Slik bruker du Mascara som et proff

Husk når du kjøpte mascara var så enkelt som å spasere gjennom apoteket og plukke opp hva Maybelline New York eller CoverGirl produktet skjedde for å være på salg den uken? Beslutningen var ganske mye: Vanntett eller Ikke vanntett. Brun eller svart.

Ting er så mye mer komplisert nå. Ikke det jeg gjør'Jeg elsker fortsatt de merkene jeg hadde på videregående skole, men de'har morphed inn i high-tech magiske wands som deler butikkplass med dusinvis og dusinvis av like imponerende lydformler. Forlengelse! Volumizing! Curling! Plumping! Definere! Vibrerende! Vekst fremmende!

Den's nok til å gjøre hjernen din skadet. Men du vet hva? Jeg sverger for deg at mascaraen selv er bare den første hindringen. Sikker på det's viktig å velge riktig prodz (spesielt hvis lashene dine er lange, men fine, og jeg'Jeg kommer til det på et sekund). Men måten du bruker det kan gjøre en stor forskjell. Jeg'Jeg har samlet massevis av tips gjennom årene fra sminkeartister, merker, lesere og til og med min egen mor (takk mamma!), så i dag's innlegg er dedikert til å hjelpe deg å børste opp (!) teknikken din.

Tips nr. 1: Bruk spissen av mascara-tryllestaven din til å sette produktet på røttene på dine friske øyne.

Dette er det nyeste tipset jeg've adoptert, som kom meg gjennom leseren Barbie i kommentarene til dette innlegget. Hun snakket om Lancôme's nye Doll Lashes (som jeg gjennomgikk her), og sa: "Licket er å påføre mascara med spissen av applikatoren først på røttene av lashene dine og deretter bruke børsten som helhet for å pusse / jevne ut produktet. " Jeg begynte å gjøre det med ikke bare Doll Lashes, men ALLE Mascara, og jeg'm hekta. Hvis din vanlige teknikk er å bare pusse vrengen gjennom, vil dette stenke verden fordi det virkelig hjelper med å sette produktet på bunnen av viskene og den mer farge på røttene, jo mer vil øynene dine pope. Den'er også fantastisk hvis mascaraen din er på klumpete siden, siden noen klumper vil feste først på røttene (hvor de're faktisk ikke så stor avtale), og så du're utjevning dem med penselen uansett. Elsker dette tipset. Takk barbie!

Tips nr. 2: Bruk volumiserende formler med forsiktighet hvis du har lange, fine øyenvipper.

Husk dette showet?

Marc Jacobs var på vei med et bevisst tungt lashed utseende ... men det kan ikke være din kopp te på kontoret. Eller noensinne. Du ser, når du laster opp lenge, fint eller langt og fine øyenvipper med mascara det's for tung for dem, blir vippene veid ned og du ender med denne litt unaturlige drag-queeny effekten. Enda verre: fordi vippene kan'Ikke hold vekten på alle de fibrene, mascaraen kan begynne å flake av. Så hvis du har slike slags vipper, eller hvis du're på latisse eller har lash extensions, en mer clean-look formel er sannsynligvis et bedre valg. (JEG'Jeg er nå på Latisse og jeg'Jeg har definitivt lagt merke til en ny latterlighet med mine vanlige plumping mascaras ... Jeg kan bare'Ikke bruk dem lenger.)

Tips nr. 3: Pensle dine vipper i en diagonal retning for en vidstrekkende effekt.

Jeg'Jeg har hørt forskjellige ting fra forskjellige eksperter i retningen du burde trekke mascaraen gjennom lashene, men jeg tror diagonalen er den mest universelt smigrende. (En makeup artist børster rett opp, og ja, det kan gjøre øynene dine større, men det's er også litt tegneserie-ish.) Diagonal fungerer for alle, det gir en veldig pen, vidstrekkende effekt. Du vet hvordan katten's øye liner hjelper å åpne opp øynene dine? Vel, det'så sånn.

Tips nr. 4: Legg på lashene dine med pulver for å tykke dem.

En oldie, men en godbit. Du kjenner de mascaraene som er dobbelt-endte, og den ene siden er denne rare hvite "priming" tingen? Jeg er ikke likey. Å bruke litt gjennomsiktig ansiktspulver er så mye enklere, og det fungerer på samme måte som å fette dem opp. Bare lett puss viskene mens du er're sette grunnlaget ditt (du legger grunnlaget ditt, ikke sant?) og deretter glatt på mascaraen. BAM! Fett saftige pisker.

Tips nr. 5: Don'Ikke vær redd for å ha to eller tre forskjellige slags mascara på en gang.

