12 yksinkertaista sääntöä poistamaan tummat ympyrät silmien alla pysyvästi

Tumma ympyrä! Onko mahdollista poistaa pysyvästi? Jos olet väsynyt tai ärtynyt viettämään paljon rahaa eri tuotteissa tai voiteissa poistamaan tummat ympyrät pysyvästi, tämä artikkeli on sinulle. Nykyään kukin yksilö on hyvin kauneuden tajuissaan ja heille tumma ympyrä on suuri huolenaihe. Koska se häiritsee henkilön ulkoasua ja tekee sinusta tuntemisen yleisön keskuudessa. Se korvaa viehättävän ulkoasun ja antaa sinulle vaalean ulkonäön. Tummat ympyrät antavat vaikutelman huonosta terveydestä muille, jotka eivät ole oikeita. Joten nyt voit vähentää tummia piirejä pysyvästi käyttämällä tuotteita kodeissa ja syömällä terveellistä, kuitupitoista ruokavaliota, jossa on runsaasti nesteitä ja vettä.

Poistaa Dark Circles Permanently

Silmien alla on monia syitä, kuten liian paljon nestettä ihon alle, äärimmäisen itku, perinnöllinen, unen puute, allergia, infektio, raudan puute tai muut sairaudet. Kuten tiedätte, silmät ovat kehon parhaimpia elimiä, joten se haluaa erityistä huomiota. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten vähentää tummia piirejä pysyvästi.

Pysyvästi poista tummat ympyrät naisten kasvosta:

Seuraavassa on joitain tehokkaita keinoja poistaa tummat ympyrät ikuisesti.

1. Mesmerizing Rose Water päästä eroon Dark Circles:

ruusu- water 546

edut:

Ruusuvesi on upea astringentti, joka tasaa ihon tasaisesti ja auttaa sinua pääsemään eroon tummista piireistä pysyvästi ilman monia haasteita. Säännöllinen käyttö hidastaa ihoa ja ylläpitää myös pH-tasoa.

ainekset:

Yksi tl Rose-vettä, puolet tl kylmää maitoa ja puuvillaa.

Soveltamisprosessi:

Sekoitetaan molemmat ainesosat ja käyttämällä puuvillapalloja pimeällä alueella ja jätä se 15-20 minuuttia. Sitten pese se normaalilla vedellä ja pistä se kuivaksi. Käytä kaksi kertaa päivässä nopeampien tulosten saamiseksi.

2. Amazing Ice Bags poistamaan tummat ympyrät alle silmät:

jää

edut:

Tämä on hankala tapa päästä eroon tummista piireistä, koska jää on erittäin kylmä, se toimii majesteettisesti laajennetulla iholla silmien alapuolella sileämällä verisoluja ja poistamalla tummat laastarit pysyvästi.

ainekset:

Ohut, puhdas pyyhe, jossa on joitain jääpaloja

Soveltamisprosessi:

Laita jääkuutioita puhtaaseen pyyheliinaan tai pese kangas ja aseta se silmien alle 10-15 minuuttia aamulla, kun olet nukkunut. Tee se säännöllisesti aamulla ja näe ulkonäön muutokset, koska veri tai neste alkaa irrottaa.

3. Terveellinen ruokavalio poistamaan tummat ympyrät pysyvästi kotona:

hedelmällisyys diet

On erittäin tärkeää syödä terveellistä tasapainoista ruokavaliota, koska se antaa olennaista vitamiinia ja mineraaleja ja auttaa säilyttämään ihon joustavan ja pehmeän. Sisällytä kauden hedelmiä ja paljon lehtivihanneksia, koska se on hyvä raudan lähde, joka puolestaan ​​pitää ihon hehkuvan ja poistaa tummat laastarit silmien ympärillä.

4. Hyvä uninen asianmukaisella asennolla:

Saada Enough Sleep Each Night

On erittäin tärkeää, että sinulla on riittävä unta päivittäin, koska riittämätön uni antaa sinulle turvonneet silmät ja ajan kuluessa tummia ympyröitä alkaa syntyä. Sinun pitäisi myös nukkua asianmukaisessa asennossa, koska se auttaa sinua pääsemään eroon tummista piireistä pysyvästi. Lepä selkääsi suoralla linjalla; ylläpitämällä pään kohotettua tyynyä, kun mielesi rauhoittavat, tämä hyväksyi veren ja nesteen virran. Vältä nukkumaan liikaa ilmastoidussa huoneessa.

Katso lisää: Shahnaz Hussain vinkkejä tummille piireille

5. Ihmeellinen oliiviöljy poistamaan tummat ympyrät:

oliivi- oil

edut:

Oliiviöljy on dynaaminen, erinomainen antioksidantti ja runsas kosteusvoide. Öljy sisältää kaikki olennaiset mineraalit ja vitamiinit, jotka auttavat poistamaan tummat ympyrät varovasti.

ainekset:

Kaksi teelusikallista oliiviöljyä, jossa puristetaan kurkuma

Soveltamisprosessi:

Sekoita molemmat ainesosat ja sitten puhtaat kasvot levitetylle alueelle. Jätä se 10 minuuttia vain kurkuma saattaa jättää joitakin paikkoja. Puhdista normaalilla vedellä.

Voit myös heittää herkästi ihonalaa ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja jättää sen yön yli. Seuraavana päivänä pese se tavallista vettä ja käytä päivittäin poistamaan tummat ympyrät pysyvästi.

