyisin löytyy. Ne tehdään yleensä lisäämällä varjo tatuointiin, jotta se näyttää ikään kuin se on osa ihoa tai jotain, joka seisoo iholla.

3d tattoo designs

Nämä 3d tatuoinnit ovat niitä, joita useimmat julkkikset käyttävät ja joita ne näyttävät pois. Suunnittelun valinta on melko helppoa, koska käytettävissä on valtava määrä todenmukaisuuksia. Niin kauan kuin taiteilija on taitava ja tietää, mitä hän tekee, yksittäinen saada tatuointi on tyytyväinen lopputulokseen.

3D tatuoinnit merkityillä ja kuvilla:

Seuraavissa kohdissa on lueteltu joitain parhaita 3D Tattoo -malleja, joissa on kuvia ja merkityksiä sekä miehille että naisille.

1. Alien 3D Tattoo Design:

15 Amazing 3D Tattoo mallit merkityksiä | Tyylit elämässä

Alien 3D Tatuoinnit koostuvat tavallisesti ulkomaalaisista, jotka tulevat ihon alle, mikä tekee siitä näyttävän ja upealta. Se antaa silmiinpistävän ilmeen ja tekee sinusta erottuvan muuhun verrattuna. Se on yksi alkuun eniten 3d tatuointi malleja koskaan ikinä sekä miehille että naisille.

2. Tribal Spider 3D Tattoo mallit:

15 Amazing 3D Tattoo mallit merkityksiä | Tyylit elämässä

3D Spider Tattoo -mallit ovat yksinkertainen esimerkki perus 3D Tattoo -taidosta. Se osoittaa hämähäkki, jolla on näkyvästi varjostunut jalkojen takana. Heimojen hämähäkki näyttää todella järkyttävältä, koska ihmiset voivat ajatella, että todellinen hämähäkki kävelee iholla.

3. Butterfly 3D tatuoinnit tytöille:

15 Amazing 3D Tattoo mallit merkityksiä | Tyylit elämässä

3D Butterfly Tattoo mallit ovat naisellisia, tyylikkäitä ja arvostettuja kaikille. Jos joku haluaa, että harteillaan näyttää olevan perhonen istumassa, se voidaan yksinkertaisesti tehdä ruiskutuksen tai varjostuksen avulla. Ne ovat suosittuja ja todennäköisesti joitain yleisimpiä 3D Tattoo -malleja. Tämäntyyppiset 3d-tatuoinnit sopivat täydellisesti tytöille, jotka ovat hulluja pienistä olentoista.

4. Chameleon 3D Tattoo Art:

15 Amazing 3D Tattoo mallit merkityksiä | Tyylit elämässä

Chameleon 3D Tatuoinnit ovat äärimmäisen ainutlaatuisia ja yksi parhaista tatuointimalleista. Se näyttää niin todelliselta, kuin todellisesta kameleontista kiipeää selkääsi. Tatuoitsija valmistelee sen niin, että varjot, ilme ja värit näyttävät eläviltä ja kirkkailta.

5. Kamera 3D Tatuoinnit:

15 Amazing 3D Tattoo mallit merkityksiä | Tyylit elämässä

Kamera 3D Tattoo mallit ovat joitakin hyvin määritelty ja tyylikäs tatuoinnit. Ne näyttävät älyiltä iholta. Kamera on tatuointielimen tekemä sellaisella tavalla, että ihmiset joutuvat olemaan petkuttu tunne, että kamera on todella todellinen.

Katso lisää: Tatuoinnit miehille

6. Converse tai kengät 3D Tattoo mallit:

15 Amazing 3D Tattoo mallit merkityksiä | Tyylit elämässä

Kengät 3D Tatuoinnit ovat todellakin hyvin erilaisia, ainutlaatuisia ja laatikon ulkopuolella. Ne näyttävät niin luonnollisilta ja todellisilta, vaikka ne ovat todellisia. Nämä tatuoinnit todella näyttävät 3D Tatuoiden todellisen taian. Voit tatuoitua joitakin merkkituotteita jaloilla yhdessä kenkien kanssa.

7. Avautumissuoja Cool 3D Tattoos:

15 Amazing 3D Tattoo mallit merkityksiä | Tyylit elämässä

3D Eye Tattoo -mallien avaaminen ovat joitain järkyttäviä tatuointeja, jotka on tarkoitus nähdä myöhässä. Ne näyttävät pelottavalta ja ne on luokiteltu yhdeksi parhaimmista 3D Tattoo -malleista, joita voidaan nähdä myöhään. Tatuoijan taiteilija esittää meille jokaisen yksittäisen silmämallin yksityiskohdan, silmälasien, värejä ja oppilaita sekä silmiä ympäröivän ihon..

8. Kuva kasvot 3D Tatuoinnit:

15 Amazing 3D Tattoo mallit merkityksiä | Tyylit elämässä

Kuva kasvot 3D Tatuoinnit näyttävät todella tyylikkäältä, trendikkäältä ja kauniilta. Niissä on erilaisia ​​värejä, ja ne koostuvat yleensä henkilöstä tai yksilöstä. Jokainen minuuttinen yksityiskohta on hyvin esitetty, mukaan lukien henkilön varjot ja ympäristö. Se antaa tatuoinnille erittäin realistisen ilmeen ja on todellakin yksi ainutlaatuisimmista tatuointeista, joita voidaan nähdä myöhään.