Seriøst, hvem sa at du måtte bare ha på seg en mascara? Du kan helt lag dem for en tilpasset blanding som merker av alle boksene dine. For eksempel kan du begynne med en definerende mascara først for å skille ut dine individuelle vipper, og deretter bygge den opp med noe lengre på tipsene, og kanskje kaste på en volumiserende en på slutten for den endelige wow-faktoren. Den's helt opp til deg. I det siste, men jeg'Jeg har dabbling med et helt nytt produkt fra Hourglass som heter Film Noir Lash Lacquer:

Den's i utgangspunktet en topp pels for pisker som går over din vanlige mascara. Det gjør dem langt mer svart (som, MEGET merkbart mer svart) og litt glanset. Sterkt anbefalt for kvelden.

Tips # 6: Lakk begge sider av dine lashes.

Jeg glemmer å gjøre dette mye, men stoler på det'Det er et fasjonabelt triks hvis du vil at lashene dine skal se tykkere ut. (Jeg mener, DUH! Vi går alle rundt og ønsker at vi hadde tykkere vipper, og dette er en ganske enkel måte å få 'em, uansett hva formelen.) Pluss, når du blinker, gir du bare et mer polert utseende hvis den øverste delen av dine lashes er malt i stedet for bare undersiden.

Tips nr. 7: Hold børsten din horisontalt og blink for å belegge bunnvingene.

Du vet det godt slitte tipset om å bruke spissen av mascara-trollet ditt for å male de nederste vippene? Som dette?

Vel, det blåser. Jeg gjør n'Jeg vet ikke hvor det kom fra, men der'Det er ingen bedre måte å gjøre de nedre vippene tykke og klumpete og unaturlige utseende. I stedet, hvis du vil legge til et snev av produkt til de valpene, kan du prøve dette: hvil mascara-trollet ditt horisontalt, IKKE vertikalt, langs bunnviskene og blink et par ganger. Fungerer som en sjarm!

Eller du kan alltid prøve Clinique's Bottom Lash Mascara, som har en liten børste som er litt enklere å manøvrere.

Tips nr. 8: Forhindre bunn-lash smøring med en vanntett mascara.

Moren min's har gjort dette i mange år nå. Vanntett mascara kan være en smerte i bommen for å fjerne, men det's er også smertefull når du får et glimt av sminke midt på ettermiddagen og skjønner at mascaraen din har migrert fra bunnvingene ned til kinnbenet ditt. Den beste måten å unngå panda øyet utseende er å følge tips # 7, men med en vanntett formel som vant't budge.

Tips nr. 9: Tubular mascara kan forandre livet ditt.

Tilsynelatende er det noen mennesker der ute som aldri har hørt om rørformet mascara, fordi et spørsmål om det kom gjennom akkurat den andre dagen. Gud, det's bra. Kyss meg fra Blinc var den første...

...men nå kan du kjøpe dem fra Bobbi Brown, Clinique, L'Oréal Paris, Estée Lauder, Lise Watier og Maybelline New York. Det de gjør er frakk hver enkelt lash med en faktisk "tube", som krever ingen makeup remover "bare vann" for å gå av. (Første gang du bruker en av disse, deg'Jeg vil være mektig bekymret når du ser alle rørene i vasken. Don'ikke bekymre deg, dine øyne er aren't faller ut.) De'Ikke sannsynlig å gi deg gal volum eller til og med forlengelse, men er bare ACE for alle som er lei av klumping, flaking, flekker og smøring. Fordi de're rør, du får ikke noe av det. De'er et godt valg for bunnvisker også.

Tips # 10: Kanskje du burde tenke på å ikke bruke mascara i det hele tatt.

Her's tingen. Hvis du vil se yngre, ferskere, mindre "ferdig", vil du kanskje prøve å hoppe over mascara helt fra tid til annen. Jeg la merke til denne siste sesongen i Prada og ok, modellen er sannsynligvis 14, men det gjør det ikke't dette ser strålende frisk ut?

Den'Det er en fin palettrenser etter alle de fryktelige lashkriminalitetene vi har'har blitt utsatt for det siste (og Kardashian-familien er øverst på listen). Så bare noe' du vil kanskje vurdere. Du'vil du sørge for at huden din ser på topper, og for å kompliment utseendet med litt fin kremblush og rosenkjøtt leppebalsam. Krølle dine vipper også. Deretter: Vent til å bli bedt om ID på brennevinbutikken.

Fortell meg:

Har du prøvd noen av disse mascara tipsene før?

Hva er det som gjør det??

Har du en favoritt mascara?

Leave A Comment

18 + = 19