14 Amazing Kodaikanal Matkailupaikkoja vierailulle Tyylit elämässä

Kodaikanal on suosittu kukkulapaikka Tamil Nadussa, joka pitää turistit mesmerisoituna sen luonnonkauniilla näkymillä. Kaupunki on kätkeytyneenä Pali Hillsin keskelle. Kurinji Flower kukkii harvinainen kukka, joka myös joka 12. vuosi. Paikka on siunaa kukkuloilla, vesiputouksilla, järvillä, hedelmäpuutarhoilla, kukkapuutarhoilla jne.

Paras matkailupaikka vierailulle Kodaikanalissa:

Haluatko suunnitella matkailumatkaa perheesi kanssa tai yksin? Täällä on paras turisti paikka Tamil Nadu Intiassa, joka antaa ihanan aikaa sinulle, joka on Kodaikanal. Olemme listan alla 14 suosituimmista matkailukohteista, jotka vierailevat kodaikanalissa, mikä hyödyttäisi lopullista iloa.

1. Shenbaganur -museo:

shenbaganur-museum_kodaikanal-turisti-paikkoja

Se on yksi Tamil Nadun tunnetuimmista museoista, jotka kuvaavat hyvin harvinaisia ​​arkkitehtuurisia etuja. Museo oli Kodaikanalin Sacred Heart Collegein aloite. Ylläpitäjät ovat säilyttäneet kauniin puutarhan, jossa on monia lintulajia ja kukkia täällä. Tämä museo on yksi parhaista ja tunnetuimmista nähtävyyksistä kodaikanalissa.

2. Berijam-järvi:

berijam-lake_kodaikanal-turisti-paikkoja

Berijam-järveä ympäröi Upper Palani Sholan metsä, joka on täynnä kaunista kasvistoa ja eläimistöä. On joitain kuuluisia kasveja, kuten Digitalis, Pyrethrum, Dioscorea jne. Hallitus oli ryhtynyt ylläpitämään järveä ja lähialuetta, jotta he voivat valvoa saastumista ja tehdä siitä myös yhteisen turistikohteen. Älä missaa tätä, yksi upeista ja hämmästyttävä matkailukohteista vierailla kodaikanal.

Katso lisää: Nähtävyydet Jodhpurissa

3. Guna Cave:

Guna-cave_kodaikanal-turisti-paikkoja

Guna Cave tunnetaan myös nimellä Devil's Kitchen. Se oli nimetty niin, että sen piilotettu rotko ja syvä syksy, joka näyttää kouru ja on altis onnettomuuksille. Välttämättömyyden välttämiseksi paikalliset ja tutut ihmiset olisi otettava siellä. Guna luolat ovat yksi parhaista kodaikanal matkailukohteita vierailla.

4. Silver Cascade Falls:

hopea-Cascade-falls_kodaikanal-turisti-paikkoja

Kahta kaunista laskua on noin 8 kilometrin päässä Kodaikanalista, Ghat Roadilla. Silver Cascade laskee noin 180 jalkaa ja tekee kovaa ääntä, kun se putoaa ja rikkoo paikan hiljaisuutta. Perhe-piknikit ja pariskunnat viettävät aikaa täällä nähdään melko usein.

5. Kurinji Andavalin temppeli:

kurinji-Andavar-temple_kodaikanal-turisti-paikkoja

Uskonnolliset ihmiset saattavat haluta käydä Kurinji Andavalin temppelissä, joka on omistettu Herra Muruganille. Tamilissa sana Kurinji tarkoittaa "mäkinen alue" ja andavar tarkoittaa Jumalaa. Ihmiset näkevät myös pohjoiset tasangot ja Palanin kukkulat tästä temppelistä.

6. Bryant Park:

Bryant-park_kodaikanal-turisti-paikkoja

Bryant Park on nimetty brittiläisen upseerin Glenn Bryantin mukaan. Heillä on vuosittain kukka- ja vihannesesitys vuosittain, mikä on tärkein syy matkailijoille, jotka lentävät tänne ympäri maata ja myös ulkomaalaisia. Puistossa on lasitalo, jolla on valtava kokoelma kukkia ja kasveja. Lasitalossa on puutarhatuotanto, joka toukokuussa. Tämä puisto on yksi muista kauniista nähtävyyksistä.

Katso lisää: Käyntikohteet Udaipurissa

7. Kodaikanal Solar Observatory:

Kodaikanal-aurinko-observatory_kodaikanal-turisti-paikkoja

Kodaikanal Solar Observatory perustettiin vuonna 1899, ja se on osa Intian astrofysiikan instituutti. Se tunnettiin aikaisemmin nimellä Solar Physics Observatory. On tähtitieteen museo, joka näyttää erilaisia ​​aurinkokuvia, jotka on otettu Fraunhoferin spektristä ja kirjastosta. Kodaikanal aurinkokeskus on yksi kodaikanalin matkailukohteista.

8. Coaker's Walk:

Coakers-walk_kodaikanal-turisti-paikkoja

Coakerin kävely on yksi paikka, jossa kaikki aamuretket tulevat liikuntaan. Se on hieman kaukana kaupungin järvestä ja tarjoaa kauniit näkymät tasangolle ja laaksoille. Lt Coaker oli laatinut Kodaikanalin kartan ja paikka on nimetty hänen mukaansa. Paras aika tutustua tähän paikkaan on ennen 2.30 tai myöhään iltapäivisin

9. Kodaikanalin järvi:

Kodaikanal-lake_kodaikanal-turisti-paikkoja

Kodaikanal-järvi on yksi suosituimmista turistikohteista. Tämä järvi valmistetaan keinotekoisesti tähtien muotoon, ja se ympäröi noin 60 hehtaarin alueen vehreyden ympärillä. Se on hauska paikka kaikille, jotka haluavat ulkoilua ja vesitoimintaa. On veneklubi, joka tarjoaa polku-, soutu, jne. Cycles ja hevoset ovat myös käytettävissä ympäri järven.

