10 All Time innoitti Lehengan muotoiluja sitoutumisvalmisteluun

Lehengas ovat kauniita puolueen valmiita vaatteita, jotka voivat laittaa sinut kalkin valolle. Hyvä erilainen yllään lehenga sitoutumiseen on, että sen ei tarvitse olla veripohjainen valinta, joka tunnetaan hääjuhlista. Voit kokeilla monenlaisia ​​malleja ja värejä, kaikki mitä luulet voivasi sopia ihon sävyyn ja kiinnostukseen. Kuitenkin on olemassa muutamia perusedellytyksiä oikean sitoutumisen lehenga. Katso nämä.

Lehenga Ideoita sitoutumiseen:

  • värit: Muista valitsemaasi väriä. Sen pitäisi aina olla sama kuin ihon sävy ja sovittaa meikkiisi.
  • Design: Varo raskaita malleja, joita et ehkä pysty kuljettamaan. Mene alas työhön ja kuvioihin riippuen siitä, kuinka paljon pystyt kuljettamaan ja pysymään samana jonkin aikaa. Sanotaan, että luovat suunnittelua koskevia ideoita ja blogimme inspiroi sinua hämmästyttävistä malleista kotona. Pidä mielessä myös sää. Et halua hikoilua yllään kankaalla, joka ei sovi kaudelle.
  • Paikka: Kuten räätälöity yksi tai haluatko kokeilla joitain kuuluisia suunnittelijoita kaupungissa? Se on jälleen valintasi. Jos räätälöityjä räätälöität, vietät ylimääräistä aikaa ja valitse haluamasi. Älä kompromisseja siellä! Suunnittelijoille on varma, että selkeästi kerro suunnittelijalle, mitä odotat sen näyttävän.

Näiden kolmen säännön avulla voit aloittaa kartoittamalla ja kaventamalla joitain ideoita.

Tyylikäs sitoutuminen Lehenga-mallit Indian Bride:

Mietitkö, mitä vaihtoehtoa voisit tehdä lehengassa tätä sitouttamiskautta? Lehengas on laaja valikoima, muotoilu ja sävyt. Katso joitain klassisista vaihtoehdoista, joita me suosittelisimme.

1. Layered Lehenga:

10 All Time innoitti Lehengan muotoiluja sitoutumisvalmisteluun

Tässä on moderni lehenga, joka virtaa kerroksittain. Pusero on täynnä hihat ja kauniin dupatta on nettoutettu kuvio, jossa on kauniita kirjonta ja chamki. Kauniin värisävyn korostus on korottanut muutamia minimaalisia koruja ja rannerenkaita, jotka sopivat täydellisesti pukeutumiseen ja tapahtumaan. Kauniin verkkokuvion alapuolella, asettuu taiteelliseen muotoon verkkoutetun dupattaasi.

2. Varjostetut Lehengas:

10 All Time innoitti Lehengan muotoiluja sitoutumisvalmisteluun

varjostetut lehengat ovat ainutlaatuinen kauneus. Tämä täyspitkä lehenga on eräiden lämpimien värien ainutlaatuinen yhdistelmä, joka on tehty juuri haluamallasi tavalla. Ne voivat olla yksinkertaisia ​​tai suuria ja eläviä riippuen valitsemastasi väreistä. Lievit mallit valmistetaan enimmäkseen rajoilla, varmistaen, ettet ota pois varjostettujen värien kauneutta. Kauniit korut ovat lisätty tapa parantaa ulkoasua. Kokeile tätä tyylikästä lehengaa sitoutumiseen.

3. Silkkisuunnittelija Lehenga:

10 All Time innoitti Lehengan muotoiluja sitoutumisvalmisteluun

Entä täyspitkä lehenga kauniisti kudottu silkillä? Tämä suunnittelija lehenga on ihana ja lumoava yhdistelmä lämpimästä väreistä, silkistä, jossa kauniit mallit rajalle. Matalan valkoisen ja värikkäiden paksujen reunusten dupatta voi olla lisätty tapa parantaa asun ulkonäköä. Mene hiukan raskaasti koruihin. Kokeile tätä pitsiä, Resham ja Zari-kirjonta. Tämä on ehdotuksemme paras sitoutumistasi varten.

