14 parasta kehonrakennusruokaa Tyylit elämässä

Kehonrakennus on yksi vaikeimmista tehtävistä. Ruumiinrakennuksen ylläpitämiseen noudatat tiukkaa ruokavaliota ja otat vahvoja korkeita kaloreita ruokaa. ruoka on perimmäinen ratkaisu kehonrakennuksen helpottamiseksi yhdessä kovan harjoituksen kanssa. On niin monia parhaita elintarvikkeita saada kehonrakennus.

Great Bodybuilding Foods Intiassa:

Tässä artikkelissa on luettelo parhaista kehonrakennuksen elintarvikkeista, jotka ovat hyvin terveitä ja vahvoja elintarvikkeita ja helposti saatavilla Intiassa.

1. Mustat pavut:

kehonrakennus foods

Mustat pavut ovat kehonrakennuksen parhaita elintarvikkeita. Nämä ovat runsaasti vitamiineja B, K, C, A ja niillä on matala tyydyttyneitä rasvoja. Pitkä puoli, jolla on liiallinen proteiini ja kuitupitoisuus, tämä papu sisältää 15 grammaa proteiinia ja kuitua kuppia kohden. Joten nämä pavut tarjoavat kaloreettisen kiinteän hiilihydraatin absoluuttisesti kehonrakennukseen.

2. Linnut:

Parhaat Body Building Foods - Lentils

Ne on täynnä kuitua, proteiinia ja hellävaraista hiilihydraatteja. Yksi kuppi keitettyjä linssejä sisältää 230 kaloria, 18 grammaa proteiinia ja 16 grammaa kuitua. Linnut ovat kolmesta lajikkeesta: ruskea, vihreä ja punainen. Jokaisella niistä on hieman erilainen maku; mutta punaiset linssit kypsyvät noin 15 minuutissa, kun taas toiset kestävät 30 tai 45 minuuttia. Linssien tarjoama hiilihydraatti on hitaasti kulutusta. Nämä voivat auttaa pitämään menetetyt ravintoaineet tehonkoulutuksen aikana. Linssi on tehokkain kehonrakennusruokaa, joka tekee sinusta vahvemman.

Katso lisää: Terveellinen ruoka sydänpotilaille

3. Ruskea riisi:

Parhaat Body Building Foods - Brown Rice

Ruskea riisi on ydin monissa kehonrakentajakriiseissä. Se sisältää monimutkaista hiilihydraattia, joka antaa urheilijoille pitkäaikaisen energian vapautumisen. Ruskea riisi voi syödä minkä tahansa aterian kanssa, mikä tekee siitä hyvän lähteen rakentaa physiques. Tämä on erinomainen kehonrakennusruoka, joka on hyvä maku yhdessä terveellisen kunto.

4. Parsakaali:

Parhaat Body Building Foods - Broccoli

Parsakaali sisältää lukuisia ainoita antioksidantteja ja yhdisteitä, jotka voivat auttaa kehittämään terveytesi eri tavoin, ei ainoastaan ​​taistelemaan syöpää vastaan. Se sisältää indoli-3-karbinolia ja D-glukarihappoa, jotka auttavat liiallisen estrogeenin ja myrkkyjen puhdistumisessa kehosta. Näiden kahden yhdisteen ryhmittyminen parsakaalissa pyrkii selvittämään ylimääräiset ja kemiallisesti samanlaiset estrogeenit ja vaikuttamaan myös estrogeenin kykyyn toimia kohdekudoksissa. Näin voit vähentää estrogeenin haittavaikutuksia lihasten rakennustarkoituksiin.

