Redaktørens valg: Det beste all-naturlige ansiktsserum for å hydrere huden din

I forrige uke hadde jeg sminken min gjort på en skjønnhetsarrangement. Da fyren var omhyggelig å bruke lag og lag med øyeskygge, hørte jeg de fryktede ordene:

"Din hud er så dehydrert."

Det er?

Først følte jeg meg som offeret for skjønnhet shaming. Hvem var han å dømme på huden min's vannstand? Er n't alle som bor i Canada, i mars, dehydrert?

Da tenkte jeg, vel, kanskje er huden min tørrere fordi jeg trakk opp Retin-A.

Og så endelig skjønte jeg ut ekte problem. Jeg hadde ikke'Jeg har nylig brukt min HydrExtreme.

Hvis du'Jeg har lest her en stund, så du'Jeg har sikkert hørt at jeg nevner det ved flere anledninger. 

Consonant lanserte først HydrExtreme tilbake i 2012, og jeg'Jeg har vært en hengiven fan siden. (Vel, bortsett fra når jeg'Jeg gjør min due diligence til å teste ut andre produkter, som på tidspunktet for denne sminke artisterhendelsen. Du kan satse jeg dro tilbake til HydrExtreme den kvelden, og med en gang så jeg en forskjell.)

Jeg visste det allerede, men den opplevelsen ble bare bekreftet i mitt sinn: HydrExtreme er det beste helt naturlige hydratiserende serumet. 

Heck, jeg tror det's det beste hydratiserende serum, periode. Så voilà, den's høytid produktet har sitt eget hengivne blogginnlegg.

Consonant HydrExtreme Ingredienser

Jeg ble opprinnelig tiltrukket av HydrExtreme fordi den er 100 prosent naturlig, og har en utrolig kort ingrediensliste:

Cassia Angustifolia Frø Polysakkarid, Vegetabilsk Glyserin.

Bare to ting. To! Når har det noen gang skjedd i historien om hudpleieprodukter? 

Cassia angustifolia, også kjent som senna, er en polysakkaridrik plante, innfødt til India, som historisk har blitt brukt som avføringsmiddel. I hudpleie er ekstraktet et kondisjoneringsmiddel som virker som en naturlig hyaluronsyre, som gir fuktighet, øker elastisiteten og assisterer i reparasjon og beskyttelse av vev. 

Faktisk har cassia angustifolia frø ekstrakt blitt klinisk bevist å levere overlegen og langvarig hydrering fordeler i forhold til hyaluronsyre! I min erfaring med HydrExtreme har dette vært 100 prosent sant. (Her er flere av mine tanker om hyaluronsyre.) Det har også en anti-inflammatorisk virkning som kan være til nytte for forhold som akne og eksem.

I slekt: Har huden din behov for hyaluronsyre?

Den andre ingrediensen i HydrExtreme er glyserin (glycerin?), En lettvann hydrator som bidrar til å trekke vann inn i huden. Men det behov å være med cassia angustifolia frø ekstrakt. Årsaken er, med mindre du lever i et fuktig miljø der glycerin kan trekke fuktighet fra luften, vil den trekke den fra de dypere lagene av huden din istedenfor, tørke deg fra innsiden ut. Fordi cassia-ekstraktet er mer okklusivt, bidrar det til å skape en barriere mot vanntap. Så legg begge ingrediensene sammen og det's den perfekte kombinasjonen! Ingen icky petroleum eller mineralolje nødvendig.

Consonant HydrExtreme resultater

Så nå er det helt fornuftig for meg at annen serum I'Jeg har testet, NiaSerum, tørket meg ut. Den inneholder bare glycerin og niacinamid, så ingenting er okklusivt for å stoppe vanntap. Vel, kanskje det'Det er bra for folk i Australia, hvor det er's laget, men ikke wintry Canada!

Men tilbake til HydrExtreme. Jeg tror vi'Jeg har etablert at det fungerer, og det fungerer veldig bra! 

Umiddelbart myker det eventuelle dehydreringslinjer, spesielt under øynene, og jeg'Jeg har funnet at fuktigheten forblir med deg for mye lenger enn med andre produkter jeg'har prøvd (hyaluronsyre, jeg'jeg ser på deg). 

Det føles også som en drøm å søke på. Tekstur er en klar, vannaktig væske som'Det er ikke fettete i det hele tatt, og synker raskt. 

Hvem skal bruke Consonant HydrExtreme

Hver hudtype, fra følsom til fet, ville være egnet for dette serumet. 

Folk med fet eller aknehårlig hud bekymrer seg alltid om kremer som tetter porene deres eller gjør huden til fettete, så dette er faktisk den ideelle måten å få hydrering på. 

Og hvis huden din er på tørkesiden, er HydrExtreme hyggelig å lagre under eller bland med din vanlige fuktighetsgivende krem ​​for ekstra fuktighet. Jeg gjør det vanligvis om vinteren, og så om sommeren, jeg'Jeg skal bare bruke den alene under solkrem "'s som hydrerer. 

For eksem, dermatitt eller ekstrem tørrhet, kan du bruke det oftere, noen ganger daglig.

En annen grunn til å elske HydrExtreme er fordi Consonant er et kanadisk selskap med fokus på naturlig hudpleie og med stor etikk, så jeg'Jeg er veldig glad for å støtte dem. 

Jeg'Jeg er ganske sikker på at jeg er nå på min fjerde eller femte flaske HydrExtreme, og ville bade i disse tingene hvis jeg kunne. Jeg'Jeg skal bare kalle det mitt livsserum't lever uten det!

Hvor får man kjøpt

Har du prøvd HydrExtreme enda? 
Hva's ditt favoritt hydrerende serum?

Leave A Comment

1 + 7 =