Redaktørens valg: En helt naturlig eksfolierende maske for kjedelig hud, akne, tørrhet og mer

Med så mange merker som lanserer syrer i det siste (som Glossier, Drunk Elephant og The Ordinary, for å nevne noen få), kan du tenke på å legge til en eller flere i rutinen din, hvis du har havn't allerede.

Nå elsker jeg syrer så mye som den neste personen, men jeg vet også at de kan gjøre mer skade enn godt, avhengig av typen og huden din.

Som jeg forklarte her, tror jeg at beta-hydroxy syrer (BHA) som salicylsyre er overlegne med alfa-hydroksy syrer (AHA), uansett hva som angår deg're håndtere. Ikke bare eksfolierer de huden's overflate, men de går også dypere for å rense porene og uten irritasjon, betennelse og solfølsomme effekter forbundet med andre syrer.

Problemet er at BHA er vanskeligere å finne, spesielt hvis du'Bli som meg og foretrekker naturlige, silikonfrie formler.

At's hvorfor jeg nylig kjøpte Tata Harper's Resurfacing Mask, en helt naturlig, BHA-basert ansiktsmaske. Den'Det er ikke et nytt produkt, men det fortjener definitivt din oppmerksomhet!

Hvis du er ute etter...

...da er dette nok en god investering for deg! Her er detaljene.

Om Tata Harper Products

Først, litt rask bakgrunn på Tata Harper, merkevaren. (Du kan lese mer om Tata Harper, personen, i min Q & A med henne her.)

Det viktigste å vite er at alt er 100 prosent naturlig, med null fyllstoffer. 

Så du'Jeg vil aldri se petroleumderivater eller silikoner, som for eksempel er gjennomgripende i hele industrien og gir ingenting som er gunstig for huden din.

Alle formler er også:

En annen fin ting er at du kan "følge din flaske" og finne ut hvor frisk produktet er, ved å skrive inn koden i deres nettside. Den'Jeg vil fortelle deg måneden og året det ble laget, og av hvem. Hvor kult er det?

Hvem denne masken er for

Alle kan bruke Tata Harper Resurfacing Mask. 

Den's egnet for alle følgende hudtyper (for mangel på bedre term, siden jeg ikke't tror på "typer"):

& # X2714; Normal
& # X2714; Fet
& # X2714; Kombinasjon
& # X2714; Tørke
& # X2714; Følsom

Hva denne masken gjør

Her's hva du kan forvente Tata Harper Resurfacing Mask å gjøre.

exfoliate: På samme måte som en sur toner, vil denne masken myke og oppløse "lim" som fører til at døde hudceller holder seg sammen. Dette gjør dem enkle å kaste bort når du skyller av masken uten at det er behov for hard skrubbing eller gnidning. Hud ser ut og føles rolig, ikke rød og irritert!

Lys: Døde celler absorberer lys, i stedet for å reflektere det. Så etter å ha fjernet de overflatecellene, har du det'Jeg får en umiddelbar glød ved å avsløre den nyere og sunnere huden. Med fortsatt bruk, bør denne masken også bidra til å jevne ut hudtonen din.

Glatt tekstur: Så snart du fjerner det, gjør du det'Jeg merker straks at huden din føles BABY myk. (At's noe jeg've observert generelt siden bytte fra AHA til BHA. De'Gjør deg bedre på utjevning!)

Behandle blokkert porene og akne: Bruke denne masken på en konsekvent måte, selv daglig hvis du tolererer det, vil bidra til å holde breakouts, blackheads og clogs under kontroll. BHAs den inneholder er ideelle for dette formålet fordi de're oljeløselig og trenge dypt inn for å rengjøre porene.

Avgrens porene: Regelmessig bruk av denne masken kan også bidra til at porene dine ser mindre og strammere ut, takket være BHA og kaolin leire. (Når død hud og annet avfall er fanget der, kan porene strekke seg og se større ut.) 

Tekstur og ingredienser

Hvis du ikke liker tykke, goopy, rotete masker, tror jeg deg'Jeg vil elske tekstur av Tata Harper Resurfacing Mask.

Den's som en gelé eller syltetøy, minus klebrighet, med en liten urte duft. Den's lett, ikke kremaktig eller fet, og veldig lett å skylle av.

Som du kan se i krukken, der's en liten ravfarve, men det tørker klart, så du vant'Ikke skremme noen med dette på!