4. Magneta:

10 All Time innoitti Lehengan muotoiluja sitoutumisvalmisteluun

Tässä on kaunis lehenga, jossa yhdistyy hopea ja muut kirkkaat värit suurelle päivälle. Hopea hopeakoru tai timanttisarja sekoittuvat vaatteisiin ja se on ehdottomasti hämmästyttävä. Lehenga on täysi pituus ja hänellä on kaikki kelpoisuus olla täydellinen lehenga sitoutumisseremoniaan.

5. Coral Jacket Style:

10 All Time innoitti Lehengan muotoiluja sitoutumisvalmisteluun

Niille teistä, jotka haluavat mennä rohkeasti muotiin, tässä on moderni päivä inspiroima tyyli, jolla on koralliväli täysikokoisena lehenga. Materiaali tulee samettina ja se voi olla talven talteenoton valinta. Kokeile kirkkaanväristä punaista punaista ja sopivat sopivaan takkiin sen kanssa. Se antaa sinulle mahdollisuuden kopioida dupatta tai voit mennä ilman sitä.

6. Brodeerattu Lehenga:

10 All Time innoitti Lehengan muotoiluja sitoutumisvalmisteluun

Eivätkö me kaikki rakastamme lehengaamme raskas kirjonta? No, tässä on kirjonta kaikkialla puseroilla ja alla olevassa koko hameessa. Pusero on korallikuviota ja kaunis kauniita. Sekoita se joillakin antiikkikoruilla, jotta lisävarusteet sekoittuvat vaatteisiin.

7. Jacket Style Lehenga:

10 All Time innoitti Lehengan muotoiluja sitoutumisvalmisteluun

Tässä on klassinen kierre vanha tyyliin lehenga. Täällä on samettivärinen takki, jossa on kirkkaan värinen tumman sävyinen sininen ja korkki-täyspitkä hame. Hame on kirkkaan muotoinen kultaisella langalla, valinnainen dupatta. Takki on saanut perinteisen kosketuksen jonkin verran brodeeraustyön kautta. Yhdistä yksiosainen kaulakoru ja rannerengas loppuun "morsian-to-be" näyttää.

8. Georgette Style:

10 All Time innoitti Lehengan muotoiluja sitoutumisvalmisteluun

Tässä on toinen upea Georgette tyyli lehenga, joka tulee pastelliväri. Kaunis kukka täyspitkä hame sopii tavalliseen yksinkertaiseen takin tyyliin lehenga päälle. Täysipituinen takki ei ole mitään kirjonta vaan vain kaunis malli, joka kulkee vaatteen kanssa. Mene minimaaliseen korut ja harkitse löysä hiukset saavuttaa kuuma tyttö kaupungin näyttää!

9. Sabyasachin kokoelma:

10 All Time innoitti Lehengan muotoiluja sitoutumisvalmisteluun

Eikö me kaikki rakastamme Sabyasachin kokoelmaa? Tämä on raaka kauneutta. Harmaata lehenga näyttää raskasta ja pienikokoinen muotoilu toimii koko pukea pitkin ja täyspitkä hame istuu mukavasti. Kokeile hopeakoruja ja mieto make up. Ulkonäkö inspiroi monet niistä, jotka katsovat sinua kunnioittavasti.

10. Morsiuskokoelma:

10 All Time innoitti Lehengan muotoiluja sitoutumisvalmisteluun

Jos etsit jotain näkyvämpää, tässä on kaunis yksi! Lievä sininen on vastakkain käärmeen kanssa, joka on kulunut ympäri kuin saree. Hame on kauniita malleja sujuvasti veneen kaulan pusero, joka on puoli hiha. Pitua sitä raskasta nastaria vastaan ​​ja kokeile klassisia hiusreunoja. Kukaan ei voittaa ulkonäköä! Panostamme!

Lehengas on varmasti tyylikäs puku jokaisesta tilauksesta. Voit saada ne selkeiksi ja suoriksi yksinkertaisiksi tai mennä raskas puoli luomalla jonkinlaista. Kummassakaan tapauksessa he eivät koskaan saa vaikutusta ihmisten ympärilläsi. Kokeile viimeisimpiä lehenga-malleja tänä kaudella mukana koko uudella idealla. Olemme varmoja, että sinut innoitettaisiin!

Leave A Comment

19 − 15 =