14 kuuluisia Himachal Pradeshin matkailukohteita Tyylit elämässä

Aikaisemmin koskemattomat ulkopuoliset voimat, jotka johtuvat sen karuista maastosta, progressiivinen muutos on aiheuttanut Himachal Pradeshin tunnettujen matkailukohteiden karttaan Intiassa. Valtio pitää erityisen tärkeänä vuoren ystäville. Hänen maalauksellisilla kukkulointiasemillaan, runsaalla luonnollisella loistollaan ja tunnetuimmalla käsityöteoksella Himachal Pradeshin on ehdottomasti oltava vierailupaikkoja. Olemme listanneet joitain parhaita Himachal Pradeshin matkailukohteita vierailla.

Tourist Places in Himachal Pradesh:

1. Shimla:

shimla_himachal-Pradesh-turisti-paikkoja

Himachal Pradeshin pääkaupunki on paljon rakastettu ja kuuluisin matkailukohde koko Intiassa. Kaikkien hiljaisten asemien kuningattareksi kutsuttu Shimla on häämatkaajan paratiisi ja sielullinen retriitti lomanviettäjille. Sen luonnonkaunis maasto on punctuated kanssa temppeleitä ja palatseja ja siirtomaa tyyli rakennuksia. Vanha ja arvokas Kristus-kirkko ja sen lasimaalaukset muodostavat kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä, kun taas The Mall, Shimlan tärkein ostoskeskus on vierailtava kaikille vieraileville paikoille.

2. Dalhousie:

Himachal pradesh tourist places

Tiheät metsät, lumihuippuiset vuoret, rönsyilevä vehreys, vesiurheilumahdollisuudet, ostoskeskukset ja käsityöliikkeet ovat vain muutamia niistä asioista, jotka tekevät tästä kukkulapaikasta elävältä. Dalhousieen on paljon tekemistä. Voit joko paistua Bakrota-kukkuloiden ja Dainkund Peakin loistossa tai viedä kotiin Tiibetin markkinoilta muistoja. Päätös on sinun. Se on yksi Himachal Pradeshin parhaista turistikohteista.

Katso lisää: Matkailuneuvot Kanyakumariin

3. Dharamsala:

dharamsala_himachal-Pradesh-turisti-paikkoja

Dalai Laman koti Dharamsala on kukoistava kukkulapaikka. Nyrkkeily vaellusreittejä, temppeleitä, järviä ja museoita, tämän kaupungin kauneus ei tunne rajoja. Kruunataan nähtävyyksien luettelo Triund Hill, joka sisältää virkistävän yhden päivän vaellus Rhododendron metsien kautta, josta henkeäsalpaavat näkymät Mcleodganjista, Dharamsalan laaksosta ja kaukaisista näkymistä Shivalik-kukkuloille jättävät sinut hulluksi. Ei ole ihme, että Triund Hill tunnetaan Dharamshalan jalokivinä.

4. Palampur:

palampur_himachal-Pradesh-turisti-paikkoja

Mäntymetsien ja teepuutarhojen ympäröimä Palampur on yksi hienoimmista asunnoista. Vesi on täynnä ja runsaasti tällä vihreällä kukkulapaikalla, jonka lähde on lukuisat vuoristosta virtaavat purot. Seikkailunhakijoille Palampur on ihanteellinen paikka, jossa voit mennä retkeilyyn tai varjoliitoon.

Katso lisää: Matkailuneuvot Nainitalissa

5. Kinnaur:

kinnaur_himachal-Pradesh-turisti-paikkoja

Kun Kinnaur avasi ovensa ulkopuolisille, näkemäsi oli ikuisen kauneuden tie. Lush vihreät metsäalueet, hedelmätäytteiset hedelmätarhat, upeat pellot ja viehättävät kylät kattoivat tämän alueen kaikessa loistossaan. Nyt johtava matkailukohde Himachal Pradeshissa, Kinnaur haluaa sekä nuorille että vanhoille.

6. Chail:

chail_himachal-Pradesh-turisti-paikkoja

Shimalan korkeudessa korkeammalla korkeudella Chail tunnetaan Chail palatsista, Patialan Maharaja-kesäleiristä Britannian Rajissa ja maailman korkeimmalla krikettikentällä. Rohkaisempi, Chail tarjoaa piristäviä seikkailutoimintaa aina rock rappelling-lentävät ketun ja köyden kävely, joka on varmasti saada sydämensä kilpa.

Katso lisää: Paikat, joissa vierailet Daman ja Diu

7. Manali:

manali_himachal-Pradesh-turisti-paikkoja

Kun kerran rauhallinen kylä, Manali on muuttunut vilkkaaksi matkailukeskukseksi. Näkemättä täydellinen kohde niille, jotka haluavat saada Himalajan maistaa ja todistaa lumisateen, on enemmän häämatkalla paratiisi.

8. Khajjiar:

khajjiar_himachal-Pradesh-turisti-paikkoja

Nestemäiset vihreät niityt ja tiheät metsät, Khajjiar on lempinimeltään Intian Mini Sveitsi. Sen vehreät laitumet, paksut mäntymetsät ja rauhallinen järvi luovat lähes romanttisen tunnelman. Ratsastuksella vihreällä maastossa on oma vetovoima, jossa voi ottaa tuoreen vuoren ilman. Muita kiinnostavia paikkoja ovat Khajjiar-temppeli ja Dauladhar-vuoret.

