Skal du prøve å dekke FXs oljefri fond?

Jeg ville virkelig elske noe fra Cover FX.

Det canadiske sminkefirmaet, som ble lansert i 2000 og opprinnelig utviklet for pasienter på Sunnybrook Hospital her i Toronto, har en fantastisk merkefilosofi. Deres hele raison d'être er fundamentet og spesielt klinisk testet grunnlag som's er mild nok til de mest sensitive hudtyper. Alt de gjør er fri for det de kaller "den inflammatoriske fem": parabener, gluten, mineralolje, duft og talkum. De tilbyr også mer enn 25 forskjellige nyanser, for alle etnisiteter, som er de samme gjennom alle produktene. (Gjør deg ønsket annen merkevarer vil også gjøre det, i stedet for å ha helt nye skygge diagrammer hver gang.)

doesn't alt som høres fantastisk ut? Jeg trodde det også, og greedily sa ja for å teste kjøre en hel haug med sine produkter etter en mediehendelse holdt for noen uker siden. Av gjengen, det jeg likte best var hva du'se nærmere her, "Natural Finish Oil Free Foundation".

De beskriver den som en fullstendig dekning, byggbar grunnlag, men jeg'd si det's mer på medie til full spekter. Spesielt hvis du bruker den med fingrene, som jeg ikke gjør't virkelig anbefale; den's mye lettere å blande og få en lettere, jevnere finish når du bruker en grunnbørste.

Det er vannbasert og kommer i en 30 ml rør:

Det jeg setter pris på mest om dette produktet, og hele Cover FX-linjen er at de leverer helt på skyggealternativer, og gjør det enkelt å finne hvilken som er din. Utvalget er delt inn i varme, kalde og nøytrale undertoner, med nivåer som strekker seg fra 10 (letteste) opp til 80 (mørkeste), avhengig av undertone. Hvis du ikke'Jeg vet ikke hvilken farge du har, de har et praktisk skyggeverktøy på deres nettside. Dette er diagrammet for dette produktet:

Jeg'Jeg er ganske sikker på at jeg ville'Jeg har valgt N20 (den nest letteste nøytrale) på egen hånd, men heldigvis merket's R & D-fyren passet meg også på arrangementet, i naturlig lys, og bekreftet at det var min skygge. Da jeg prøvde det hjemme, var det den perfekte kampen.

Nå, en ting du trenger å vite om dette fundamentet er det'er ganske tykk. Ikke så mye når du først klemmer litt ut på en finger, slik:

Men du'Jeg vil definitivt merke det når du begynner å blande det ut på huden din. Den's høyt pigmentert og ganske kremaktig, selv om det's et oljefritt produkt. (Dette er grunnen til at jeg sier at jeg bruker en pensel.) Jeg mistenker at årsaken til den tykke tekstur er fordi den har ekstra fuktighetsgivende fordeler fra noe som heter Homarine HCL, sammen med vitamin C og E og anti-aging peptidet Tetrapeptide-21.

Her's hele ingredienslisten:

Vann, polyglyseryl-2 triisostearat, kapryl / Capric triglycerid, isoheksadekan, glycerol, polyglyceryl-4-isostearat, dietylheksylkarbonat, dimetikon, squalan, tribehenin, hydrogenert polyisobuten, Cetyl Peg / Ppg-10/1 dimetikon, triacontanylpvp, butylenglykol, etyl Linoleat, Etyl, Linolat, Etyloleat, Erytritol, Natriumklorid, Tokoferol, Fenoksyetanol, Caprylylglykol, Disteardimonium Hectoritt, Bisabolol, Tetraheksyldecylakorbat, Lauroyllysin, Sorbitol / Sebacinsyrekopolymer Behenat, Fytosforosin, Xantan Gum, Tetrapeptid-21, Homarine HCl . Kan inneholde: Titandioxid (Ci 77891), jernoksyder (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499).

Kanskje det's fordi huden min ikke er tørr, men i testingen min ble den aldri helt nedsunket eller "satt". I stedet forblir det litt klebrig / klebrig fordi det ikke gjør det'Ikke tørk ned helt. I dette neste skuddet tror jeg at du kan se hvordan det's sitter litt på toppen av huden. (Selv om det var definitivt ikke engang nær det verste jeg'Jeg har prøvd å sitte på toppen av huden; den ære går til Face Atelier Ultra Foundation.)

Jeg snappte dette neste skuddet, slik at du kan se hvor godt det tar for seg når det gjelder dekning. Jeg'Jeg har ikke noe ekstra concealer (eller rødme) her, og bare gjorde ett middels lag av fundamentet i stedet for å bygge det opp og allerede jeg tror det gjorde en ganske anstendig jobb med å dekke opp rødmen min rundt nesen og hake. Jeg synes det ser ganske naturlig ut.

Legg merke til at jeg måtte bære pulver på toppen; dette fundamentet er på den dystre siden sikkert.

Så var det kjærlighet? Nei. Det var som. Jeg'd bruk dette til tider, som å ta disse bloggbildene! Når jeg trenger et høyere dekningsnivå. (Damn kamera bringer ut hver eneste ufullkommenhet.) Jeg synes det er ganske anstendig slitesterkt, og gir meg dekning i flere timer. Og jeg tror ingrediensene er ganske gode, selv om de føler seg (og ser) litt for fuktighetsgivende.

Jeg kan bare'Jeg kommer ikke til å forstå teksten nok til å bruke dette som min daglige grunnlag. Ikke når jeg har den helt teksturløse, tørre og nydelige, rene finishen til Pixi H2O SkinTint! (Omtalt her.) Men hvis du liker / trenger et grunnlag med høyere dekning, vil jeg'D si gi dette et skudd. Det ser ut til å være mye mer naturlig enn Kat Don D Tattoo Foundation, med høy dekning.

Et kort notat på de andre Cover FX-produktene jeg prøvde:

Ville elske å høre tankene dine på dette merket / disse produktene!

Hvor får man kjøpt

Finn Cover FX Natural Finish Oljefri Foundation online på Sephora.

Si din mening

Har du prøvd dette grunnlaget enda?

Eller noe annet fra Cover FX?

Hva synes du om dette merket?

Leave A Comment

87 − = 78