10 Kuvia Charlize Theronista ilman meikkiä

Charlize Theron aloitti päivänsä muotimallina, nousemassa pian tunnettu näyttelijä ja tuottaja. Hän on voittanut Akatemian palkinnon, ja hänet nimitettiin Golden Globe -kilpailuun. Hän kirjoitti Stuart Townsendin vuoteen 2010, yhdeksän pitkän yhdistyksen jälkeen. Hän on tehnyt Etelä-Afrikan ylpeä ja edelleen hallussaan kaksinkertaisen kansalaisuuden USA: n ja Etelä-Afrikan kanssa. Tässä muutamia parasta ei mikään meikki näyttää ulkona yleisöltä.

Charlize Theron ilman meikkiä:

1. Talviurheilu ilman meikkiä:

Charlize Theron without Makeup

Näyttää siltä, ​​että hän oli poissa ja hankki energiajuomaa. Hänellä on vaalea kaula-aukko, kiinnittäen enemmän huomiota hänen virheettömään kasvoihinsa. Hänen harmahtava musta pusero lisää hurmaa. Kävelymatkan päässä, hän ei näytä olevan tietoinen siitä, että hänet kuvastavat ikkunaluukut.

2. Kuntosali:

Charlize Theron without Makeup 2

Tietenkään julkkis ei mene hikoilemaan ulos kuntosalilla huulipunalla ja linerillä. Charlize Theron ilman meikkiä ei ole erilainen näkö. Häntä näkee täällä hänen valkoisella kuntosalillaan ja pääbändillä, joka pitää hiutansa paikallaan. Ilman väsymystä, hän näyttää siltä, ​​että hän voi vielä tehdä pari kierrosta.

3. Blonde Perfection:

Charlize Theron without Makeup 3

Jopa vähän kuin mitä kutsuit meikkiä, hän näyttää ihanteelliselta upealta. Hänen huulensa ovat niin ruusuja kuin se saa, kun hänen hiuksensa on vähäisempi kuin mitä kutsut ".

Katso lisää: Janet Jackson ei meikkiä

4. Hat Hat:

Charlize Theron without Makeup 4

Tämä sivupinta osoittaa, kuinka sileä ja vaurioittamaton iho on, jopa ilman näitä ylimääräisiä meikkipeitteitä. Hattu peittää hiuksensa, kun taas loppu on sidottu rentoon. Se on ehkä silloin, kun hän on menossa väliin hänen versoja.

5. Rosy Beauty:

Charlize Theron without Makeup 5

Hänen vaaleanpunaiset huulensa antavat meille vakavia kastettavia "ihon ja ulkonäön" tavoitteita. Hyvin huolimattomasti sidottu hiukset, näyttää siltä kuin Charlize Theron ilman meikkiä on yhtä kaunis.

6. Classic Round Ear Ring:

Charlize Theron without Makeup 6

Jos huomaat, hän on enemmän kuin usein kuvata hänen pyöreät korvan renkaat. Tämä vielä hänen elokuvansa Young Adult ei ole erilainen. Suojalasit pitävät hiuksensa paikoillaan ja voimakas ulkoasu tekee hänen näyttelevistä taidoistaan ​​ilmeisen.

Katso lisää: Miranda laulaa ilman make upia

7. Oscar-esiintymiset:

85. Annual Academy Awards - Arrivals

Vain vihje silmän päällä ja huulikiilto, tämä on epäilemättä yksi pienistä meikki näyttää näyttelijöiden galleria virheetöntä kuvaa. Hänen tavalliset pitkät blondit ovat menneet, kun hän osoittaa, että lyhyet hiukset näyttävät hyvältä myös häneltä.

8. Autonäppäimillä:

Charlize Theron without Makeup 8

Hänen autonavainta nähdään käsissään Charlize Theron ilman meikkiä, väkijoukko hämmentää ja hämmentää. Hän painaa huuliaan ja aaltoilee kaukaa. Huomaat hänen ihonsa, voit helposti kommentoida kuinka sileä ja hehku-y se näyttää siltä.

9. Kukaan ei ole akne vapaa:

Charlize Theron without Makeup 9

Hänen aurinkolasinsa ei tee hyvää työtä kiinnostuksen kiinnittämiseksi poispäin akneestaan. Yleensä nähnyt edes kasvojen kuvio, kuvassa täällä, hän ei tee niin hyvin hänen ihonhoito järjestelmä näyttää.

Katso lisää: Kirsten Dunst ilman meikkiä

10. Curly Bob:

Charlize Theron without Makeup 10

Toinen kuva ja lopullinen Charlize Theronin listalla, jossa ei ole meikkiä, hänet nähdään kaulan pituudeltaan blondeina, silmiinpistävällä ilmeellä, joka on todellinen kauneus, jota hän on.

Useimpien kuvien ollessa virallinen julkinen ilme, hän on varmistanut, ettei hän jätä mitään hänen puutteistaan. Jopa hiukset näyttävät täydellisiltä, ​​antavat luonnollisen ulkonäön parannuksen.

Leave A Comment

79 + = 84