10 Kuuluisia vesiputouksia Keralan kanssa Tyylit elämässä

Matkailijat, jotka vierailevat Keralassa, täytyy käydä kauniissa vesiputouksessa, jonka valtio on kaikkialla pohjoisessa, etelässä ja keskellä. Vesiputoukset ovat luonnollinen luonnonkaunis kauneus, joka nostaa ihmisolennon. Ihmiset kokevat paljon uudelleen. Kerala-puiden puiden ympäröimä hiljaisuus on nähtävyyksiä jännittävälle matkailijalle, jotka ovat kiinnostuneita retkeilystä, kalliokiipeilystä jne. Kerala-vesiputouksia vaihtelevat 100 jalasta 200 jalkaan.

1. Athirappalli-putoukset:

kuuluisa Waterfalls in Kerala-Athirappalli Falls

Athirappalli vesiputous on suurin vesiputous Keralassa. Se on 63 km päässä Thissurista. Se sijaitsee Sholayar-alueella ja on osa Chalakudi-joesta. Vain 5 km: n päässä tästä vesiputouksesta on Vazhachalin vesiputous Sholayarin metsän reunalla.

2. Palaruvi-putoukset:

kuuluisa Waterfalls in Kerala-Palaruvi Falls

Palaruvi tarkoittaa maidon virtausta, tämä vesiputous on nimetty niin, että se putoaa alas 300 jalkaa tavalla, joka leikkaa kiviä, mikä näyttää maidon virtaavan alas. Se on 75 km päässä Kollamista ja on yksi suosituimmista vesiputouksista Keralassa, erityisesti paikallisilta, jotka tulevat piknikille. Matka vesiputoukseen kulkee trooppisen metsän läpi, joka on hauskaa matkailijoille, kun he näkevät vehreyttä koko ja saavuttavat tämän kauneuden loppuun asti.

Katso lisää: Luonnon vesiputouksia maailmassa

3. Aruvikuzh Falls:

kuuluisa Waterfalls in Kerala-Aruvikuzh Falls

Aruvikuchin vesiputous sijaitsee 2 km päässä Kumarakomista Kottayamin alueella. Vesiputous putoaa 100 jalkaa ja 5 askelta. Se on hauska silmille, jotta näet kuinka kauniisti virta leikkaa maisemat. Pyhän Marian kirkko vesiputouksen päällä on hyvin kuuluisa. Vesiputous on ympäröivä kumi kasveja ja se on paras retkeilyyn.

4. Chethalayam Falls:

kuuluisa Waterfalls in Kerala-Chethalayam Falls

Chethalayamin vesiputous on pieni vesiputous, joka sijaitsee 12 km: n itäpuolella Sulthan Batherystä Wayanadin alueella. Siinä on kristallinkirkas vesi, mutta se tunnetaan kausittaisena vesiputouksena, koska se kuivuu kesän aikana. Kalliokiipeily ja vaellus sekä nautinnot ja turvallinen täällä.

Katso lisää: Goan vesiputouksia

5. Meenmutti Falls:

kuuluisa Waterfalls in Kerala-Meenmutti Falls

Tämä upea vesiputous sijaitsee 29 kilometrin päässä Kalpettasta Ooty-päätiellä. Tämä on suurin vesiputous Wayanadissa, joka putoaa 1000 jalkaa kolmessa askeleessa ja ihmiset sanovat, että se tuntuu ja on 2 km päässä vaelluspaikasta.

6. Meenavallam Falls:

kuuluisa Waterfalls in Kerala-Meenavallam Falls

Meenavallam vesiputous sijaitsee Palakkadin alueella. Tämä on peräisin Thupannadu-joesta, joka on osa Länsi-Ghatista. Nämä putoavat askel askeleelta 10 vaiheessa 5 metriä ja 45 metriä. Veden lasku on noin 25 metriä ja vesi on 20 metriä syvä. 8 kymmenestä askeleesta kulkee tiheän metsän läpi.

7. Perunthenaruvi Falls:

kuuluisa Waterfalls in Kerala-Perunthenaruvi Falls

Perunthenaruvi vesiputouksia sijaitsevat Erumely lähellä Thiruvalla. Vesiputous on verrattain lyhyt, mutta se on melko levinnyt laajalle alueelle. Se on kaunista kaunista kaunista, jota ympäröivät kalliot kolmelta puolelta. Syksy liittyy Padma-joelle.

Katso lisää: Vesiputouksia lähellä Mumbaia

8. Thusharagirin vesiputous:

kuuluisa Waterfalls in Kerala-Thusharagiri Falls

Lähin rautatieasema tähän vesiputoukseen olisi 50 kilometrin päässä sijaitsevasta Kozhikodesta. Sana Thusharagiren merkitys on "vuorilla vuorattu lumi". Sitä kutsutaan niin, että koko alue tuntuu olevan lumen peitossa.

9. Soochipara Falls:

kuuluisa Waterfalls in Kerala-Soochipara Falls

Tämä vesiputous tunnetaan paikallisesti nimellä Soochiara, mutta todellinen nimi on Sentinel Rock Waterfall. Se kutsui niin, että vesi osuu graniitteihin putoamisen aikana. Se sijaitsee 23 km: n päässä Kalpettalta Wayanadissa. Alla oleva uima-allas on hyvä matkailijoille uimaan.

10. Keezharkuthu Falls:

kuuluisa Waterfalls in Kerala-Keezharkuthu Falls

Keezharkuthun vesiputous on 25 km: n päässä Idodin Thodupuzhasta. Se näyttää sateenkaarisilta vesiputouksilta, jotka kuuluvat 1500 metrin kallioon. Läheisellä metsällä on lääkekasveja. Tämä sopii retkeilyyn, retkeilyyn jne.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

41 − = 36