VanDusenin kasvitieteellisen puutarhan luontokeskus | progressivenewsdaily.info

VanDusenin kasvitieteellisen puutarhan luontokeskus

VanDusenin kasvitieteellisen puutarhan luontokeskus

Perkins + Will on valmistunut VanDusenin kasvitieteellisen puutarhan luontokeskuksen Vancouveriin Kanadaan.


VanDusenin kasvitieteellisen puutarhan luontokeskus

VanDusenin kasvitieteellisen puutarhan luontokeskus luo harmonisen tasapainon arkkitehtuurin ja maiseman välillä visuaalisesta ja ekologisesta näkökulmasta. Nurmikon orkidean orgaanisten muotojen ja luonnollisten järjestelmien innoittamana neliömetrin neliömetrin rakennus on järjestetty aaltoileviksi vihreiksi katon "terälehdiksi", jotka kelluvat maan päälle ja betoniseinien yläpuolelle. Suunniteltu ylittää LEED Platinum -tilan, Visitor Center jatkaa Living Building -haastetta - kestävämmän mittauksen rakennetussa ympäristössä.

Laitos käyttää paikan päällä olevia, uusiutuvilla lähteillä nollatason energiaa vuosittain; sekvestereitä riittävästi hiiltä hiilineutraalisuuden saavuttamiseksi; käyttää suodatettua sadevettä rakennuksen harmaan veden vaatimuksiin; ja käsitellään 100% mustasta vedestä paikan päällä olevaan bioreaktoriin.

VanDusenin kasvitieteellisen puutarhan luontokeskus

 
VanDusenin kasvitieteellisen puutarhan luontokeskus

 
VanDusenin kasvitieteellisen puutarhan luontokeskus

 
VanDusenin kasvitieteellisen puutarhan luontokeskus

 
VanDusenin kasvitieteellisen puutarhan luontokeskus

 
VanDusenin kasvitieteellisen puutarhan luontokeskus

 
VanDusenin kasvitieteellisen puutarhan luontokeskus

 
VanDusenin kasvitieteellisen puutarhan luontokeskus

 
Tarkastele verkkosivustoa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

89 + = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map