15 ainutlaatuisia ja uusimpia tatuointimalleja merkityillä

Pari tatuoinnit ovat tuleva uusi tyyli tatuoinnissa. Kuten kaikki muutkin, tarjolla on satoja mahdollisia tatuointimalleja. Mutta pari tatuoinnit vaativat vakavaa sitoutumista, joten monet eivät ole valinneet. Mutta niille, joilla on rohkeutta, tämä on yksi parhaimmista tavoista näyttää rakastettava, kuinka paljon he tarkoittavat sinulle.

pari tattoo designs

Matching Tatuoinnit pariskunnille, joilla on merkityksiä ja kuvia:

Voit valita tavallisia tatuointimalleja tai jotain erityistä, mikä merkitsee jotain yksityistä hetkeä. Jotta helpotat päätöksentekoa, tässä on kokoelma 15 pientä ja viileää tatuointia sekä kuvia ja merkityksiä.

1. Pieni rengas tatuointi pariskunnille:

rengas tattoo for couples

Etsitkö tatuointeja pariskunnalle? Tässä on ihana pari tatuointideaa, jossa pojan ja tytön sormi on tatuoitu kauniisti. Jokainen pari haluaisi kuljettaa tämän kauniin tatuoinnin rengas sormissaan. Sormen pieni ja söpö tatuointi muistuttaa heitä toisistaan ​​riippumatta siitä, kuinka pitkälle he ovat toisistaan. Se on pieni, mutta inked-kuvion yksityiskohdat ovat hyvin näkyviä. Se soveltuu nuorille, aviopareille jne. Katsomalla tämän tatuoinnin kauneutta ja houkuttelevuutta, voidaan sanoa, että tämä on todellisten tatuointitaiteilijoiden työ.

2. Sydänlukko ja avainparit Tatuointi:

Lukko and key couple tattoos

Toinen yleisesti valittu pari tatuointi on lukko ja avain. Saat yhden henkilön lukon ja avaimen tuolle lukitukselle toiselle henkilölle. Voit ottaa käyttöön muunnelmia valitsemalla muita tällaisia ​​täydellisiä yhdistelmiä. Jälleen voit tehdä tatuointi värikäs tai pitää sen yksinkertaisena mustana. Voit tehdä lukitsemasi ja avainasi vanhasta tai modernista. Yksityiskohtia koskevat kaikki sinun!

3. Demon ja Angel Tattoo Pariskunnille:

Demoni and Angel tattoo for couples

Tämä on hieman abstrakti kuin edelliset pari tatuointimallit. Mies voi käyttää enkeli-tatuointia muistuttamaan hänen naisistaan. Toisaalta tytöllä on oltava tytöt, jotka muistuttavat häntä miehestä. Tatuoinnit ovat olleet erittäin kauniisti tehty ja taiteen ja koko mallin tatuointi osoittaa, että se on työtä ammattimaisen tatuoija. Tatuoinnit voidaan tehdä houkuttelevammiksi soveltamalla värejä haluamallasi tavalla. Mutta klassinen musta väri näyttää olevan tämän musteen paras muste.

4. True Love Couple Tatuointi:

Rakkaus lettering couple tattoo

Yksi asia, jota kaikki parit jakavat maailmanlaajuisesti, on rakkaus. Joten mikä parempi tatuointi pari kuin rakkauden lukija? Voit koristella yksinkertaista sanaa sydämen ja kukkakuvioiden kanssa tai pitää sen yksinkertaisena. Voit käyttää kalligrafiaa tai tavallisia vanhoja englantilaisia ​​tekstejä. On olemassa sata muunnelmia, joita voit tehdä rakkauskirjeiden parin tatuoinnilla.

5. Mikki ja Minnie pari tatuointi olkapäillä:

15 ainutlaatuisia ja uusimpia tatuointimalleja merkityillä

Mickey ja Minnie ovat kaikkien aikojen sarjakuvien pariskunnat, jotka ovat voittaneet vain ehkä Donaldn ankka ja daisy! Voit tehdä tämän tatuoidun värillisen ja söpöä valitsemalla haluamasi aseman Mickey tai Minnie. Tämä tatuointi näyttää hyvältä erikseen ja paremmin, kun laitat sen yhteen. Lisäksi Mickey ja Minnie ovat muita sarjakuva parit voit käyttää myös!

Katso lisää: Buddha Tatuoinnit

6. Parit Tatuoinnit Aurinko ja kuu Fingers:

Aurinko and moon couple tattoo

Jos etsit yksinkertaista ja ei kimmeltävää tatuointisuunnittelua, voit valita klassiset pari symbolit. Aurinko edustaa yleisesti miespuolista energiaa, kun taas kuu edustaa naispuolista vastinetta. Joten voit valita ja erityisesti auringon ja kuun suunnittelun ja sitten saada sen kuin tatuointi!

