10 klassista tyyliä vihreitä aurinkolasit miehille ja naisille

Aurinkolasit on suunniteltu suojaamaan silmiä auringon säteiden vahingollisilta vaikutuksilta. Linssi voi olla polaroitunut tai tummennettu, jotta voit pysyä poissa UV-säteiltä, ​​jotka voivat vahingoittaa silmän linssiä. Nykyiset aurinkolasit valmistetaan parhaimmillaan. Ne eivät pelkästään suojaa, vaan ne on tehty myös muotiin. Saatavilla olevat aurinkolasit sävytetään ja kehystetään eri tavoin antamaan heille tyyli-ilmoitus. Valitse eri väreistä, kuten vihreät aurinkolasit.

vihreä sunglasses

Eri sävyt vihreiden väri aurinkolasien Intiassa:

Jos aurinkolasit voivat näyttää hyvältä ja tyylikkäältä samanaikaisesti, se on paras mahdollinen lisävaruste. Tässä on luettelo 10 muodikkaasta ja merkkituotteesta aurinkolasilla, joissa on vihreät kehykset ja linssit.

1. Classic Aviator vihreä aurinkolasit:

Klassikko Aviator Green Sunglasses

Nämä klassiset vihreät aurinkolasit aviator-tyyliin eivät voi mennä muotia. Ne syövät hienostuneisuutta ja soveltuvat parhaiten syy-ja muodolliseen kulutukseen. Vihreä linssi soveltuu sekä miehille että naisille. Valitse nämä, jotta voit tehdä lopullisen tyylin.

2. Wayfarer tyyppi vihreä kehys aurinkolasit:

matkamies Type Green Sunglasses

Miehistystyyli on toinen klassinen tyyli, jota käyttävät sekä miehet että naiset. Tämän kehyksen puhtaat viivat ovat erittäin siistit, joten se sopii kaikenikäisillekin. Vihreä linssi luo draamaa ja sitä käytetään siten pariutumaan vastaaviin asuihin.

3. Tuttolente vihreät aurinkolasit:

Tuttolente Green Sunglasses

Nämä super cool aurinkolasit vihreällä linssi ovat juuri mitä muodikas ja trendikäs ihmiset haluavat. Aurinkolaseilla on sävytetty ilme. Valitse nämä kehykset vähemmän aurinkolasit, jos olet trendikäs ja haluat erittäin viileän ilmeen.

4. Retro soikea aurinkolasit vihreällä kehyksellä:

retro oval Green Sunglasses

Valitse nämä retro näköiset vihreä kehys aurinkolasit erittäin retro tuntuu. Kehyksen soikea muoto antaa erittäin siistiä ulkoasua aurinkolaseille. Kehyksen väri on vihreä ja linssi on musta, mikä antaa suuren kontrastin.

5. Kauniit mintun vihreät aurinkolasit:

Minttu Green Sunglasses

Valitse nämä minttut vihreät aurinkolasit tuolle tyylikkäälle ulkoasulle. Minttu vihreä kehys aurinkolasit on täydellinen pariskunta suosikki asu. Valitse nämä sävyt, jotta saat täydellisen suojan.

Katso lisää: Vaaleat aurinkolasit

6. Täysi vihreä yksi objektiivin aurinkolasit:

Yksi Lens Sunglasses

Nämä yksi vihreä linssi aurinkolasit ovat äärimmäisen tyylikkäitä. Linssi on luotu molemmille silmille saumattomasti ja se tekee siitä tyylikkäämmäksi. Nämä voivat olla sekä miehiä että naisia.

7. Suunnittelija Catchy Green Frame aurinkolasit:

Suunnittelija Catchy Green Sunglasses

Naiset haluavat enemmän tyylikkäästä näkökulmasta aurinkolasien suhteen. Nämä vihreät aurinkolasilenkaat, joissa on suunnittelija kehykset, sopivat parhaiten rohkeampaan ilmeeseen. Muodot voivat olla kukka tai sydän.

Katso lisää: Punainen objektiivi aurinkolasit

8. Mirror Green Lens Aurinkolasit Ray Ban:

Peili Green Sunglasses

Nämä viileät sävyt peilivaikutuksessa ovat yksi huippuluokan aurinkolaseista. Objektiivin peilivaikutus tarjoaa erittäin tyylikkään ilmeen. Yhdistä ne suosikki farkkuihin ja olette puhuttu kaupunkista.

9. Sävytetty aurinkolasit:

Tinted Green Sunglasses

Sävytetty vihreä aurinkolasit ovat toinen tyyppi aurinkolasit, jotka ovat hyvin yleisiä. Niitä pidetään erittäin klassisina ilmeinä ja sopivat sekä miehille että naisille. Ne voidaan yhdistää mihinkään rentoon tai muodolliseen ulkoasuun.

Katso lisää: Miesten musta aurinkolasit

10. Lime Green aurinkolasit Urheiluun:

Lime Green Sunglasses

Nämä lime green aurinkolasit ovat viileitä sävyjä, jotka menevät hyvin kesällä. Lime vihreä väri antaa erittäin viileä ilme, joka on täydellinen kesä. Sävyillä on urheilullinen vaikutus ja näyttää hyvältä pyöräilemällä tai tekemällä kaikenlaista urheilua.

Vihreät aurinkolasit ovat monenlaisia. Valitse se, joka sopii ulkoasuun ja tekee siitä parhaiten. Vihreällä värillä on vaihtelevia sävyjä, joten valitset tummanvihreästä, vaaleanvihreästä, kalkista, mintista jne. Jokainen näistä tarjoaa suojan, jota silmäsi tarvitsee. Aurinkolasit pitävät sinut kaukana auringon valosta ja UV-säteilyn haitallisesta vaikutuksesta. Nämä aurinkolasit tarjoavat myös hienostuneisuutta, sillä väri on erittäin viileä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 4 = 5