Slik gjør du kattøy som Angelina Jolie

Jeg kan ta opp med Angelina Jolie's vektproblem * (eller mangel på det vil du se på disse skjelettene, veiny armer?), men i øyegymnastikkavdelingen, spiser hun alltid det alltid.

* Er hun bare tynn eller er det noe mer uhyggelig? Hvis du leser Blinde gjenstander eksponert, er det's definitivt sistnevnte...

Men uansett! Jeg'Jeg har prøvd & # x2014; og svikter, egentlig å replikere Ange's feline, winged-out øyne for AGES nå.

Til redning: Toronto-baserte makeup-artisten David Goveia, hvis concealer-trick jeg nevnte i går, og hvem er egentlig DA MAN når det kommer til enkel, subtil, enkel sminke som er litt knapt detekterbar, men gir deg øyeblikkelig 1000 ganger bedre.

Mens jentene fikk håret deres gjort på mandag, kunne jeg ikke'Ikke motstå å spørre David om hjelp på øye sminke min feil den dagen.

Han fortalte meg det sant, jeg gjorde det't gjør en dårlig jobb, og jeg'Jeg er ikke sikker på om han bare var høflig, fordi han en gang pisket ut sminkebørstene sine og fikk jobbe i ansiktet mitt...

...Jeg likte hva han gjorde en milliard ganger bedre. (Og også bedre enn Angelina's, husk deg. Dette er mer av en hverdags kattøye.)

Her's det jeg lærte:

1. Omtrent alle kan trekke av litt skygge på ytre kanten av øyelokket.

Som dette:

Se hvor pen det er? (Men ikke mitt freckle-ansikt ... min gosh. Dette er hva som skjer med meg om sommeren, selv med solkrem.) Uansett, fokus på sminke's subtile. Så veldig subtil.

2. Det's veldig kult hvis nevnte øyeskygge er gratis for øyefarge.

David gjorde lilla på meg, siden øynene mine er blå. (Purples ser også fantastisk ut på grønne øyne.) Hvis du har brune øyne, kan du ganske mye ha en skygge. jeg tenker det'Det er greit å ha den uventede myke fargevasken, som lilla, når du lukker øynene dine i stedet for de vanlige grytene og kullene. Er du enig?

3. Alle kan gjøre litt vingede øyenliner, men du må følge din naturlige øyeform.

Ingen steder's hvor jeg brøt opp. Jeg flikket liner opp og ut på de ytre hjørnene av øynene mine, men det så ALDRI helt rett. For åpenbart, og pluss det var problemet med å sørge for at flippene passet på hver side.

David's råd var å bare følge min naturlige øyeform hele vei sammen, som i mitt tilfelle betyr at eyelineren går ned i stedet for opp. (Gjør det noe fornuft?) Men han berolige meg det's OK. Når du er ferdig med å følge lash linjen med liner, kan du gå tilbake og utvide den ut en liten, liten bit. (Men sannsynligvis ikke så mye som du tror du trenger.)

Et voilà. Vinger! Men vinger som don't skrik ut på deg:

4. Balansér alt med litt skygge under øynene dine.

Du har kanskje blitt fortalt at du ikke legger øyenskygge under dine nedre øyne fordi den "drar øynene dine ned".

Hogwash, i de fleste tilfeller. Hvis øynene dine er normale til store størrelser, gir en liten skygge (ikke for mye) i en myk farge like under de nederste vippene bare den ferdige effekten og balanserer hva's skjer oppe Konsentrere fargen i midten, og bland, bland, bland! Det vil gjøre øynene dine ser store.

5. Og med mindre øynene dine er små, må du også rette inn den indre nedre lash linjen.

Jeg'm av tanken om at det alltid er vannlinjen som alltid gjør øye sminke, ser bedre ut. David sier du ikke'jeg trenger ikke å gjøre det på toppen, bare bunnen, som Chase Aston også gjorde i sin sexy sommer makeup demo jeg viste deg.

6. Påfør et snev av hvit skygge eller liner i de indre hjørnene.

Dette er hver makeup artist's å gå og lure meg på det. Jeg bruker alltid Cargo's EyeLighter for dette.

7. Sjansen er, du're sannsynligvis ikke iført nok mascara.

Jeg kunne ikke tro hvor mange slag mascara David brukte. Klart gikk jeg ikke langt nok med søknadsteknikken min. Så: hvis du vil at øynene dine skal skille seg ut, jobber du virkelig med denne trollen, du. (Du'Sannsynligvis skjønner du at lashene dine er lengre og tykkere enn du noensinne trodde var mulig. Ingen Latisse & # x2014; eller Lumigan er nødvendig.)

8. Det'Det er greit hvis alt begynner å bli smudgy etter en stund.

Der's en grunn jeg postet om de beste vanntette liners for lining av vannlinjen "Jeg har en irrasjonell frykt for øyesminke å få alt smudgy. Men David forsikret meg om det'Det er greit hvis ting går litt sør. Han sier at fôrlinjen alltid varer noen få timer uansett, så bare jobbe flekkene for å få en røykfylt, sotaktig effekt. Ok da!

9. Husk at ingen skal merke sminke ... akkurat hvor stor øynene dine er.

Dette er grunnen til at David bare er veldig, veldig god på jobben sin. Og vi kan lære av ham. Han gjør det ikke'Ikke gjør utførlig, gal, fargerik skygge. Fokuset er på lash linjen, som du kan se. Bruk bare skygge til kontur, ingen skal virkelig være NOTICING din skygge.

10. Du kan gjøre alt dette med CoverGirl.

Ingen spøk. Så vi kan alle slutte å være smink nå. Jeg hadde på seg denne sminke fra klokken 15 til 11, og det så bra ut ALLE TIDEN: Ingen spesielle triks involvert.

Her's sluttresultatet. (Flott bilde av David ... av meg? Ikke så mye. Men du får ideen ...)

Så & # x2014;

Er du en fan av Angelina-øynene?

Vil du prøve noen av David's kattøye tips eller har du dette settet ned pat? (Tispe.)

Har du en katt? Jeg gjør. Jeg'Jeg er en kattdame og DAMN PROUD.

Leave A Comment

9 + 1 =