10 näkymättömät kuvat Priya Anandista ilman meikkiä Tyylit elämässä

Priya Anand on yksi Etelä-Intian elokuvista, joka on päivittäinen, lähinnä teljuja ja tamili-elokuvateattereita. Lapsuudesta lähtien Anand sai silmänsä elokuvateollisuudelle, mutta ilmeisesti se ei ollut houkutteleva näyttelijä, vaan tekninen osa. Hän lentää ulkomaille suorittaakseen lopullisen koulutuksensa, hän palasi Chennaiin, Etelä-Intiassa osallistumaan johonkin mallintamiseen, jonka kautta hän lopulta sai suuren tauon elokuvissa. Aina upea seikka näytöllä, se todellisuudessa tulee alas no makeup kertaa, kun voimme todella arvioida, onko näyttelijä todella kaikki, ja jotkut.

Kauniita kuvia Priya Anandista ilman meikkiä:

1. Forever Diva:

Priya anand without makeup

Kun katsot aika tavallista, tämä kauniin oranssin puseron koristeltu diiva näytti aivan hienolta, kun hän valitsi minimalistisen ilmeen. Hänellä ei ehkä ole ammattimaista hienoa näytön ulkonäköä, mutta pieni linjaliikenne ei millään tavalla haittaa ketään. Kun hän asetti hänen huuhtoutuneet ruusuiset posket toivat hänen ominaisuutensa yhä enemmän.

2. Täydellinen hymy:

Priya anand without makeup 21

Lämmin aurinko suuteli hehkua kasvojensa yli, kun tämä kaunis näyttelijä hymyili laajasti poskelle poskelle. Hänen kasvoillaan ei ollut mitään meikkiä itsestään kuin huulillaan väriä, mikä korosti hänen piirteitään. Hänen ihonsa virheettömyys oli ilmeinen sileässä tekstuurissa, joka teki hänestä todella kauniin.

3. Going Casual:

Priya anand without makeup 3

Valitsen laiska syy-päivä näyttää, Anand pariliitos hänen minttu ja meren sininen säiliö hänen kanssaan joka päivä rento sininen denim jean. Hän meni ilman meikki ulkoasua, mutta hiukset kaatamalla hänen olkapäänsä oli muotoiltu ja täydellistä, kun hän esitti valtavan naurun.

4. Kaikki hymyilevät 1:

????????????????????????????????????

Aina minimalistinen, Priya Anand tässä kuvassa oli pieni silmävuoren muotoilu hänen silmänsä korostamalla hänen kimaltelevia piirteitä pehmeä sävy valssatut hänen hymyilevä huulet. Ylellisessä pukeutumisessa perinteisesti pukeutunut hän urheili kultaista leivonnaista ihoa.

5. Kaikki hymyilevät 2:

Priya anand without makeup 5

Tässä meillä on toinen hymyilevä kuva ikivanhoisesta Anandista. Kun hän hymyili lempeästi kameraan, hän urheilasi hänen todellista väriä ilman mitään meikkiä, mutta hänen terävät piirteensä silti näyttävät siltä kauniilta, tai ilman meikkiä.

6. Quizzical Look:

Priya anand without makeup 6

Runsaasti hued ihoa, joka loistaa säteilyä ja luonnollista auraa, Priya Anand valkoisessa muodissaan näyttivät melko houkuttelevalta jopa ilman meikkiä kasvoiltaan. Hänen ihonsa selkeyttä ilmeni välittömästi, kun hänen pehmeän hymynsä teki hänet erottumaan joukosta. Hieroi hiukset hiuksiinsa keskelle, hän jätti sen luonnolliseksi kuten hänen kasvonsa.

Katso lisää:  Zarine Khanin kuvat ilman meikkiä

7. Id Launch Event:

Priya anand without makeup 7

Tämä on yksi tapahtumista, joihin osallistui Priya Anand, jossa hän päätti tehdä melko muhkea vaaleanpunainen perinteinen puku, joka sopii ja vastasi hänen säteilevä ominaisuuksia. Hänen hiuksensa oli muotoiltu makeasti, kun hänen kirkas ja tahrattoman ihonsa loisti kirkkaasti. Kun hän kulki hauskansa ja ilonsa aikana, hän katsoi hänen luonnollista itsensä, kauneutta ja armoa yhdistyneenä.

8. Posing Up:

????????????????????????????????????

Jälleen kerran näemme Priya vielä toista syy-seuraa, urheilu rento tyttö vieressä asu. Kuitenkin se ei ole hänen villi kuvioitu t-paidan tai sinisen farkkinsinsa, jotka tekevät hänestä näyttävän arvoiseksi, mutta hänen kauniin virheettömän kasvonsa. Pieni jääpinkki korosti huulillaan, koska iho ilman meikkiä loisti loistavasti.

Katso lisää:  Kriti Sanon ilman meikkiä

9. Parvekkeen laukaus:

Priya anand without makeup 9

Yhdestä hänen elokuvastakuvastaan ​​otetuista kuvista näemme kauneuden itseään kohti parvekehylsyä, joka näyttää rauhalliselta ja kerättyään. Kuvasta voimme selvittää, ettei hänellä ole meikkiä itsestään.

10. Selfie-pelin voittaja:

Priya anand without makeup 10

Selvästi pättelyssä itsekin pelissä, viimeinen kuva kauneudesta sisältää hänet hänen enkeli-auruksessaan, jossa on hieno valkoinen mekko, jonka hiukset ovat käpristyneet ja muotoillut molemmille puolille. Vähäisellä tarpeellisella värisävyllä hän vetää alastomia ei meikkiä.

Katso lisää: Shraddha Kapoor Photos ilman meikkiä

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

− 3 = 1