10 Kuvia Julia Roberts ilman meikkiä Tyylit elämässä

Yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista amerikkalaisista näyttelijöistä, Julia Roberts vain osui 48: een ja näyttää silti tytöltä Pretty Woman -tapahtumassa. Hänestä tuli todella kuuluisa hämmästyttävästä esityksestäan edellä mainitussa elokuvassa, joka julkaistiin vuonna 1990. Hän kuuntelee jatkuvasti faniensa hauskoilla ja intensiivisillä esityksillä. Tämä Oscar-ehdokas näyttelijä on yksi Hollywoodin suurimmista nimistä, ja hän kuuluu Hollywoodin legendaariseen aikaan tai kulta-aikaan. Näin ollen, kun on kyse kauneudesta, voit luottaa tähän naiseen silmäsi suljettuna. Kun hän sanoo "mitä näet on, mitä saat", hän tarkoittaa. Se. Käsittelemme joitain parhaita Julia Robertsia ilman meikki kuvia.

1. Toned Face:

Julia Roberts without makeup 1

Julia on käynyt läpi useita fyysisiä muunnelmia ja vastaamaan roolia, myös paljon ruokavalion kidutuksia tehtiin. Mutta tällä välin hän on säilyttänyt luonnollisen kauneutensa, joten tätä kuvaa voidaan sanoa olevan yksi parhaimmista Julia Robertsista ilman makeup-kuvia koskaan.

2. Se mahtava nauraa:

Julia Roberts without makeup 2

Tämä kuva näyttää Julian todellisen kasvon, kun hän nauraa sydämensä ulos. Tämä on epäilemättä yksi parhaista Julia Robertsista ilman meikki kuvia ja mahdollisesti kaikki fanit suostuvat tähän.

3. Muuta:

Julia Roberts without makeup 3

Tätä Julia-kuvaa napsautettiin, kun hän oli varma muuttaa asuinpaikkaansa. Hän siirtyi uuteen kotiin vanha huoneistostaan ​​ja onnekas kameramiehistö pystyi tuomaan mahtavia kuvia ilman tätä kaunista naista.

4. Ikäsignaalit:

Julia Roberts without makeup 4

Julia Roberts on yli 50-vuotias ja hän on yksi parhaimmista naisista, jotka ovat hänen ikäisensä, joka pystyy edelleen kunnolla ylläpitämään luonnon kauneutta.

5. Rento Julia:

Julia Roberts without makeup 5

Tämä on yksi niistä ajankohdista, jolloin Julia riehasi ilman meikkiä eikä hän ollut ärsytetty, vaikka paparazzi tunkeutui hänen henkilökohtaisiin kasvoihinsa. Hän urheilasi hänen täysin todellista kasvonsa ja näytti varsin kauniilta. Hän oli kiireinen normaalin elämänvaiheensa kanssa, joka ei kestä kovin kauan hänen kutsumuksensa vuoksi.

Katso lisää: Cobie Smulders ilman meikkiä

6. Me tai ilman Makeup Pictures:

Julia Roberts without makeup 6

Tällaiset kuvat ovat täydentäviä nykyään, kun aiot muodostaa ilman meikkiä vertailua. Oikeassa alakulmassa kuva on ilman Juliasta tehtyä meikkiä ja jäljellä olevaa kuvaa, jonka voit arvata itsellesi. Kuvauksen jälkeen voidaan varmasti sanoa, että Julia näyttää varsin houkuttelevalta jopa ilman meikkiä.

7. Nainen lasit:

Julia Roberts without makeup 7

Kuten useimmat naiset, Julia näyttää myös aivan ihastuttavalta lasista. Mutta siellä on jotain erilaista kuin kaikki muut naiset siellä, eli hänen luottamuksenaan näyttää hänen luonnollisen kasvonsa.

Katso lisää: Vanessa Hudgens Makeup

8. "85:

Julia Roberts without makeup 8

Tämä on vanha hyppysellinen Julia voittaa palkinnon. Ilman pääsyä asiaan liittyvään tietoon, voidaan varmasti väittää, että jopa nuorella iällä Julia oli kaunis nainen.

9. Ei vain elokuvissa:

Julia Roberts without makeup 9

Julia on oikeastaan ​​kaunis nainen, ei vain elokuvissa. Tämä rento asu tyytyväinen kuva Julia hätkähti, kun hän oli menossa elokuvastudiossa aurinkolasit päälle. He piilottivat houkuttelevat silmänsä, mutta osoittivat hänen houkuttelevia kasvojaan.

Katso lisää: Ciara ei meikkiä

10. Päivittäistavarakaupassa:

Julia with no makeup EXCLU _ARCHIVE X17

Julia otettiin kiinni ruokakaupassa, joka esitteli hänen houkuttelevia kasvojaan. Yhdessä tämän keskipitkän blondi hiusten kanssa hän soitti myös osaa Pretty Woman häntä.

Leave A Comment

32 + = 42