10 Kuvia Pariisista Hilton ilman meikkiä Tyylit elämässä

Paris Hilton on suosittu, koska se on suosittu. Hän ei todellakaan ole TV-julkkis, mutta hän on melko suosittu miesten ja naisten keskuudessa ja erityisesti Las Vegasissa ja Los Angelesissa. Amerikkalaiset liike-elämän naiset Paris Whitney Hilton, joka tunnetaan parhaillaan nimellä Paris Hilton, on yksi maailman naisista. Joistain syistä hän on TV-persoonallisuus, malli, DJ, laulaja, kirjailija ja paljon muuta. Lyhyesti sanottuna hän oli tehnyt kaiken. Hän on myös Hilton Hotelsin perustaja ja yksi maailman kauneimmista naisista, hänen mahtavasta ruumiinrakennuksestaan. Ei pidä unohtaa, hän on myös trendikkäitä. Mutta onko se kaikki makeup, on Pariisi kaunis tai hyvän näköinen todellisuudessa? Katsotaan.

10 Kauniita ja näkymättömiä kuvia Paris Hiltonista ilman meikkiä:

Tässä on Top 10 kuvaa Pariisin Hiltonin no-makeup -versiosta, joka osoittaa kuinka kaunis tämä nainen todella on.

1. Makeup-free Goddess:

Pariisi Hilton without Makeup

Tämä mahtava blondi hiukset ja kaunis, Pariisi näyttää hienolta ja melko tunnistettavana ilman meikkiä. Hän on yksi kauneimmista julkkikset koskaan ja ei pelkää osoittaa hänen meikkiä vapaa kasvot.

2. Short Blonde Hairstyle:

Pariisi Hilton without makeup2

Tämä hairstyle sopii Pariisiin melko hyväksi. Hän näyttää todella ihasteltavalta ja ihmiset myös pitävät hänestä tällä tavoin. Hän ei epäröi paljastaa paljain kasvonsa, joka ei ole yhtäkään kauneushoitoa. Hän voi vaikutella ihmisiin luonnollisella kasvollaan melko helposti

3. Ostokset Peepers:

Pariisi Hilton without makeup3

Pariisi rynnistettiin, kun hän osti paikallisessa ruokakaupassa. Hän näytti varsin kauniilta olematta urheilullista minkäänlaista kauneudenhoitoa. Hänen makeup-vapaa kasvonsa näyttää niin mahtavalta, että hän voi olla näin koko päivän. Jos haluat nähdä Paris Hiltonia ilman meikkiä, niin tämä saattaa olla yksi parhaista kuvista sinulle.

4. Minimal Makeup:

Pariisi Hilton without makeup4

Pariisissa on kaunis hymy, joka sulaa miljoonien sydämet kerrallaan. Hän osaa houkutella ihmisiä kohti häntä, eli näyttämällä lahjakkaan luonnon kauneutta.

5. Vanha Snap:

Pariisi Hilton without makeup5

Tämä on vanha kuva Paris Hiltonista, joka otettiin hänen varhaisilta päiviltä mallinnusuraansa. Hänellä on kaunis paita ja urheilu luonnon kauneutta kauniisti. Tämä on luultavasti yksi hienoimmista Paris Hiltonista, jossa ei ole meikkiä kuvia kaiken aikaa.

Katso lisää: Sophia Bush ilman meikkiä

6. Rannalla:

Pariisi Hilton without makeup6

Paris Hilton nähtiin paljon hauskaa rannalla. Sinä päivänä hän oli erittäin houkutteleva. Hänellä ei ollut mitään ongelmia näyttääkseen paljailta kasvoiltaan ilman meikkiä.

7. Koirien käveleminen:

Pariisi Hilton without makeup7

Paris Hilton on ihastunut koiriaan, jotka ovat hänen parhaita ystäviään Beverly Hillsissä. Hän kohtelee heitä kuin hänen lapsensa, ja hän ottaa täydellisen huolta heistä kuten hänen luonnollisesti kauniit kasvot.

Katso lisää: Lucy Hale ei meikkiä

8. Vaellus Beverly Hillsissä:

Pariisi Hilton without makeup8

Pariisissa oli huomattu ystäviensä kanssa, kun hän ajoi vaellukselle Beverly Hillsin yli. Hänellä oli yllään melko yksinkertaisia ​​vaatteita, eikä hän näyttänyt häiritsevän sitä, että häntä kuvasi ilman hänen meikkiä.

9. äiti-tytär:

Kathy Hilton and Paris Hilton

Tämä kuva näyttää äiti-tyttären sidoksen Pariisin ja hänen äitinsä, Kathyn. Pariisi näytti tosi kivaa täällä, vaikka hän ei urheilla mitään meikkiä ollenkaan.

Katso lisää: Cheryl Cole ei meikkiä

10. Snack Time:

Pariisi Hilton without makeup10

Paparazzi ei jätä sinua, vaikka lounaatkin. Täällä voimme nähdä yllään hänen pitää alhainen profiili, kun hän syö ruokansa. Hän ei käytä meikkiä ja näyttää silti upealta. Tämä on yksi parhaista Paris Hilton -tavaroista.

Haluatko nähdä kuvia Pariisin Hiltonista ilman meikkiä? Yllä ovat joitain tämän kuuluisimmista liiketoiminnan naisista parhaat kuvat. Yllä olevat kuvat paljastavat selvästi, että naiset, kuten Paris Hilton, tuskin tarvitsevat mitään houkuttelevuutta. He voivat vain rohkaista luonnon kauneutta ja näyttää aika houkuttelevalta vain siinä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

− 2 = 2