Noen av ingrediensens høydepunkter:

Her's hele ingredienslisten:

Vann / Eau, Aloe barbadensis bladjuice * / jus de feuille * /, Salix alba (Willow) bark ekstrakt / (saule) ekstrait d'Elekce, Sclerotium-gummi (avledet av røde grønnsaker og mais), Lactobacillus-gjæring, Leuconostoc-fermentfiltrat (Radish root Extract / Racine de Radis Extract), Hamamelis virginiana (Witch Hazel) Destillat, Punica Granatum (Granatäpple) Fruit Ferment Extract / (Grenadier) d'ekstrakt av fruktholdige, Caprylyl / capryl hvetekli / stråglykosider, Maltooligosylglukosid (avledet av karbohydratsirup), Aloe Barbadensis-bladjuicepulver * / Poudre de jus de feuilles *, Hydrolysert maisstreng, Beta vulgaris (Beet) rot, Hydrogenert stivelse hydrolysat (avledet av majsstivelse), Fusel hvetekli / stråglykosider, Kaolinitt (Rose Clay), Polyglyceryl-5-oleat (naturlig avledet), Natokocoylglutamat (avledet av kokosnøtt / dérivé de noix de coco), Glycerylkaprylat (avledet fra fettsyrer av mais, kokos og glyserin), natriumfytat (avledet av risklid), essensielle oljeblandinger av essensielle oljer i klassisk klasse ** / mélange d'Huiles essentielles de qualité clinique; Citral, Citronellol, Limonene 

* Ingredienser fra økologisk landbruk
** Dufter fra 100% naturlige, kliniske klasse essensielle oljer

Slik bruker du denne masken

Så her's tingen. Tata Harper Resurfacing Mask er mer enn bare en maske! Her er alle måtene du kan bruke den på:

Som en maske: Påfør den på ren hud og la den stå i 15 til 30 minutter før skylling. Tata anbefaler å gjøre dette hver dag i de første tre dagene, og deretter en eller to ganger i uken etter det som "vedlikehold". For enda bedre resultater, rengjør først med en børste som Foreo Luna. Din hud vil begynne å stramme når den tørker, så jeg liker å tåle så ofte med Caudalie Grape Water (eller noe termisk vann).

Som en dobbeltsidig maske: Hvis du'er kort på tid og deg'Når du har en fet huddag, kan du påføre et andre lag av masken så snart den første tørker. La dem på i bare 10 minutter. Når du skyller av, vil huden føles mer balansert, med mindre synlige porer.

Som en over natten maske: For en lengre behandling kan du også sove i denne masken. Du'Jeg våkner med lysere hud, og dette vil også bidra til å forhindre breakouts.

Som flekkbehandling: Mange blemish behandlinger kan være for tørking og la huden din være super flaky, som ofte ser verre ut enn pimple gjorde i utgangspunktet. Hvis det's saken med deg, prøv dabbing denne masken på flekker og bruk den over natten. (Hvis du finner ut at du trenger noe sterkere, liker jeg COSRX BHA Blackhead Power Liquid.)

Blandet med fuktighetskrem: Tata har nevnt at noen av hennes kunder liker å blande masken med sine kremer, med gode resultater. Dette vil lette opp tekstur av fuktighetskrem og gi det en eksfolierende boost.

Som en intensiv behandling: Hvis du eier Tata Harper's Regenererende Cleanser, kan du bruke den sammen med Resurfacing Mask for en mer kraftig behandling. Legg masken på toppen av rengjøringsmiddelet og la den stå i fem minutter før du skyller av med sirkulær massasje. Denne "cocktail" vil aktivere enzymer i rengjøringsmiddelet og levere mer av en glød. For forstørrede porer og hyppige breakouts foreslår Tata å kombinere denne metoden med et dobbeltlag av masken, minst tre ganger i uken i en måned (og to ganger i uken etterpå). 

Merk: Siden dette produktet kommer i en krukke, ville jeg unngå å dyppe fingrene inn i den og bruke en spatel i stedet. Se her for mitt råd om krukkeemballasje.

Konklusjon

Hvis du ikke kunne'Jeg forteller ikke, jeg'Jeg er en stor fan av denne masken! 

Den's en av de eneste naturlige BHA-alternativene jeg'Jeg har funnet, og jeg'd anbefaler det til alle som er på utkikk etter en mild, men effektiv syrebehandling ikke bare for akne, men også dullhet, tørrhet og ujevn hudtone. Gi meg beskjed om hvordan det fungerer for deg!

Hvor får man kjøpt

Har du prøvd denne ansiktsmasken?
Hva syntes du?

Leave A Comment

− 3 = 3