OPI kom akkurat med farget toppfrakker (OMG!)

OPI er på en rull denne våren. Ikke bare lanserte de den fargerike brasiliansk samlingen, en Muppets hyllest, nye glitter og en magisk avskallingsbase (mer på de to snart!), Men de'Her presenteres også Sheer Tints, en ny samling av tonede toppfrakker.

Hva's en tonet topplakk, spør du? Vel, det's som en vanlig topplakk, unntatt med et snev av ren farge. Kanskje du kan'Jeg har allerede sett dem på prestisje nivå: Dior's Nail Glow og YSL's Tie and Dye er andre eksempler på tonede topplakker. OPI's rekkevidde har fire nyanser; du kan bruke dem over eksisterende neglelakk for å legge til en ny dimensjon, eller ha dem alene for et snev av farger og skinn på nakne negler. Så kult.

Jeg prydde disse pretties over ren hvit polsk, så du kunne virkelig få en følelse av deres sanne farger. Tekstur-vis, de minnet meg helt om lønnesirup når jeg søkte dem. Fordi de var så gelélignende, la de noen teeny bobler bak, men ikke biggie.

Vær Magentale med meg

Vær Magentale med meg for en ganske rosa når lagd over hvitt. Jeg skjønner ikke hvordan denne fargen vil se over andre farger, selv om den er veldig lett. Det kan forsterke en lysrosa og gjøre den mer levende, eller det kan medføre en fargefarge til en kremaktig nøte, men jeg vil absolutt ikke parre dette over en mørk farge. Det ville heltforsvinn.

Don't Violet Me Down

Ikke "Violet Me Down" er en lilla nyanse som har litt mer slag mot den. Jeg elsker utseendet på det over hvitt, men jeg finner det vanskelig å forestille seg over andre nyanser. Jeg tror det ville gå seg vill over en annen lilla; På rosa, tror jeg det ville blande seg inn. Men dette er trolig min favorittfarge på hvit, så en myk lilla som er perfekt for våren.

Jeg kan blåse deg som meg

Jeg kan blåse deg som meg er en levende blå som tydeligvis ser bra ut over en nøytral farge, som hvit. Det er fint og lyst! Jeg ¡¯ t forestille det ville se bra ut over lignende nyanser, som lysegrå eller naken. Over rosa, det bør skape en subtile hint av lilla. søt!

Jeg'm Aldri Amberrassed

Jeg "Aldri Amberrassed" var sannsynligvis min minst favoritt. Over hvitt, det gjør en smigrende babygul farge, men jeg kan ikke se denne toppjakken være stor på toppen av mye annet. Jeg skulle ønske de ville ha gjort, jeg vet ikke, en lys grønn skygge i stedet. Jeg ser bare ikke klagen i gultfarvede negler!

Bunnlinjen

Jeg tror dette nye konseptet er veldig interessant, og jeg'Jeg er sikker på at de andre store spikermerkene vil følge etter veldig snart. (Som jeg sa, er prestisjemerker som Dior og YSL allerede på den.) Personlig synes jeg imidlertid ikke at jeg skal ha disse Sheer Tints på nakne negler som ofte siden (som du sikkert kan gjette ) JEG'Jeg er ikke en naturlig spikerpike. Og jeg ville nok ikke'Jeg er heller ikke villig til å lagre dem på toppen av en hvit polsk heller, fordi hvis jeg vil ha en farge på neglene mine, vel jeg'Jeg skal bare male dem som farger direkte.

Jeg har også en vanskelig tid å forestille seg disse over neglelakk nyanser, bortsett fra hvite. Jeg tror de legger til litt livsdyktighet når de er parret med en lignende nyanse, men over en kontrastfarge, de'Jeg vil nok gå seg vill.

Men! Jeg tror at disse vil se super ah-mah-zing når de blandes sammen over en lysbase, for å virkelig få frem de rene, akvarelllignende egenskapene til polsken. Jeg kan kanskje bare ha en marmorøs neglerteknisk opplæring oppover i ermet i fremtiden. & # X2026;

Hvor får man kjøpt

OPI Sheer Tints er tilgjengelig fra denne måneden på profesjonelle salonger og spa. (Også bare sett dem på Birchbox.com og Ulta.com!)

Si din mening

Hva synes du om Sheer Tints-konseptet?

Hvilken farge er din favoritt?

Eventuell interesse for en fremtidig opplæring med disse nyanser?

Leave A Comment

79 − 77 =