5. Vadelmat:

Parhaat Body Building Foods - Raspberries

Vadelmat toimivat lukuisissa rooleissa lihaksen rakentamisessa. Ne parantavat ruoansulatuselinten terveyttä, jotta keho paranee vetämään kaikki ravintoaineet ruokailemasta ruoasta. Se sisältää myös parhaimman marjakuidun, joka säilyttää enintään 8 grammaa kuppia kohden. Koska kuitupitoisen ruokavalion ylläpitäminen osana ruokavaliota on tärkeä, koska se toimii suolistasi ja vahvistaa, että ne ovat herkkiä ja parhaimmillaan. Värivälien voimakas, punainen väri symboloi antosyaanin antioksidanttien suurta määrää. Tutkimukset osoittavat, että antioksidantit, kuten antosyaanit, auttavat lisäämään aivojen herkkyyttä leptiiniin, hormoni säätelee aineenvaihduntaa ja insuliiniherkkyyttä.

Katso lisää: Anti-Wrinkle Foods

6. Kana:

Parhaat Body Building Foods - Chicken

Kana on myös yksi tärkeimmistä kehonrakennusruokista, jossa on terveitä proteiineja ja korkeita kaloreita. Kana on paljon aminohappoja, ja voit tehdä sen useilla eri tavoilla ja siten olla tylsää. 4 oz: n malja antaa 27 grammaa proteiinia. Kanaharjalla on vähäinen määrä rasvaa, kun taas tummalla lihalla on suurempi rasvapitoisuus. Se sopii erinomaisesti lihaksen rakennustarpeisiin.

7. Maapähkinävoi:

Parhaat Body Building Foods - Peanut Butter

Maapähkinävoi on myös vahva kehonrakennusruoka, joka sisältää vitamiineja ja proteiineja korkealla tasolla. Maapähkinävoi on Calorie voimakas ja täynnä hyödyllisiä rasvoja ja myös proteiinia. Se on olennainen ruoka kehittää massaa ja lihaksia. Leikkaa juusto-hampurilainen ruokavalio suunnitelma ja lisää maapähkinävoita voileipä. Se auttaa sinua painottamaan painoarvon vahvistamiseksi.

8. manteli:

Parhaat Body Building Foods - Almond

Ne sisältävät proteiinia ja kuitua. Yksi lasiin täynnä manteleita on 160 kaloria ja 6 grammaa proteiinia. Mantelit ovat myös korkeita puhtaasti esiintyvässä E-vitamiinityypissä, joka on alfa-kopolyolia; se on tehokas vapaaradikaalin raivaaja kuin synteettisissä. Heillä on myös runsaasti B-vitamiinia, jota tarvitaan energian aineenvaihduntaan, mikä tekee niistä täydellisen lisäyksen mihin tahansa lihaksen saamiseen. Tämä on yksi parhaista ruumiinrakennuksen elintarvikkeista, jotka ovat runsaasti mineraaleja ja proteiineja.

Katso lisää: Ruoat diabeetikon potilaille

9. Naudanliha:

Parhaat Body Building Foods - Beef

Ilman naudanlihaa tämä kehonrakennuselintarvikkeiden luettelo ei voi olla täydellinen. Naudalla on rautaa, sinkkiä ja kreatiinia. Sinkki ei ole pöytää testosteronin lisäämiseksi, rauha on yksi ruumiin rikkaimmista metalleista ja kreatiinista hyötyä adenosiinitrifosfaatin (energia) tuotannossa. Joten, naudanliha on täydellinen ruoka rakentaa lihaksia ja et koskaan kyllästy siitä.

10. Kokonainen munat:

14 parasta kehonrakennusruokaa Tyylit elämässä

Se saattaa kuulostaa oudolta, muna on vähiten proteiinipitoisuus tässä luettelossa kehonrakennuselintarvikkeista. Kuitenkin muihin elintarvikkeisiin verrattuna munat sisältävät vähintään 6 - 8 grammaa proteiinia ja sinkkiä munaa kohden. Näiden lisäksi heistä tiedetään olevan runsaasti rautaa, vitamiineja ja kalsiumia. Sinun ei pitäisi olla liian vaikea selvittää, että nämä ovat kaikki olennaisia ​​komponentteja, joita tarvitaan pitämään järjestelmä virrattomana ja työskentelemään lihaksen väriaineella.

