10 Kuvia Behati Prinsloo ilman meikkiä Tyylit elämässä

Etelä-Afrikassa vuonna 1989 syntynyt Hazel-silmäinen malli on ollut jatkuvana uutislehtipoikana, koska hän on mallinnusyritystensä ansiota. Hän on mallinnut alusvaatemerkkiä Victoria's Secret vuodesta 2008, ja hänet otettiin johtava enkeli vuonna 2009. Hän on tällä hetkellä naimisissa Maroon 5 johtaa Adam Levine ja pari odottaa ensimmäistä lastaan ​​vuonna 2016. Behati on sujuvasti hänen äidinkielenään Afrikaans huolimatta siitä, että hän on koulutettu koko englanniksi.

1. Photoshoot:

behati prinsloo without makeup

Hänen näkemyksensä kameroille musta hattu, hänen ulkoasunsa ei ole muuta kuin tyylikäs. Musta raidallinen tee ja kaulakappale vain lisäävät charmia.

2. Blonde Look:

Behati Prinsloo without Makeup 2

Behati Prinsloo, jolla ei ole meikkiä, nähdään tässä flaunting hänen uusi löytyi rakkaus bangs ja vaaleita. Hän vetää ulkonäköä hienosti, ja hänellä on myös itsetarkkaus päätyä pois, eikä hänellä ole aavistusta kohlista silmissään huolimatta otsikoista kiinnittäen huomionsa heihin.

3. Valmistautuminen rampille:

Behati Prinsloo without Makeup 3

Katso Behati Prinsloo ilman meikkiä, kaikki iloiset ja hymyilevät klikkaajalla, kun hänen hiuksensa on kiinnitetty telalle. Päällystakki voidaan tunnistaa Victoria's Secretiksi, ja hän ilmeisesti on iloinen näyttelystä ja hänen ulkonäöstä.

Katso lisää: Amanda Seyfried ilman meikkiä

4. Starbucks-päivä:

Behati Prinsloo without Makeup 4

Vihreä tee on käsillä, ja on turvallista sanoa, että malli huolehtii ruokavaliostaan ​​myös silloin, kun hän on ketjussa, joka on kuuluisa vuosikertakahvista. Behati Prinsloo napsautti tätä selfies tietäen hän ei ole mitään lyhyt silkkaa täydellisyyttä. Ei tummia piirejä, ei silmäpusseja, hänen silmänsä on niin virheetön kuin haluamme.

5. Delevingne Look:

Behati Prinsloo without Makeup 5

Etsitään enemmän kuin toinen supermalli Cara Delevingne, tämä Polaroid on luultavasti napsautettu, kun hän oli perheen ympärillä. Hänen ilmeensä on hyvin perusteltu, aivan kuten kotona, ja hän on myös hänen asut. Hänen hiuksensa näyttää hyvältä, vaikka sitä ei ole peitetty täydellisyydestä.

6. Kaulapalo Diaries:

Behati Prinsloo without Makeup 6

Urheilullisesti luonnollista ei meikkiä, Behati Prinsloo nähdään täällä erittäin tyylikkäässä ja kaupunkilaisessa lausunnossa. Hänen hiuksensa on enemmän kohti viininpunainen Brunette, joka on outo hänen tavallista vaaleita. Ruusun poskella ja kauniilla hymyillä tämä valokuva voi voittaa kenenkään sydämen heti.

Katso lisää: Alicia Keys ei meikkiä

7. Rauta:

Behati Prinsloo without Makeup 7

Kuva on niin captioned, koska Behati nähdään täällä MAC-kosmetiikkamerkin tapahtumassa, ilman meikkiä ollenkaan! Hänen nenässään on punaisia ​​pilkkuja, ja hänen tavanomaisen perinteisen puolihyönsä antaa meille kaikille positiivisen tunnelman.

8. Maailman puolesta:

Behati Prinsloo without Makeup 8

Toinen klassikko Behati Prinsloon ulkoasumisesta ilman meikkiä, hänet nähdään täällä blondi korostaa hänen brunette hiukset.

9. Talvi aika:

Behati Prinsloo without Makeup 9

Kun kallon korkki huolettomasti peittää blondit, Behati Prinsloo näyttää tyylikkäältä kuin koskaan. Hänen pukeutuneiden värien koordinointia ei ole sovitettu yhteen, mutta se antaa yleisen ulkonäön ylimääräisen luoton.

Katso lisää: Diane Kruger ilman meikkiä

10. Onnellinen aika:

Behati Prinsloo without Makeup 10

Hänen muodinsa aika muotinäytöllä on täällä ja tämä on luultavasti viimeinen laukaus ennen sitä. Ilman huulipunaa tai vuorausta, hän ottaa luokkansa tasolle ilman edes yrittää.

Ei ole mikään yllätys, että Behati näyttää yhtä luottavaiselta kuin koskaan, jopa ilman meikkiä. Yleinen täydellisyys on liian vaikea sopia meille, jopa tonnia meikkiä, eikö olekin?

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

83 − 74 =