10 Kuvia Anne Hathaway ilman meikkiä Tyylit elämässä

Brooklynissa syntynyt Anne Jacqueline Hathaway, 33-vuotias näyttelijä on ollut aktiivinen vuonna 1999 ja teki varsin maineen itselleen. Hän meni naimisiin vuonna 2012 Adam Shulmanin kanssa ja hänellä on lapsi. Hän on vahva aktivisti ja tukee LGBT-yhteisöä aina alusta lähtien.

1. Kalteva pää:

Anne hathaway without makeup

Lisävarusteilla, jotka kiinnittävät huomiota kaulaansa, hänen ilmeensä on jopa ilman meikkiä, korostuu täydellisyydestä. Hän näyttää siltä, ​​että hän tuijottaa jotain ardora, kun taas hänen puolet poseestaan ​​tekee luonnollisemmaksi. Hän on yhtä eksoottinen huulipunalla ja väärien ripsien kanssa kuin hän on heidän kanssaan.

2. Winter Skull Cap:

Anne Hathaway without makeup 2

Anne Hathaway ei meikkiikkunaa näytä paikoissa tässä kuvassa, aivan kuten hänen luottamuksensa. Hän ei näytä häiritsevän, että hänen kuvansa on otettu ja kallon korkilla suojaten talvi näyttää olevan helppo asia. Huulet ovat ruusuisia ja hänen kasvonsa ovat aamulla hehkua.

3. Selfie hymy:

Anne-Hathaway-ilman-meikkiä

Pehmeä ja tyylikäs, tämä kuva näkee Anne Hathawayn ilman meikkiä. Selfie otetaan aamulla tuomalla hänen yhä turvonnut silmät, luultavasti, kun hän oli juuri herättänyt. Siksi se voi turvallisesti pudota tämän kuvan luetteloon, joka tekee hänestä hämmästyttävän tavan.

Katso lisää: Amanda Seyfried ei meikkiä

4. Out to Grab Snacks:

Anne Hathaway without makeup 4

Niin kuin kaikki muut, Anne Hathaway ei käytä meikkiä, kun hän menee kahviin ja pekoniin. Hän pitää tilauksensa yllättäen kameran hämmästyneenä, mutta pitää rauhassaan ilmeisen ilmeisenä. Kuten virheettömästi kuin hän näyttää, hiukset antavat reunan ulkoasulle.

5. Eddie Redmaynen kanssa:

Anne Hathaway without makeup 5

Kuvassa hiljattain äskettäin noussut brittiläinen näyttelijä, Anne Hathaway etsii upeita, hymyilee poispäin hymyillen, kun hänen kätensä kääritty hänen läheisen ystävänsä ympärille. Tämä on Redmaynen elokuvan menestysosassa, ja hän oli vielä riittävän luottavainen astumaan paikalle ilman vihjeitä meikkiä.

6. Kuvahaussa:

Anne Hathaway without makeup 6

Kuka tiesi aikakauslehdet haluaisi lähettää Anne Hathawayn kuvia myös ilman täyttä? Ainakin, tämä puhuu siitä, kuinka vakavasti hän todella on. Katso hänen huulet ja hänen ihonsa.

Katso lisää: Alicia Keys ilman meikkiä

7. Sun Glass Look:

Anne Hathaway without makeup 7

Sitten nähty purppuran huivin vastaava kallo korkki, hänen asuistaan ​​näyttää yhtä muodikasta ja urbaania, kuin hänen ulkoasunsa. Löytyneenä suorilla pitkillä karvoilla, hän etsii kamerasta punaisia ​​poskia kylmältä, jolloin hän näyttää kaunialta kuin koskaan.

8. Lehden kansilehti:

Anne Hathaway without makeup 8

Katsellen muita kuvia täällä, voidaan sanoa turvallisesti, ettei mikään kasvojen piirre tässä ole Photoshoppesta, joka tekee hänestä ihanteellisen näkyvyyden kansilehdelle. Tämä ei vain osoita hänen luottamusta vaan antaa meille mahdollisuuden nähdä ihon, ilman merkkejä siitä,.

9. Pixie Cut:

Anne Hathaway without makeup 9

Anne Hathaway ei meikki näyttää voi olla monta, mutta tämä varmasti varastaa näyttelyn. Toisin kuin muut, hänen hiuksensa on leikattu hänen viime vuosiltaan, mutta mitään ei ole muuttunut hänestä ei meikkiä. Hän onnistuu edelleen siirtämään yhtä yhtä hämmästyttävä.

Katso lisää: Behati Prinsloo ilman meikkiä

10. Musiikin ylikuumeneminen:

Anne Hathaway without makeup 10

Katsokaa hänet tänne, kun kuulokkeet on kytketty sisään eikä hoitoa, koska hän liikuttaa "minä en välitä" asenne hänen kasvoillaan. Hänellä ei ole meikkiä, mutta onnistuu miellyttämään sinua täydellisellä säteilyllä ja innoittavalla vireillä.

Hän on ansainnut arvostetuimmista palkinnoista, mukaan lukien korkein, Akatemia. Hän on myös tunnettu monista yhtenä kauneimmista elävistä ihmisistä, jotka kruunattiin takaisin vuonna 2006. Nämä kuvat osoittavat kauneutta,.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 80 = 88