Røde, oransje og rosa øyenskygge er den siste tricky trend å prøve | progressivenewsdaily.info

Røde, oransje og rosa øyenskygge er den siste tricky trend å prøve

Aldri si aldri.

At's hva jeg'har lært fra å følge følgende bane skjønnhetstrender gjennom årene. Du ser de galeste tingene på den catwalken og tenker & # x2014;virkelig, designere? Du forventer virkelig at jeg skal gjøre det i ansiktet mitt og gå ut i det offentlige?

Men da merker du den samme trenden som fortolkes på neste motehus, og neste og neste ... og etter hvert begynner det å vokse på deg. Det neste du vet, kjendiser er sportslige det. Og ser bra ut. Og så plutselig, du're omfavner den dårlige tingen fordi den ser så riktig ut.

Slik er tilfellet med den nyeste øyeskyggen farge trend: nyanser av oransje, rød eller rosa. Åh ja, du hørte meg. De'vær den nye brun og grå.

For denne høsten viste Dries Van Noten en dristig oransje slitt helt opp til øyenbrynene.

Eeks, ikke sant? Jeg mener, iført øyenskygge opp til brynene er skummelt nok uten at det også er um, oransje. Ikke engang alle av oss er komfortable med den skyggen på våre lepper ennå.

Så hva med en pinky rød da? Dette er fra Donna Karan, igjen for høst / vinter '12:

jeg kan'Jeg sier jeg'Jeg har aldri vurdert å ha på seg denne fargen på øynene mine ... men det er veldig, jeg vurderer det nå. Jeg tror dette fungerer på grunn av hvor vakkert skyggen's blitt gjort, og hvordan nøytral de'Jeg har forlatt resten av sminke.

Den's definitivt en mer slitesterk utførelse av samme fargetone, som vi så på Miu Miu tilbake om våren:

Jeg elsket dette, men det'Det er egentlig ikke noe du kan bruke hvis du er't a) en modell; b) i Paris; og c) iført sminke bare brukt av pat mcgrath. Men som med alt Pat gjør, gjorde det en uttalelse, som var at denne fargepaletten er i ferd med å slå den store tiden.

Hvis vi går enda lenger tilbake i tiden, til 2011, sparket disse uvanlige fargene rundt på Derek Lam...

...og dette må være min favoritt versjon så langt. doesn'Det gjør at du lurer på hvorfor vi alltid gjør kattøyer i svart? jeg mener, vi'ignorerer alle de andre fargene, for Pete's skyld! Urban Decay sendte meg en fuchsia eyeliner for noen måneder siden, og på den tiden satte jeg det til side (siden jeg aldri trodde jeg'd bruk den). Ja, jeg dømte det. Og nå, gjenta meg selv med dette bildet, jeg'm scrambling for å finne darn ting.

Men jeg vet at dette er alle bane ting og ikke ekte liv. Så la's ta en titt på hvordan kjendiser omfavner trenden som for sent.

Her's Emma Stone gjør henne Emma Stone ting under henne Edderkopp mann tur i vår:

Jeg gjorde det'Jeg liker virkelig dette først, men det's vokst på meg. Den rosenrøde rosa er absolutt en lettere nyanse for å bruke den fullblåste, opp-til-brynteknikken i forhold til Dries Van Noten-versjonen. Skyggen ser også overraskende fint sammen med lippie i samme farge. Hvem visste det?!

Neste har vi Marion Cotillard, som var ekstremt modig på Den mørke ridderen reiser seg premiere:

OMGorange. Dessverre, det's iffy på rullebanen og til og med iffier på en (nydelig) celeb. Så på likeså av deg og jeg? Sannsynligvis et nei.

En fortsatt subtilere versjon av denne fargeutviklingen var i år's Billboard Music Awards på Taylor Swift:

Bronse rosa slitt hele veien rundt øynene og jordet med svarte svarte friske og liner. (Men selvfølgelig ville hun gjøre det.) Likevel, det'Det er et godt triks å holde i lommen med ALLE skyggefargene. Hvis du tror deg'har gått for langt (eller for lyst), glatt på den svarte mascaraen og liner, og se om det ikke gjør det'Ikke gjør det hele 10 ganger mer brukbart.

Og her's absolutt ingen risiko måte å gjøre rosa på øynene dine, takknemlighet for Emily Blunt:

Den's typen av rosegull "teller fortsatt, ikke sant?" og det'er bare den brøkdelen mer spennende enn vanlig gull (eller brun eller grå, etc.). Og det's helt ikke skummelt. La's kaller det startbilde rosa øyeskygge. Når du har mestret dette, kan du oppgradere til de store ligaene...

Fortell meg:

Er du en fan av disse nye nyanser for øyenskygge? Eller tror du at de tilhører strengt på leppene??

Hvilke er dine favorittbaner og kjendisfortolkinger?

Vil du prøve dette for ekte liv, eller stikker du til din skyggefarge? (Som er...?)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

44 + = 49

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map