6. Oikea silmämeikin poisto:

edut:

Se jättää make up yön yli, koska tietenkin tummat ympyrät saattavat alkaa näkyä voit alkaa etsiä iäkkää kuin ikääsi. Joten on välttämätöntä ottaa jokainen silmämeikki, joka muistuttaa Mascaraa, Silmä-ripsiä ja silmää lineaarisesti ennen nukkumaanmenoa.

ainekset:

Puhdistusaine, lievä kasvopyyhe ja puhdas pyyhe.

Soveltamisprosessi:

Puhdista kasvot ja silmät puhdistusaineella ja varmista, että kaikki meikki poistetaan. Sitten miedolla kasvotupalla puhdista kasvot ja tarvittaessa levitä vartaloa ennen nukkumaanmenoa. Hyvä käytäntö poistaa tummat ympyrät pysyvästi.

7. Harjoitus päästä eroon tummista piireistä:

venyttely exercises to increase height 5

Säännöllinen liikunta auttaa pitämään verenkiertoa koko kehon läpi kasvojen alueen lisäksi, vähentämään ympyröitä ja jopa hidastamaan silmien alla olevia tummia silmänruusuja. Myös etsiä joogaa, joka motivoi hengitystäsi, poistuu tuoreesta ihosta ja suorittaa sen säännöllisesti, auttaa poistamaan tumman ympyrän pysyvästi.

8. Perunat poistavat tummat ympyrät silmien alle:

potatto - homemade tips (2)

edut:

Peruna sisältää elintärkeitä valkaisuaineita ja auttaa sulattamaan tummat ympyrät ja pysyvästi vähentämään tummia piirejä.

ainekset:

Jääkaapissa jäähdytetty kaksi paksua viipaletta

Soveltamisprosessi:

Leikkaa kaksi paksua perunaa ja jääkaappi jonkin aikaa. Sijoita se silmien yläpuolelle, sillä se peittää vahingoittuneen alueen. Jätä se 10-15 minuuttia ja pyyhi se normaalilla vedellä. Käytä sitä päivittäin ja päästä eroon tummista piireistä.

9. Upea tomaatti- ja sitruunamehu poistamaan tummia ympyröitä pysyvästi kotona:

ei-sitruuna-mehu-help-akne copy

edut:

Tomaatilla on voimakas valkaisuominaisuudet ja sitruunamehu on runsaasti C-vitamiinia ja tehokkaasti keventää ihoa tasaisemmin.

ainekset:

Yksi tl sitruunamehua ja tuoretta tomaattimehua

Soveltamisprosessi:

Sekoita tl-mehua sitruunamehun kanssa. Sitten puuvillan avulla levitä tummat ympyrät ja anna sen kuivua. Pese se pois normaalilla vedellä. Levitä ja aamulla sekä yöllä tehokkaita tuloksia poistavat tumma ympyrä pysyvästi.

10. E-vitamiinipää irrottaa tummat ympyrät pysyvästi:

Vitamiini e capsules for skin

edut:

E-vitamiini on upea antioksidantti, joka auttaa pitämään ihon tuoreena ja nuorena kuin ennen. Säännöllinen käyttö auttaa vähentämään tummia ympyröitä, ryppyjä ja turvotusta silmien alla .

ainekset:

Kaksi E-vitamiinilääkettä

Soveltamisprosessi:

Hanki E-vitamiinikapseleita. Katkaise kapseli varovaisesti ja pistä se silmien ympärillä olevaan ihoon. Pese hyvin vähintään 10 minuutin kuluttua. Sen haju on sietämätön, mutta on hyödyllistä poistaa tummat ympyrät pysyvästi ilman paljon kipua .

11. Juo tarpeeksi vettä päästä eroon tummista piireistä:

Iho care tips - Woman water

Juottamalla vähintään 8-10 lasillista vettä tarvitaan ihon hydratoitumiseen. Jos juot enemmän vettä, jos auttaa huuhtelemaan myrkkyjä järjestelmästä ja vähentämään suolapitoisuutta silmän ympärillä, auttaen sinua hitaasti poistamaan tumma ympyrä pysyvästi.

Muista vain, että juot enemmän vettä ja nesteitä, kuin yrität säilyttää juomisen, joka ei ylitä 4 litraa päivässä.

Katso lisää: Kuinka poistaa tummat ympyrät 5 päivässä

12. Laser-valohoito poistaa tummat ympyrät pysyvästi:

Laserterapia uudistuu jälleen iholle ja pienentää vähitellen tummia ympyröitä ja ryppyjä ja tekee silmäsi näyttävän kauniilta.

Jos jokin edellä mainittu korjaustoimenpide ei toimi, pidä enemmän pysyvää hoitoa, esimerkiksi kemiallisia kuoria tai laservalohoitoa. Nämä voivat onnistuneesti hoitaa tummia ympyröitä tapahtuu hyper pigmentaatio. Se voi myös auttaa estämään ulkoisia säiliöitä, jotka näkyvät koko ihon yli ja tummenevat alueelle.

Tässä ovat yläosat, joiden avulla voit päästä eroon tummista piireistä pysyvästi ja näyttää kauniimalta kuin koskaan. Joten valitse vinkit ja yritä heittää ne päivittäiseen rutiiniasi ja katsoa kauniimpaa.

Leave A Comment

6 + 2 =