10 parasta ilmastointilaitetta Intiassa Tyylit elämässä

Ilmastointilaitteet ovat todellinen säästäjä kuumassa ja kosteassa maassa, kuten meidänkin. Maailmanlaajuisilla markkinoilla on tarjolla laaja valikoima ilmastointilaitteita. Tutustu Top 10 parhaan ilmastointilaitteen Intiassa.

Parhaat ilmastointilaitteet Intiassa:

1. Blue Star 1.5 Ton 5 Star 5hw18sa Split Ilmastointilaite:

parhaat air conditioners in india

Blue Star -brändin talolta tämä 5 tähden luokiteltu split-ilmastointilaite on 1,5 tonni. Siinä on pyörivä kompressori ja LED-paneelin näyttö 460 CFM: n ulkoilmavirralla. Melutaso 46 db ja 56 db sisätiloissa ja ulkona sekä kosteuden poistoa. Se on antibakteerisuodatin ja automaattinen ilmavirta sekä lepotila, ajastin, automaattinen uudelleenkäynnistys ja yö-hehkulamppu kaukosäätimellä. Tehon eritelmät koostuvat 220-240 voltista, yksi vaihe 50 Hz: n taajuudella. Sen ulkolämpötila painaa noin 41 kg. Tämä on yksi parhaista ilmastointilaitteista Intiassa.

2. Volta's 1.5 Ton 5 Star 185 EY (S) Split Ilmastointilaite:

ilma Conditioner 2

Se on split-tyyppinen ilmastointilaite Volta-tuotemerkistä, jonka kapasiteetti on 1,5 tonnia. Kompressori on korkea EER-pyörivä LED-paneelin näytöllä. Siinä on kolminkertaiset suodattimet ja 44 db sisätilojen äänitasoa. Sen ominaisuudet ovat automaattinen ilmakytkentä, automaattinen uudelleenkäynnistys, lepotila, ajastin, kosteudenpoistaja ja kaukosäätimen yö-hehkulamppu. Sen tehoarvot ovat 230 voltin virransyöttöjännite, yksi virransyötön vaihe ja 50 Hz: n taajuus. Pääyksikkö painaa 13 kg kun ulkolaite painaa 34,5 kg.

3. Volta 183 CYA 1,5 tonnin 3-tähden ikkuna ilmastointilaite:

ilma Conditioner 3

Volta'sin ilmastointilaite, jonka kapasiteetti on 1,5 tonnia ja 3 tähteä, tämä on hyvä kesäkausi. Sen tehonkulutus on 1649 wattia automaattisella uudelleenkäynnistyksellä ja kaukosäätimellä. Sen ominaisuudet sisältävät antibakteeriset ja hopeiset nano-suodattimet, jotka auttavat toimittamaan puhtaan ja viileän ilman. Sen LED-paneelin näyttö ja ajastin on asetettu siihen. Tämä on paras ilmastointilaite Intiassa

4. Blue Star 5W12GA 1 Ton 5-kertainen ilmastointilaite:

ilma Conditioner 4

Blue Star -brändin, jonka kapasiteetti on 1 tonni ja 5 tähteä, ilmastointilaite vaatii 1135 watin virrankulutuksen. Se on automaattinen käynnistys ja antibakteerinen suodatin pyörivällä kompressorilla. Sisäinen melutaso on 52 db kun korkealla ja 48 db kun matala. Se on varustettu kaukosäätimellä ja siinä on LED-paneelin näyttö. Sen sisäpaino on noin 55 kg.

5. Hitachi RAW318KUD 1,5 tonnin 3-kertainen ilmastointilaite:

ilma Conditioner 5

Kapasiteetti on 1,5 tonnia ja 3 tähteä, tämä on Hitachin ilmastointilaite. Sen tehonkulutus on 1650 wattia ja automaattinen uudelleenkäynnistystoiminto ja kaukosäätimen käyttö. Se on digitaalinen näyttö. Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten automaattinen ilmastotekniikka ja kaimin, joka säätää ilmastointilaitteen perustuen kehon lämpötilaan. Siinä on myös ajastin ja säädettävät tuulettimet. Siinä on pyörivä kompressori ja painaa noin 64 kg.