9. Halloween 3D Tatuoinnit naisille:

15 Amazing 3D Tattoo mallit merkityksiä | Tyylit elämässä

Halloween on hyvin tavallinen tapa tehdä tatuointeja. Koska Halloweenin teema on pelotella muita, jotkut ihmiset varmistavat, että heidän tatuoinnit tekevät työtä heille. Nämä mahtava Halloween tatuoinnit ovat yleensä pelottavia ja hyvin erilaisia ​​kuin muut 3D Tatuoinnit. Ne ovat kuitenkin hyvin ainutlaatuisia ja pitävät monien ihmisten tänään.

10. Vauvan käsi:

Vauvat hand 3d Tattoo

Saat paljon vaihtoehtoja, jos olet kiinnostunut kolmiulotteisista malleista ja haluat saada yhden tällaisesta kirjoittimesta kehossasi. Tämä on erittäin kaunis ja söpö 3d-tatuointi, jossa vauvan käsi on painettu niin, että jotain vauva todella koskettaa kättäsi. Tämä tehdään yleensä rakastavia vanhempia heidän lapsensa käden koosta. Tällä tavoin he voivat tiivistää hetken, kun vauva oli koskettanut heitä pienellä kädellä, ja he myös ottavat vauvojaan missä tahansa..

Katso lisää: Tatuoinnit tytöille

11. 3d Kellomallit:

On sanonta, että "Aika ja vuorovesi eivät odota mitään", ja olemme täällä todistamaan tämä sanonta väärin metaforisesti. Tämä on yksi tyylikkäimmistä 3d tatuointeja kuvioista ja näyttää kellon vedetty ylös ketjulla ja kehitetty suurilla tähdillä.

3d clock Tattoo designs

Tämä on puhdas muotoilu ja osoittaa kellon kädet, jotka on kiinnitetty tiettyyn asentoon, mikä tarkoittaa, että voimme lopettaa aikamme haluamme. Siellä voi olla toinen merkitys, jossa voimme sanoa, että luomme omaa ajamme ja tehkäämme sen hyväksi, emmekä syytä syyllisiä huonoihin aikoihin kaikkien huonojen asioiden tapahtuessa elämässämme.

12. 3d Cross Tattoo:

Risti on kaikkivaltias symboli, ja me aina haluamme siunata meitä missä me menemme. Tämä on tapa, jolla voimme etsiä hänen siunauksiaan koko ajan ja osoittaa myös kiitollisuutemme häntä kohtaan kaikesta, mitä hän on jo siunannut meille.

3d cross tattoo

Tämä on yleensä yksi parhaista 3d-tatuointimalleista miehille ja se tehdään niin mukavalla tavalla, että se näyttää olevan ristin jo osa kättä ja ulompi iho on repeytynyt ja anna ristin löytää hyvä paikka. Lisäksi se osoittaa, että et voi pitää ristiä tai Herran symbolia, joka on peitetty minkä tahansa verhon takana.

13. Spinal Cord 3d Tattoo:

Kun rakastat jännitystä kaikilla elämänaloilla, valitsemasi tatuointi on myös sellainen. Tällainen 3d-tatuointi, kuten tämä, on hyvin outoa ja myös erittäin mielenkiintoista samanaikaisesti.

15 Amazing 3D Tattoo mallit merkityksiä | Tyylit elämässä

Nämä ovat nyt myös hyvin trendikkäitä, koska luovuuden ja innovaation taso on erittäin suuri näissä. Nämä ovat myös tatuointeja, jotka ovat hyvin vaikeita tehdä ja taiteilijan taidot ovat tyytyväisiä tämän kaltaiseen tapaan. Tuntuu siltä, ​​että selkäydin voidaan nähdä sen jälkeen, kun joku on repimättä ihon kädet.

Katso lisää: Full Body Tattoo naiset

14. 3d-kirja Tattoo mallit:

Yksi tyylikkäimmistä tatuoinnit tytöille sekä kaverit, tämä on erittäin älykäs ja vaikuttava. Nämä mallit osoittavat tatuointitaitojen tärkeyttä ja näiden taitojen selvittämiseen tarvittavat korkeat taidot.

Paperi Tattoo designs

Tässä koko käsi tehdään tavalla, joka osoittaa, että olet piilottanut joitain uutisia ja viestejä kehossa ja sen osia voidaan näyttää sen jälkeen, kun iho on repeytynyt liinalla. Tämä luo paljon jännitystä, koska jokainen tuntuu katsomaan mitä on kirjoitettu sisällä tatuointi ja tämä palvelee tarkoitusta hyvin, koska teema on tietenkin "salainen viesti".

15. Jigsaw Puzzle Body Tattoo:

Tämä kaunis kolmiulotteinen rungon tatuointi on pelottavaa ja yhtä mielenkiintoista, kun palapeli paljastaa ihon veressä. Tässä on esitetty, että koko ruumis on kuin palapeli, ja voimme todella vetää palapelin palaset, kuten se, joka tehdään täällä, jonka jälkeen punainen, sisäinen iho näkyy hyvin selvästi.

Palapeli puzzle Tattoo

Täällä he ovat tehneet yhden, mutta voit varmasti tehdä muutamia enemmän muodostamaan isompi ja yksityiskohtaisempi muotoilu, joka näyttäisi erittäin cool. Voit lisätä muotoiluun jotain kirjainta, joka antaa enemmän kauneutta tatuoinnille.

Nykyään on raivoa 3d taidetta ja malleja ja niin on, kun se tulee tatuoinnit. Tämä on erittäin tekninen ja fiksu taiteen muoto ja kolmiulotteiset kehon tatuoinnit näyttävät erittäin innovatiivisilta ja vaikuttavilta keneltä tahansa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 35 = 40