9. Kullu:

kullu_himachal-Pradesh-turisti-paikkoja

Kullun laakso on kuuluisa mäntymetsän ja kauniiden metsien ja rönsyilevien omenatarhoiden mahtavasta kauneudesta. Kullu tarjoaa matkailijoille runsaasti nähtävyyksiä ja seikkailuja. Jos haluat maistaa ulkona, voit harrastaa vaellusta tai hiihtoa tai koskenlaskua Beas-joella. Paikka on myös swarming kanssa temppeleitä ja villieläinten suojelualueet. Paras aarre, jonka voit ottaa kotiin, on kuitenkin käsin Kullu Shawl, joka on erillinen alueeseen.

Nämä ovat kuuluisia paikkoja Himachal Pradeshissa. Turistit räjäyttävät näissä paikoissa kesäisin kuin lentävät makealla maljalla. Himachal Pradeshia voidaan kutsua jääkaapiksi ihmisille, jotka voivat käydä siellä todella kylpäytyäkseen perheittensa kanssa kuuman kuusen kesän aikana. Edellä mainitut paikat ovat niin sanottuja matkailukohteita, joten älkää shokoitko, jos törmäät ystäviisi tai tuttavillesi sinne lomien aikana.

Mutta entä jos olet luonteeltaan rakastaja ja haluat todella viettää lomasi ilman sosiaalisia olentoja tai jos olet seikkailunhaluinen, mutta ainoa seikkailu, jonka huomaat, on turhautuneiden turisteiden läpi. Niinpä teille täällä on luettelo joistakin vähemmän tunnetuista ja parhaista paikoista, joissa käydään Himachal Pradeshissa, jossa voit päästä metsään, tuntea kolea ilmaa ja hypätä silmänne kauniita vuoria, laaksoja, metsiä ja jokia ja kattaa Äiti Luonnon huopa, mutta siellä ei juuri ole turisteja, koska useimmat turisteista seuraavat enemmän ja tutkivat vähemmän

10. Malana:

malana_himachal-Pradesh-turisti-paikkoja

Nykyään matkailupaikat ovat tungosta kuin missä tahansa palvontapaikassa ja Himachal Pradeshin kasvavalla matkailulla ei ole tuskin mahdollista vähemmän tunnettu turistipaikka. Malana on sellainen kylä, jossa matkailijat eivät vielä ole parveilevat. 2000-luvulla on vaikea uskoa, että kylä on kokonaan pois verkosta. Ihmiset täällä ovat luonteeltaan, omasta kulttuuristaan ​​ja kieltään, joilla on äärimmäisen viattomuutta. Talousmatkalaisille ja luonnon ystäville ja väkijoukon vihoille tämä kylä on tutustumisen arvoinen.

11. Jalori Jot:

jalori-jot_himachal-Pradeshin-turisti-paikkoja

Jalori Jot tai Jalori Pass on paikka seikkailunhakijoille ja vaelluksille. Himachal Pradeshin Kulu-alueella sijaitseva passi ei ole vielä tutkittu ja sillä on erilaisia ​​retkeilyreittejä. Jos et tarvitse lämpimän pehmeän vuoteen tai hyvin keitetyn aterian, voit vuokrata teltta, leirikentän ja nukketa tähtien alla ja nauttia hauskoista luonnon keskellä ja tuntea sitten jäähdytetty, hämärän yön metsässä.

12. Hampta Pass:

Hampta Pass, Himalayas - India

Hamta Pass Trail on vielä yksi kohtalo jokaiselle hullulle vaellukselle tai seikkailijalle. Sijaitsee Himachal Pradeshin sydämessä, se on hyvä reitti Rohtang Passin kautta, jos et halua seurata muita turisteja yhteisten kulkureittien kautta, ja älä hätkähdä hieman vaellusta.

13. Chindi:

chindi_himachal-Pradesh-turisti-paikkoja

Niille ihmisille, jotka ovat katselleet elokuvaa "The Hobbit: Unexpected Journey" ja rakastivat hobbitin kylän luonnonkaikkeamia, niin hyvin näet saman näkymän Chindiissa ja yksi parhaista asioista siinä on omenatarhoja joten niille pariskunnille, jotka haluaisivat tehostaa romantiikkaa teatterimaisella tavalla, Chindi on paikka sinulle

14. Barotin laakso:

Barot-valley_himachal-Pradeshin-turisti-paikkoja

Solitude seekers ja syvä ajattelijat Barot Valley on täydellinen lomapaikka ja innoitusta runoilijoille ja kirjailijoille. Kaunis laaksoon kuuluvien talojen lisäksi paikka on eräänlainen autio ja näin ollen täydellinen paikka matkailijoille. Liitä nauhat kulkemaan kauniin laakson läpi ja älä unohda käydä kauniissa uhl-joessa, joka sijaitsee laaksossa.

Nämä olivat joitain parhaita asioita Himachal Pradeshissa. Onko sinulla epäilyksiä, mikä on paras aika vierailla himachal pradeshilla? Ilmastolliset olosuhteet pysyvät miellyttäviksi koko vuoden Himachal Pradeshissa, paitsi kaupunkeja, jotka kohtaavat talvisen lumen laskua talven aikana. Mutta valtio saa kesän aikana suurimman turisteja vertailuun Wintersiin. Voi olla luonnon ystäviä, vaeltajia, seikkailijoita, naimisissa olevia naimattomia pareja, Himachal Pradeshin matkailukohteita ovat paikat, joissa jännitys ja romantiikka täyttävät luonnollinen estetiikka ja tekevät lomasta mieleenpainuvin.

Kuvat Lähteet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14.

Leave A Comment

84 + = 94