1 kuukauden vanha vauva – Paino, hoito, kehitys ja etapit

Tässä artikkelissa keskustelemme eräistä perusasiakirjoista 1 kuukauden ikäisestä lapsesta. 1 kuukauden ikäinen tarkoittaa, että lahti on juuri tuonut kotiin sairaalasta vain muutaman päivän aiemmin. Tämä on yksi niistä päivistä, jolloin vauva tarvitsee tehohoitoa ja jos olet uusi tässä työssä, tässä artikkelissa käsitellyt tosiasiat auttavat sinua tietenkin. Tämä on yksi niistä ajankohdista, kun äiti ja muut perheenjäsenet tulevat todella tunteellisiksi, sillä on pieni kulma tai pieni kuningas, joka nukkuu lähes koko päivän silmänsä edessä. Monet toimenpiteet on tehtävä, kun on kyse vauvan kehityksestä, ruoasta (ruokinta), hoidosta, unesta, leluista ja jopa virstanpylväistä. Keskustelemme yksi kerrallaan.

1 Month Old Baby Weight

1. kuukauden ikäinen vauva - Paino, hoito, kehitys ja välitavoitteet:

Katsotaanpa, kuinka olla ensimmäisellä kuukaudella vastasyntyneen vauvanhoito ja mitä tehdä kehityksessä tässä vaiheessa.

Paino (1 kuukauden vanha vauvan paino):

Tämä on yksi tärkeimmistä asioista syntyvälle vauvalle. Kun vauva on lähes kuukauden ikäinen, on tehtävä painontutkimus, mikä tarkoittaa sitä, että vauva on mitattava, jos hän painaa tarpeeksi tai ei, tai jos hän on ylipainoinen (mikä voi olla myöhemmin ongelmallista) ja että tuleva ruokavalio on kiinteään.

Vauva, joka on enimmäkseen imetystä, ei saa ylittää tätä rajaa, 112-120 grammaa, mikä tarkoittaa sitä, että vauva painaa viikon aikana. Vauvan paino on tarkistettava lähes joka viikko tai kuukaudessa ensimmäisten kuuden kuukauden ajan. Kuukausittain vauvan pitäisi painaa noin 1/2 - 1 kiloa. Tämä merkitsee sitä, että painon nousu on 1/2 - 1 kiloa kuukaudessa. Tämä on yksi tärkeimmistä vaiheista, kun kyseessä on vauvan tehohoito ja sitä on seurattava tiukasti.

1 kuukauden vanha vauvahoito:

Nyt kun uusi jäsen on astunut perheellesi ja elämääsi, elämäsi on todennäköisesti muuttunut paljon. Paljon kiintymystä ja tiukkaa käyttäytymistä tulee ottaa huomioon, kun huolehditaan 1 kuukauden ikäisestä vauvasta. Jokainen päivä on kuin haaste sinulle, sillä vauva kasvaa joka päivä. Yhden kuukauden ikäisen vauvan tarpeet ovat melko perusluonteisia, mutta käyttäytymisessä voi olla epävarmuutta ja epävarmuutta. Sinun täytyy olla valmis kaikkiin mahdollisiin tuloksiin. Yhden kuukauden ikäistä vauvaa on usein palveltava (ruokinta). Useimmat tämän ikäluokan vauvat lähes nukkuvat koko päivän. Kuitenkin on olemassa joitain vaaleja, jotka näyttävät erilaisen käyttäytymisen, jossa he heräänevät äkillisesti tietyin väliajoin. Nyt sinun tehtäväsi on varmistaa, että vauva saa oikean määrän unta tai muuten vauva sairastuu melko helposti, jos asianmukaista unta ei toimiteta.

1 kuukauden vanha vauvanruoka:

Vauva on syötävä vähintään 6 kertaa 24 tunnin ajan, kun se on 1 kuukauden ikäinen. Ensimmäisten kuuden kuukauden aikana äidinmaidon pitäisi olla ainoa illallinen, lounas, päivällinen ja vauvan aamiainen. Älä yritä vaikuttaa perillisten ruokintatapaan tai heidän saattavat häiriintyä ja myöhemmin tämä johtaa kasvun puutteeseen. Vauva tietää, kuinka paljon se tarvitsee juoda ja jos ne ovat ennenaikaisia, niin se on erilainen skenaario. Tämä on yksi tärkeimmistä vaiheista, jotka on pidettävä mielessä ennen vauvan syöttämistä.

1 kuukausi vanha vauva lepo:

Unia on yksi vauvan ensisijaisista vaatimuksista. Vauvan pitäisi saada runsaasti mahdollisuuksia saada ääni uneen. Sleep on se, mikä tekee vauvasta todella kasvavan. Yksi vauvan tärkeimmistä tarpeista on nukkua tässä vaiheessa. Ympäristöä on kunnioitettava siten, että vauva saa kunnollisen nukkumisen. Huoneen tulee olla täysin äänieristetty. Jos ei ole mahdollista, kaikki ikkunat ja ovet on suljettava pitämällä riittävästi tilaa 1 kuukauden ikäisille hengittää. Vauva on sijoitettava pinnalle, vaikka he ovat 1 kuukauden ikäisiä, jotta heillä olisi tehokas unen aika.

Kehittäminen (1 kuukauden ikäinen vauvan kehittyminen):

Vauvan paino on melko kasvava ja nukkuu tarpeeksi. Tämä tarkoittaa sitä, että vauva kehittyy kehittymättä huonosti. Jos jostain syystä vauva ei pääse oikein punnitsemaan, niin lelu pitää neuvotella ammattilaisen kanssa.

Nyt vauva pystyy tunnistamaan äitinsä ja voi liikkua ja sulkea ja avata silmät myös. Tämä on yksi tärkeimmistä kehityksestä, jonka 1 kuukauden ikäinen vauva tarvitsee kulkea. Vauva tietää nyt hengityksen merkityksen, vaikka se ei tiedä termiä. Vauva reagoi myös lempeään ja ystävälliseen käyttäytymiseenne. Vasteaika vaihtelee vauvasta vauvoille.

1 kuukauden vanhat vauvanruoat, lelut ja välitavoitteet:

Leikki ja vuorovaikutus on yksi vauvan perus tarpeista tällä hetkellä. Lelut, jotka sopivat vauvan pitämään kädellään, on ostettava. Vauvanruoka sisältää äidin rintamaidon ja jos jotain muuta suositellaan lääkäriin.

Vauvan kehityskohdat sisältävät, ihmisten tunnistamisen, koliktiivisen käyttäytymisen, hälyttävien esimiesten mahdollisen epämukavuuden, passiivisen ja rauhallisen käyttäytymisen. Nämä ovat joitain perusviesteistä, joita vauvan on osoitettava osoittaakseen, että hän kehittyy kunnolla. Nämä olivat joitain 1 kuukauden ikäisiä kehityskulkuja.

Kaikkien näiden ominaisuuksien lisäksi vauva on pidettävä turvallisena, siinä on oltava riittävästi tilaa vuorovaikutukseen ja pelaamiseen jne. Vauvaan pitäisi myös opettaa joitakin itsehoitotoimenpiteitä. Äidin pitää huolehtia vauvasta yhdessä äidin kanssa.

Jos haluat innokkaasti tietää lapsesi erilaisista kehityshäiriöistä, unesta, ruokintavaatimuksista, niin löydät artikkelin yläpuolelta. Jos olet valmis huolehtimaan lapsestasi ja olet satunnaisesti ensimmäinen ajastin, niin olet tullut oikeaan paikkaan, tietenkin.

Leave A Comment

+ 79 = 80