10 Muodikas Pitkähihaiset paidat for Men & Women

Paitetta määritellään vaatteeksi, jolla on kaulus ja hihat, jotka peittävät kehon yläosan. Se on pukeutunut sekä miehiin että naisiin. On olemassa paljon erilaisia ​​paitoja, kuten hihaton paita, lyhyet hihat ja paljon muuta. Nyt päivän pitkät paidat saavat suosioaan, paitoja, jotka ovat epätavallisen pidempiä kuin tavalliset paidat. Joskus nämä paidat pitkät jopa polvilleen ja antavat muodikasta ulkonäön käyttäjälle.

Uusimmat ja tyylikkäät Pitkähihaiset paidat Designit Gents and Ladies in Trend:

Katsotaanpa nyt nopea tarkastella eri tyyppisiä pitkähihaisia ​​malleja.

1. Designer Miesten pitkähihaiset takana:

Suunnittelija Men’s Long Shirts with Tail

Sizzling ja kuumaa pitkää paitaa mallit ovat näitä. Kangas paitaa laajennetaan takaa ja kutsutaan hännänpaidat. Paidassa on vetoketjullinen suljin painikkeiden sijaan ja pitkät hihat. Jos parin kanssa tahansa farkkojen väri antaa miellyttävän ulkoasun käyttäjälle.

2. Puuvilla Vetoketju Pitkät paidat pojille:  

Puuvilla Zipper Long Shirts for Boys 

Koska puuvilla on miellyttävin vaatekappale kesällä ja jopa koko ajan suosikki täällä tulee tarkastettu kuvion sivuilla vetoketju pitkät miehet. Paidat sivuilla vetoketju lisää muodikas elementti paitaan. Paita on saatavana monissa liitä ja keinuvia värejä ja voit valita yhden niistä ja on viileä jätkä näyttää.

3. Denim Casual L0ng -paita Swag:

denimi Casual L0ng shirts with Swag3

Nämä ovat klassiset pesty denim -paidat, jotka on tehty miehille. Denim-paita on aina suosikki ja se on ajatonta. Paita on suunniteltu löysällä kuvioinnilla ja se pesee katsot taskuja ja hihoissa hämmästyttävää ja näyttää hyvältä pukeutuneena.

4. Casual pitkähihainen miesten:

Rento Long Shirts for Men

Tämäntyyppiset yksinkertaiset ja elegantit miehet ovat miesten vaatekaappi. Pitkä paita on pidempi kuin normaalissa ja pitkät hihat, joissa kaulus on hyvin asennettu ja tekee miehestä komean ja tyylikkään. Paidat sopivat täydellisesti rentoihin.

5. Retro tummansininen pitkähihainen miesten:

retro Dark Blue Long Shirts for men5

Tällaiset paidat eivät ole tavallisia paitoja, mutta ne näyttävät upealta, kun ne kuluvat. Tummansiniset pitkät paidat, joissa on toisiaan vastaavia taskuja ja valkoisia motiiveja taskujen yläpuolella, tekee siitä erittäin houkuttelevan ja antaa kaiken ikäryhmän miehille retrohaun.

6. High Streetin valkoinen pitkähihainen paita:

Korkea Street White Long Shirt

Täältä tulevat täydelliset pitkät paidat kesäksi. Nämä upeat näköiset valkoiset pitkät paidat sopivat erinomaisesti jokaiselle naiselle riippumatta ikään. Valkeat sizzling-paidat ovat siistinä ulkonäöltään ja antavat taivaallisen ja rauhallisen näköalan käyttäjälle.

7. Lounge Fashion pitkähihainen nainen:

aula Fashion Long Shirt for Woman

Täältä tulee älykäs ja tyylikäs, tyylikäs, pitkähihainen paita miehille. Punainen ja musta väriyhdistelmä antaa silmiinpistävän ja hämmästyttävän ulkonäön ja sopii täydellisesti kaikille lounge- tai hip hop -puoleille.

8. Blue Georgette pitkähihainen paita:

Sininen Georgette Loose Long Shirt

Tämän tyyppinen löysä sopiva pitkä paita näyttää upeilta tytöiltä. Koska paita on suunniteltu georgette-kangasta, se antaa mukavan pudotuksen ja näyttää kuluneelta. Puseroon laskostettu muotoilu ja paidan hopeiset napit korostavat paidan ulkoasua. Täydelliset paidat toimistokäyttöön ja viileä kollaaseihin sekä ostoksille.

9. Geometrinen kuvioitu silkki Crepe etninen pitkähihainen:

Geometrinen Patterned Silk Crepe Ethnic Long Shirt

Kepin pitkät paidat tuntuvat hyvin perinteisiltä ja antavat tyylikkään ilmeen. Paidoilla on painettu ainutlaatuisia geometrisia muotoja, ja paita on suunniteltu korkealla kaulus suljettu kaula, joka antaa upean ulkonäön pukeutunut mihin tahansa elämänaloilla.

10. Casual Checked Long Shirt:

Rento Checked Long Shirt

Naisten jokaiselle naiselle ainutlaatuinen pitkähihainen paita, paidassa on houkutteleva vyötäröllä muotoiltu kaksi taskua ja pitkät hihat. Tämäntyyppisiä paitoja voidaan käyttää viralliseen tarkoitukseen sekä jäähdytyspuolille. Kun farkkujen kanssa on pari, se antaa fiksuja ja kuumia ulkonäköä.

Pitkät paidat ovat erittäin trendikkäitä, koska ne antavat erilainen mutta hurmaava ulkoasu. Pitkät paidat voidaan pukeutua viileään kollaaseihin, mukavaan päivittäiseen kulumiseen ja tyylikkäästi hangoutiin tai illalla. Nämä paidat ovat saatavana useissa kuvioissa, kuten hännän, swagsin ja monien erilaisten mallien, joten voit valita sen oman tilaisuutesi ja tyylinsä mukaan, noutaa ne ikoniset ulkoasut.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 20 = 23