6. LG LSA5PW3A 1,5 tonnin 3 tähden Split-ilmastointilaite:

ilma Conditioner 6

LG: n split-ilmastointilaitteella on kapasiteetti 1,5 tonnia ja 3 tähden luokitus. Virrankulutus on 1460 wattia, ja siinä on automaattinen uudelleenkäynnistystoiminto ja antibakteerisuodatin. Se on kauko-ohjain, jolla pääset helposti käsiksi. Se on Himalajan Cool ominaisuus, joka jäähdyttää huoneen heti. Mukana on myös monsoon-mukavuustekniikka, automaattinen puhdistusominaisuus, säästötila, päälle- ja poiskytkentä sekä lepotila. Kauko-ohjaimessa on myös yö-hehkulamppu. Koko yksikkö painaa noin 48 kg.

Katso lisää: Kalliimpi kaupunki maailmassa

7. Carrier 18K Ester 1,5 tonnin 3 tähden Split Air Conditioner:

ilma Conditioner 7

Carrierin talon talonrakennukseltaan 1,5 tonnin ja 3-luokituksen omaava split-ilmastointi, sen virrankulutus on 1570 wattia. Se on automaattinen uudelleenkäynnistystoiminto, jolla on antibakteerisuodatin ja helppo pääsy kaukosäätimellä. Siinä on kolminkertainen hybridisuodatin, joka päästää pölyltä, siitepölyltä ja tupakansavulta. Siinä on myös kylmäainevuodonilmaisin, automaattinen puhdistusominaisuus, kaimin-ominaisuus mukavalla ilmavirralla. Sen LED-paneelin näyttö ja koko yksikkö painaa noin 47 kg.

8. Godrej GSC 18 FGA5 WOG 1,5 tonnin 5 tähden Split ilmastointilaite:

ilma Conditioner 8

Godrej-split-ilmastointilaite, jonka kapasiteetti on 1,5 tonnia ja 5 tähteä, sillä on virrankulutus 1408 wattia. Se on automaattinen uudelleenkäynnistystoiminto antibakteerisuodattimella ja kätevä käyttö kauko-ohjaimella. Se tuottaa minimaalisen äänen 38 dB. Sen ominaisuudet sisältävät pölysuodattimen ja hopea-ionisuodattimen. Kauko-ohjaimessa on taustavalo, jonka avulla voit käyttää sitä jopa pimeässä. Tämä ilmastointilaite sopii keskikokoisille huoneille ja antaa sinulle viileän ja puhtaan ilman. Tämä on yksi parhaista ilmastointilaitteista Intiassa.

Katso lisää: Matkakohteet tutkia Intiassa Via Road

9. Whirlpool 1.5T Mastermind Deluxe III 1,5 tonnin 3-kertainen Split-ilmastointilaite:

ilma Conditioner 9

Kapasiteetti on 1,5 tonnia ja 3 tähteä, joten sen tehonkulutus on 1651 wattia. Siinä on automaattinen uudelleenkäynnistystoiminto ja helppo kaukosäätimen käyttö. Se tunnistaa lämpötilan ympärilläsi ja voi toimia jopa äärimmäisissä lämpötiloissa jopa 54 celsiusasteeseen. Siinä on japanilainen pyörivä kompressori ja R22-kylmäaine, jossa on MPFI-tekniikka ja turbo cool -ominaisuus. Se on myös pölysuodattimen ominaisuus, joka puhdistaa ilman, jotta voit hengittää puhtaan ja hygieenisen ilman. Se on mukava ilmavirta ja kauko-ohjaimessa on LCD-taustavalaistu ominaisuus. Koko yksikkö painaa noin 47 kg.

10. Hitachi RAU318HVDOB 1,5 Ton 3-tähti Split ilmastointilaite:

ilma Conditioner 10

Hitachin tämän split-hoitoaineen kapasiteetti on 1,5 tonnia, ja 3-luokituksen teho on 1630 wattia. Se on automaattinen uudelleenkäynnistystoiminto, jolla on helppo käyttää kauko-ohjainta. Siinä on pyörivä kompressori, joka takaa nopeamman jäähdytyksen. Siinä on myös alhainen alasajotoiminto ja alhainen leikkaustoiminto, joka jopa jäähtää lämpötilan äärimmäisissä korkeissa lämpötiloissa. Se on langaton LCD-näyttö, jossa on hiljainen jäähdytystoiminto ja kuivamuoto, joka imee liiallisen kosteuden erittäin kosteissa olosuhteissa. Siinä on myös sulatusanturi. Koko yksikkö painaa noin 53 kg. Tämä on paras ilmastointilaite Intiassa.

Katso lisää: Bikinit kuvat Bollywood-näyttelijä

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

42 + = 52