7. Pari tatuoinnit yhdessä ikuisesti:

yhdessä forever tattoo

Tämä yhdessä ikuisesti tatuointi on luultavasti yksi parasta rakkauden tatuointeja pariskunnille. Tämä varsinainen tatuointirakenne osoittaa, että pari tulee olemaan yhdessä ikuisesti myös jälkikäteen. Tatuointi tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että sinä ja kumppanisi pysyvät yhdessä, vaikka mitä tapahtuu. Jopa voimallinen kuolema ei voi erottaa sinua rakastetusta.

8. Love Birds Couple Tatuoinnit:

lintu tattoo

Etsitkö tatuointeja pariskunnille? Sitten tämä voisi olla täydellinen sinulle ja tytölle. Täällä voimme nähdä, että tehdään kaksi lintua, jotka ilmaisevat toistensa rakkautta ja ihailua. Tatuointi on melko helppoa ilman eri värejä. Houkuttelevat musteet yksinkertaisesti tekevät tästä mallista näyttävän parhaan tatuointirakenteen nuorille. Miehet voivat tehdä sen käsiään ja naiset voivat tehdä tämän tatuoinnin takana.

9. Söpö sydän ja nuoli parit Tatuointi ranteessa:

Söpö arrow and heart couple tattoo

Toinen söpö design pari tatuoinnit on nuoli ja sydän. Saat nuolen tatuoidut yhdelle henkilölle ja sydämelle toiselle. Kun se kootaan yhteen, se näyttää siltä, ​​että nuoli on lähellä iskua kuin sydän.

10. Söpö Matching Couple Tatuoinnit aseilla:

Söpö couple tattoos

On olemassa useita söpöjä tatuointimalleja, joita voi rakentaa puoliksi niin, että puolet voi tatuoitua eri aseille. Tällä tavalla, kun pari tuo käsivartensa yhteen, kuva on valmis. Konsepti on sellainen kuin puolet ja puoli lukot, jotka parit yleensä esittävät toisilleen.

Katso lisää: Devil Tattoos Kuvat

11. Pari tatuoinnit lainaukset ranteessa:

Sana couple tattoos

Monet ihmiset haluavat saada tatuoituja lauseita. Mitä parit tekevät, ne hajottavat nämä lauseet ja saavat sen tatuoituna puoleen ja puoleen ranteistaan ​​tai käsivarsistaan ​​tai sormistaan. Tällä tavalla, kun ne yhdistävät raajansa, ilmaisu, joka tuntui olevan epätäydellinen ennen, tulee nyt täydelliseksi. Vaikka yhteinen käsite ja idea, se ei koskaan näytä hämmästyttävän ja tekee sinusta tuntuu vaalia.

12. Parit Cartoon Tatuoinnit Thumb:

peukalo cartoon finger tattoo

Täällä näemme, että kaksi Disney-hahmoa on tatuoitu peukalon sormilla. Tämä on yksi parhaista tatuointimalleista pari ja lähes kaikki parit rakastuvat tähän mahtavaan tatuointirakenteeseen, kun he näkevät sen.

13. Poika ja tyttö pariskunta tatuoinnit ylähihnoissa:

poika girl tattoo

Tämä on yksi yksinkertaisista tatuointiideoista pariskunnille, jota on kaunistettu toteuttamalla malleja ja monimutkaisia ​​kuvioita oireisiin. Tässä sarjakuva vasemmalla edustaa naista, joka voi olla vaimo tai tyttöystävä. Oikealla nuolen kaltainen merkki edustaa miehiä, jotka ovat miehiä tai poikaystäviä.

14. Matching Couples Jigsaw Tattoo Design:

Palapeli tattoo design

Voit valita palapelin palat tatuointisuunnitteluksi myös! Se symboloi sitä, että te kaksi sopivat yhtä hyvin kuin kaksi palapeliä! Voit tehdä siitä pienen ja yksinkertaisen tai jopa värikäs ja elinvoimainen. Tämä on yksi parhaista ja täydellisistä tatuointimalleista pariskunnille.

Katso lisää: Carpe Diem Tattoo Ideat

15. Yksittäisrenkaiden tatuoinnit pariskunnille:

Rengas tattoos for couples

Monet parit haluavat saada renkaat tatuoitu. Sen pysyvämpi kuin renkaiden vaihto ja parempi siinä mielessä, että sinun ei tarvitse kuluttaa yhtä paljon kuin todellinen rengas ja et voi menettää sitä!

Yllä ovat olleet parit pari tatuointimallit pariskunnille, joiden kautta voit ilmaista rakkautesi ja kiitollisuutesi tytölle ja päinvastoin. Tatuoinnit ovat melko yksinkertaisia, ja ne voidaan helposti tehdä melkein kaikilla tatuointitaiteilijoilla. Pidä rakkautesi tyttärestänne elossa vaikuttamalla heihin millä tahansa näistä kauniista tatuoinnit.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

61 − = 58