10 tyylikästä hopeanväristä kenkiä miehille ja naisille

Yksi niistä asioista, jotka tekevät meistä ihmisistä erilainen eläimistä, ovat kengät. Se on pääosa lisävarusteistamme. Se on ollut vain eläimen iho asianmukaisiin kudottuihin kenkiin. Nämä kengänmallit ovat kehittyneet aika ajoin, kausi-kausi. Värit ja lajikkeet ovat loputtomia. Yksi kengän tyylikkäistä väreistä on hopeaa.

Eri tyyppisiä kenkiä hopea väri:

Tässä on muutama tyyli muodollisia ja häät hopea kengät miesten ja naisten Intiassa.

1. Silver Kitten Heels Naisten kengät:

Hopea kitten heels women Shoes

Kaikki tytöt haluavat liikkua tyylikkäästi. Korkokengät lisäävät tuumaa varmasti, mutta se alkaa alkaa satuttaa hetken kuluttua. Joten jos sinulla on pitkä päivä, sitten hopeakitten korkokenkiä. Heillä on vain yksi tuuman korkokengät.

2. Silver Lace-up miesten kengät:

hopea shoes

Rakorkeista urheilijoihin kaikki miehet ovat pitsiä kenkiä. Käytät sitä pelaamaan palloa tai juoksemaan tai tekemään kaikenlaista liikuntaa. Miehet lisäävät hieman bling käyttämällä hopea väri niiden pitsi-up kengät. Se on erittäin tyylikäs. Miehet haluavat käyttää niitä juhliin ja tapahtumiin.

3. Bridal Silver Wedge kengät:

Hopea wedge women Shoes

Jos todella haluat käyttää korkokenkiä juhliin, mutta et halua kompromisseja mukavuudestasi. Sitten hopeiset kiilakengät sopivat sinulle parhaiten. Koska ne ovat kuin alustan korkokengät, ne ovat mukavia. Leveät korkokengät auttavat sinua tasapainottamaan.

4. Silver Trainers Shoes:

Hopea Trainers Shoes

Voit käydä kouluttajien kengissä tai harjoitella niitä. Hopeakenkäjalkineet tarjoavat oikean mukavuuden ja näyttävät tyylikkäältä samaan aikaan. Se on ihanteellinen miehille, jotka haluavat näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä jopa silloin, kun ne ovat töissä.

5. Hopea Stiletto Naisten kengät häät:

Hopea Stilettoeswomen Shoes

Stilettot ovat korkeat ohut korkokengät. Löydät monia naispuolisia julkkiksia tämäntyyppisten kenkien kanssa. Heillä on timantteja tai paljetteja. Tytöt käyttävät sitä juhliin. Se on morsiamen valinta.

Katso lisää: Vihreä kengät

6. Silver Loafer Kengät miehille:

Hopea Loafers for men

Loafers ovat toimisto-suosikki. Hopeiset kengät ovat tyylikäs vaihtoehto toimistokäyttöön. He eivät ole niin blingiä. Katso tyylikäs ja erilainen tarttuva mieliala. Miehet käyttävät sitä helposti pukuilla ja muodollisella kulumisella.

7. Silver Peep Toes Naisten kengät:

Hopea Peep Toes women Shoes

Jos sinulla on leveät varpaat, sitten peep toes kengät on paras sinulle. Hopeapukuisilla varpailla on pienet aukot lähellä varpaita. Nämä kengät ovat parasta semi-muodollisia puolueita varten. Tytöt voivat käyttää sitä kaiken yli.

Katso lisää: Naisten vaaleanpunaiset kengät

8. Silver Boots Miehet Kengät:

Hopea Boots men Shoes

Saappaat voivat olla hyvin tylsää. Miehet kokeilevat kenkien värejä. Hopea saappaat kengät ovat tyylikäs vaihtoehto miehille. Se on täydellinen päiväjuhlille, varsinkin jos siihen liittyy paljon tanssia.

9. Hopea Satin Naisten kengät:

Hopea satinwomen Shoes

Tytöt rakastavat satiinikengät. Hopeiset satiinikengät ovat erittäin sileitä. Morsialaiset käyttävät sitä hääpukuillaan, koska he eivät ole kovin ilmeisiä. Ne ovat hyvin älykkäitä myös töihin.

Katso lisää: Naisten kengät

10. Silver Sneakers Men Kengät:

Hopea sneakers men Shoes

Ei poika voi kasvaa ilman hänen lenkkiksia. Nämä ihanteelliset kengät näyttävät todella mahtavilta hopealta. Se näyttää älyltä ja erittäin muodikas. Nuoret miehet käyttävät sitä yövuoroihin sen ylimääräisen mukavuuden takia.

Kuvat Lähde 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

6 + 3 =