Redaktørens valg: 9 Essential Makeup, Hud og Hårprodukter å bringe når du går Camping

Sommeren er rett rundt hjørnet (AMEN), og det betyr at mange av oss vil tilbringe en helg eller to i villmarken og nyte noen s'morer og innsjøer svømmer. At's høyre & # x2014; camping! 

Du har sikkert vunnet'Ikke bli overrasket over at jeg inkluderer sminke i campingutstyret mitt. Noen ganger må du se bra ut av den tilgivende gløden av et bål, y'vet? 

Her's alt jeg anser er viktig for din neste camping tur (og den'Jeg er ikke all sminke, jeg sverger!).

Plastic Makeup Bag

Hvis det er enda et vaskerom, er det sjanse for at det er lite plass for å legge ned ting, og hvor du kommer til å hvile vil det bli våt. 

Unngå ick-faktoren ved å få en gjennomsiktig plastmagasinpose, noe som gjør det enkelt å se innholdet og tørke gjenstander av etter bruk. Jeg har min på Shoppers Drug Mart, men lignende alternativer inkluderer Sephora Collection Beauty On The Fly Bag og Stephanie Johnson Miami Jumbo Zip Cosmetics Case.

På det notatet, glem ikke gummiblader for dusjen!

solkrem

Øv solsikkerheten. Pakke minimum SPF 30 for ansikt og kropp, og lag det på ofte. 

Siden du vil være ute for bokstavelig talt hele turen, får du også en leppebalsam med SPF. Det er ingen smerte som solbrent lepper (pluss, det eliminerer det morsomme i å kysse leiren, stol på meg!). 

Jeg hjerter ikke-bleking L & # x2019; Orel Sublime Sun Silky Sheer BB SPF 50 Face Lotion, som er tonet, og Hawaiian Tropic Lip Balm (nå SPF 45+, ikke 30!). 

Tørr sjampo og en børste

Ditch bandana. Hvis håret ditt ikke står rett, vil du ikke angre på at du børster det i fire dager. 

Den enkle løsningen: Bli kjent med en tørr sjampo, pakk en avskallende børste og bruk dem ofte. 

Michelle og jeg elsker begge Dove's tørr sjampo, som fungerer for hver hårfarge. 

Når det gjelder en detangler, anbefaler jeg på det sterkeste min elskede Tangle Teezer 's compact, og plastlegemet og børstene vasker rent uten oppstyr. Hva's ikke å elske?

Double-Duty Makeup

I en minivan full av venner, telt og kjølere er eiendomsmegling for toalettsaker begrenset! Så fordob dine prods: leppestift som fungerer for lepper og kinn, en pennpenn som også gjør liner osv.. 

Jeg elsker å bruke Maybelline Vivids for lepper og kinn, og Giorgio Armani Eye & Brow Maestro fungerer som pannefyller, eyeliner og øyenskygge.

Bare husk å unngå noe med glitrende eller glitrende. Utendørs krever en au naturel Elegant at glitter bare ikke kan oppnå. 

Stick Foundation

En liten dekning går langt i min vilje til å avstå 90 prosent av min skjønnhetsrutine. 

Få deg en blendbar pinne fundament som kan brukes enkelt, og du'Jeg trenger ikke å vise Instagram-selfies som laster opp raskere enn du kan lage en s'mer. 

Jeg sverger ved Maybelline Fit Me Shine-Free Foundation, vurdert her. 

Vanntett Mascara

Der'Det er ingenting som en uventet fall i sjøen for å få deg til å ligne en av de furrige vennene som roaming om campingplassen din. 

Unngå vaskebjørn øyne ved å belegge dine lashes med en vanntett mascara.

Mitt toppvalg? Rimmel Wonder'Lash vanntett Mascara med Argan Oil. 

Ansiktsservietter

Pleeeeeease vaske ansiktet ditt om natten, selv om alt du har er svette og solkrem sitter i de porene. 

Glem fumbling rundt med lommelykt mens du henter sminkefjerner på en bomullsstykke "gå rett for sminkefett. Jeg liker Ja til gulrøtter Fragrance Free Facial Wipes så mye at jeg brukte alle mine opp! 

Pre-moisturized kluter gjør også en flott "feltdusj" til tider når du kjører vann bare kan'Det skjer ikke. Du kjenner boret (dine teltkamerater vil takke deg). Hvis du'Gjør deg utsatt for å få bugsebiter, bare vær sikker på å bli duftfri.

Hvilke skjønnhetsprodukter tar du med når du camping?
Har du prøvd noen av mine faves? 
Hva'er det skitne produktet du'jeg har sett (eller brakt) på en utendørs tur?

Leave A Comment

8 + 1 =