11. Kaura:

14 parasta kehonrakennusruokaa Tyylit elämässä

Parasta ruokaa kehonrakennukseen on sisällytettävä kauraa luetteloon. Kaurapuuro on periaatteessa hyvin terveellinen vilja. Vaikka se ei ehkä ole sinun henkilökohtainen suosikki, koska heikko maku, mutta on täydellinen sekoitus ravintoaineita. Kuiduista hiilihydraateihin ja proteiineista vitamiineihin ja kivennäisaineisiin kaura on kaikki. Se toimii, se auttaa kehoa sulattamaan kaurat hitaasti, koska ravintoaineet tarvitsevat aikaa imeytymään verenkiertoon. Tämä puolestaan ​​auttaa sinua pitämään täyteläisempää pitkään, jolloin voit ylläpitää oikeaa sokerimäärää kehossasi.

12. Pinaatti:

Pinaatti on wooden background

Ei ole mitään arvaamatonta, että tämän vihanneksen pitäisi olla kehonrakennuksen terveellisten elintarvikkeiden kartassa. Popeye ei vain rakastanut pinaattia mitään loppujen lopuksi. Kaikki pinaattiin valmistetut astioita voi olla yhtä maukkaita ja runsaasti ravinteita. Raudasta kalsiumille, sillä on kaikki parhaat elintarvikkeiden arvot, jotka antavat sinulle mahdollisuuden. Näiden lisäksi se on myös ratkaiseva lähde kuitua ja vitamiineja kuten A, C, E lisäksi B9-vitamiini ja K. Tutkimukset osoittavat myös läsnäolo Phytoecdysteroids vihannesten auttaa lisäämään nopeutta lihasten kasvua vähintään 20 prosenttia. Ainoa ongelma koko syöminen pinaatti lihaksia toning on, että sinun täytyy pitää syödä vähintään 2 kiloa pinaattia joka päivä, jos haluat saada hyötyä.

13. Bataatti:

Parhaat Body Building Foods - Sweet Potato

Hiilihydraatit ovat tärkeitä ruoan ravintoaineena, mutta lihasten rakennuksessa on suurempi rooli. Se ei ainoastaan ​​tee kehoa, vaan myös tekee ruoasta entistäkin paremman. Ainoa ongelma tässä on peruna ja riisi, joka antaa sinulle enemmän kaloreita kuin menetät harjoituksen aikana. Terveellinen vaihto voi olla sama ja kätevämpi vaihtoehto on bataatti. Täynnä vitamiineja, ne auttavat pitämään sinut pitempään täyteen ja pitämään sokeritasosi veressä. Peruna on hienoimpia proteiiniruokaa kehonrakennukseen.

14. Suklaate maito:

Parhaat Body Building Foods - Chocolate Milk

Niin vaikea kuin voi tuntua myöntävän, että suklaa on löytänyt tien listalle, se on varsin totta. Maito, jossa ei ole suklaata, on tietenkin terve, mutta maito ja suklaa lisäävät sen sijaan lisää lihaksia. Äskettäinen tutkimus on osoittanut, että maito itsessään aiheuttaa sinut tuntemattomaksi, vaikka annat sinulle oikean annoksen kalsiumia. Suklaa lisäsi siihen, että vuorostaan ​​juomalaatu oli tehokkaampi välipala-ajan nesteeksi ja viivästytti myös käyttämättömän uupumuksen. Sen lisäksi, se tekee sinusta tuntuu täydellisemmältä, mikä rajoittaa kalorien saanti. Tämä puolestaan ​​antaa enemmän tilaa oikean ruoan pitämiseen päivälliselle. Sinun on vain varmistettava, että käytät tummaa suklaata päivään eikä sokerimaisia ​​maitoja.

Joten se oli lista top 15 ruumiinrakennuksesta. Voit joko käyttää ruokia yksinomaan lähteenä tai yhdistää kaksi tai useampaa luettelosta, jotta resepti aterioistasi lisää ravintoaineita pakattuina ja jännittäviksi. Joko niin, niin kauan kuin voit säilyttää ruokavalion hyvin hoidettuna, sinun on hyvä mennä.

Kuvat Lähde: 14.

Leave A Comment

+ 36 = 44