11 kuukauden vanha vauva - paino, vauvahoito, kehitys ja etapit | progressivenewsdaily.info

11 kuukauden vanha vauva – paino, vauvahoito, kehitys ja etapit

Talo on nyt iloinen paikka ja jokainen ympärillä on hyödyntänyt vauvaa lahjoilla ja siunauksilla. Olet iloinen ja näet lapsesi kehittyvän. Ensimmäinen vuosi tarkoittaa kuitenkin paljon muita asioita. Esimerkiksi hän vaatii selityksiä kaikesta, mitä hän ei hyväksy. Hän on siirtänyt käsiään ja jalkojaan ilmaisemaan epätoivoa ja voit nähdä hänen persoonallisuutensa kehittyä.

11 Month Old Baby

11 kuukauden vanha vauvan virstanpylväitä:

Katsotaanpa muutoksia 11 kuukauden ikäisen vauvan painoon, kehitykseen ja vauvan hoitoon.

1. Paino:

Vuosi ja vauva ovat kasvaneet niin paljon. On kirjaimellisesti vaikea kuvitella, että oli aika, jolloin hän oli 1 / 4th nykyinen koko. Jos hän voi pysyä hyvin, varmista, että talletat hänen korkeutensa ja ota se lääkärille arvioitavaksi. Puhuessaan hänen painostaan ​​hänen pitäisi painaa noin 2 kiloa enemmän kuin hänen alkuperäisen painonsa. Haluat ehkä saada käsityksen siitä, miten kasvu kehittyy. Älä unohda ottaa kuvia kuukausittain, joten voit vertailla niitä loppuun ja nähdä eron itsellesi. Vuosittainen ennätys auttaa sinua helposti selvittämään, onko kyseessä sinun tai kumppaninne geenejä, joilla on enemmän vaikutusta vauvaasi kohtaan.

2. Vauvanhoito:

Vaikka vauva ei voi odottaa tutkimaan, mitä maailmalla on tarjota, sinun on varmistettava, että kaikki ympärilläsi on aivan yhtä turvallinen kuin lapsellekin. Sinun täytyy tehdä hänet rauhoitetuksi, koska nyt on aika, jolloin pienimmällä epämukavuudella on paljon ongelmia kasvumallissaan. Hemmottele vauvaa satunnaisesti ja teke hänet luottavaiseksi itsestään. Varmista, että olet hänen vanhempansa, pysyt hänen ympärillään koko ajan. Pidä talosi lattiat puhtaana, koska hän haluaa ryöstää enemmän, koska hän on äskettäin oppinut tämän taiteen. Pese kätensä ennen nukkumaanmenoa, koska hänellä on mahdollisuus jättää ne suuhunsa osoittaakseen, että hän on nälkäinen. Hän lopulta alkaa rakastaa uimisaikaansa, joten älä jätä häntä vartioimatta lähellä uima-allas tai kylpyamme. Jätä tupakointi tai ota se ulos, koska muuten se lisää vauvojen hengitysvaikeuksia ja astmaa. Älkää unohtako lapsesi todistusta kotinne ja opeta häntä käyttämään asioita itsenäisesti sen jälkeen. Tämä varmistaa, että hän on muutakin kuin vain toinen heikossa lapsi.

3. Ruokinta:

Imetys 11 kuukauden ikäisenä vauvalle on hyvä, mutta vain imettäminen ei ole mahdollista. Jos lapsesi ei halua syödä muita hedelmiä ja vihanneksia, rohkaise häntä sen sijaan, että hän luopuisi. Hän tarvitsee tuoreita ravintoaineita kasvamaan ja tarjoamalla hänelle maitokupleja pullojen sijasta olisi parasta nyt. Vältä lehmänmaitoa toistaiseksi ja ota rintaimut pumput käyttöön. Formula-ratkaisut voivat osoittautua hyväksi vaihtoehdoksi sinulle, ja voit aina varmistaa, että hänen ruokavalionsa on hyvin keitetty riisi, liha ja kala. Tämän pitäisi auttaa häntä tiedostamaan, mitä tuleva ruokavalio tulee olemaan, ja hän voi alkaa tottua siihen. Ei ole mitään syytä paniikkiin, jos hän ei näytä olevan kiinnostunut houkuttelemaan mihinkään muuhun kuin äidinmaitoon, vain yrittäkää ottaa ruoanne hänen edessänsä ja tehdä hyviä ilmaisuja juonikseen hänelle, mitä hänelle tarjoten.

4. Lepotila:

Hänen nukkumismallinsa 11 kuukauden lopussa pitäisi olla selkeästi määritelty. Yöllä olisi oltava kaksi suurta uniaikaa. Aamutusaika on, kun vauva ei osoita mitään taisteluosaa ja vain laskeutuu helposti. Iltapäivätauko on silloin, kun vaiva puhaltaa, ja hänellä saattaa olla vaikeuksia nukkua takia kotitalouden melun takia. Yritä työskennellä aikataulun jälkeen, kun huomaat, kuinka hän yleensä nukkuu. Riippuen hänen toiminnastaan, kun hän on väsynyt on, kun hän nukahtaa. Tästä syystä sinun on varmistettava, että kahden napsin välinen span on tapahtumarikas. Keskustele hänen kanssaan ja rohkaise häntä pelaamaan, tukehtelemalla häntä enemmän, lisäämällä mahdollisuuksia nukahtaa.

5. Kehitys:

11. kuukauden lopussa vauva kasvaa edelleen ja kehittää omia taitojaan. Anna hänen jatkaa omaa tahtiaan, kun otat hänet paikkoihin, jotta hän voi vuorovaikuttaa enemmän. Vauva voi tässä vaiheessa joko käydä kävelyllä tai olla lähellä sitä. Anna hänen päästä sinne. Hänen akateemisia mahdollisuuksiaan ei ole vielä päättänyt, mutta hän olisi hyvä idea rekisteröidä hänet näyttämökouluun. Hän voi nyt varmasti ymmärtää kokonaiset lauseet, vaikka kuinka paljon hän seuraa on hänen mielialallaan. Sinun on oltava erityisen varovainen siitä, kuinka pitkä hän on kasvanut ja kuinka paljon hänen ulottuvuutensa menee. Vauvanvastus vastaavasti. Näet, miten hänen kasvonsa piirteet ovat muuttumassa ja hän tarvitsee isompia vaatteita, jotta hän voi kehittää kehoaan. Tässä vaiheessa voidaan myös havaita muutoksia laulussa ja sävelkorkeudessa.

6. Elintarvikkeiden reseptit ja lelut:

Nyt, kun hänen ruokavalionsa sisältää enemmän kiintoaineita, varmista, että mikä tahansa, johon syötät, on kaikki olennaiset ravintoaineet. Hyvä meijerin, vihannesten ja hedelmien sekoitus olisi ihanteellinen. Hän todennäköisesti ajaa paljon, joten varmista, että annat hänelle pieniä välipaloja, jotta hän saa jännitteitä. Älä pakota häntä ateriaan ja muista aina pitää makuja lisäämällä mautilanne nopeammin.

7. Virstanpylväät:

Tämä on silloin, kun vauva tarkastaa jokaisen henkilön ennen keskustelun aloittamista. Voit odottaa terveellistä luottamuslistaa sinun ja lapsesi sekä kumppanin välillä. Vietä niin paljon aikaa pienellä kuin mahdollista.

Avain kasvattaa pikkuisensi onnellinen lapsi olisi, ettet menetä mieltäsi ja anna hänen tutkia asioita hänen ympärillään tietenkin varovaisesti.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 + = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map