10. Pilarin kalliot:

Siellä on kolme graniittikiviä, jotka seisovat pystysuorassa, kaikki vierekkäin ja kutsutaan Pillar Rocks. Tämä paikka on tällä hetkellä tullut kuuluisaksi turistipisteeksi ja viihdyttelee monia vierailijoita. Kallioita mittaa noin 400 jalkaa maanpinnasta.

pilari-rocks_kodaikanal-turisti-paikkoja

Pilari-kivet ovat toinen upea paikka Kodaikanalissa. Voidaan sanoa, että Kodaikanal on varsin hämmästyttävä ja yksi tärkeimmistä kohdista tai syistä tämän takana on pilari-kiviä. Pilarikivet ovat suosittuja nähtävyyksiä, ja niitä voidaan väittää olevan yksi Kodaikanalin parhaista nähtävyyksistä.

Katso lisää: Matkailuneuvot Uttar Pradeshissa

11. Bear Sholan putoukset:

bear-Shola-falls_kodaikanal-turisti-paikkoja

Bear Sholan putoaminen oli nimetty niin, kun medit tulivat tänne tänne ja juo vettä. Tämä on yksi parhaista nähtävyyksistä Kodaikanalissa, ja ihmiset käyvät lähes päivittäin kauniiden ja viehättävien maisemien takia. Voidaan sanoa olevan täysin sydämenvaimennus ja vesiputkien ääni tekee siitä näyttävän entistä houkuttelevammaksi. Ympäröivä alue on täynnä vehreyttä ja raskas vihreä istutus on yksi tärkeimmistä syistä massiivisen vierailijamäärän takia, joita tämä paikka saa vuosittain. Tämä on niin kaunista, että Tamil Nadun paikalliset ihmiset kutsuvat tätä.

Ensisijaisesti tämä paikka ei ollut matkailuala. Myöhemmin se kehitettiin pitämällä mielessä, että tämä on yksi valtion parhaista turistikohteista. Bear Sholan putoaminen on varsin hämmästyttävä paikka, ja sinun on ehdottomasti rakastettava sitä.

12. Palni Hills:

Palni-hills_kodaikanal-turisti-paikkoja

Nämä kukkulat sijaitsevat kohotetussa paikassa, ja ne ovat nähtävissä melko kaukana paikasta. Tämä vuoren raivo on todella kaunis ja ihmiset rakastavat sitä. Sen voidaan sanoa olevan yksi parhaista nähtävyyksistä Tamil Nadussa. Se ei ole mitään pohjimmiltaan laajentamista Länsi-Ghat. Ne ovat kuin Intian rannikolla (länsirannikko). Se on yksi niistä paikoista, joissa voit tulla rentoutumaan. Mahdollisuudet pitää hauskaa tässä paikassa ovat kuin rajaton ja voi vain eksyä kauniiseen tunnelmaan tämän paikan. Se sijaitsee korkeudessa 2,500 m.

13. Green Valley View:

green valley-view_kodaikanal-turisti-paikkoja

Kodaikanalissa on monia tällaisia ​​laaksoja, ja Green Valley on yksi niistä. Tämä paikka tarjoaa joitakin parhaita näkymiä ympäröiville maille ja voidaan vaatia täydellisessä paikassa rentoutua ja lepotaikaa. Vihreänlaakson näkymä on varsin suosittu, koska siellä tulleita ihmisiä on paljon. On surullista, mutta totta, että kävijämäärät, jotka tulevat vierailemaan tähän paikkaan, ovat enemmän kuin paikallisten ihmisten määrä, jotka tulevat tänne. Se on täynnä ulkomaalaisia ​​lähes koko vuoden ja on luultavasti yksi parhaista paikoista mennä perheen kanssa ja on ihanaa aikaa. Ilmeisesti on olemassa vaihtoehtoja virkistäytymiselle ja on hyvä sightseeing samoin. Tämän alueen kauneus tekee siitä yhden parhaista Kodaikanalin nähtävyyksistä.

14. Kodaikanal Golfklubi:

Kodaikanal-golf-club_kodaikanal-turisti-paikkoja

Täällä meillä on yksi Kodaikanalin kurinalaisimmista ja aristokraattisista alueista. Maa golfklubi on melko suosittu paikallisten ihmisten keskuudessa, ja muista valtioista, kaupungeista ja maista tulleet ihmiset tulevat tänne todistamaan tämän paikan kaunista kaunista. Tämä yksityinen jäsenyysklubi rajoittaa ulkopuolisten tuloa, mutta jos olet matkailija, voit aina tulla täällä erityisluvalla ja syöttää sen (vierailijat eivät saa osallistua golfkilpailuihin). Kaupungin keskustasta on vain noin 6-8 km päässä, ja siellä on useita matkustus vaihtoehtoja. Jos tulet Kodaikanal, niin tämä yksi parhaista Kodaikanal paikkoja vierailla.

Seuraavassa on joitain parhaita matkailukohteita Kodaikanalissa. Aina kun vierailet Kodaikanal, älä unohda käydä näissä paikoissa, koska siellä on joitakin parhaita kohteita tässä paikassa. Henkilö ei halua lähteä Kodaikanalista, kun he ovat käyneet näissä paikoissa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14.

Leave A Comment

61 − = 56