Møt Powder Foundation jeg egentlig liker

Mitt hat mot pulverstiftelser går langt tilbake. 

Jeg har havn't slitt siden dagene av Bare Minerals hysteria, som var det for nesten 10 år siden, nå? På det tidspunktet var jeg ikke'Ikke en grunnleggende bærer i det hele tatt, slik at Bare Minerals løs mineralske ting virket som en fin ide. Inntil jeg skjønte at det var å få huden min til å bli tørrere, ser porene mine større og alt rundt gjør meg ikke favoriserer. 

Siden da har jeg'Jeg har vært fast i væskekampen, selv om jeg'Jeg har også gjort min skjønnhetsredaktør på grunn av dyktighet og testet alle andre pulverfundamentene (både løs og presset) som har krysset pulten min gjennom årene. Ingen av dem imponerte meg. 

Men nå der's hva jeg anser som et "neste generasjons" pulverfundament fra Guerlain, og det forandrer alt. 

Her er hun den nye Lingerie de Peau Nude Powder Foundation:

Du'Jeg merker det er forsiktig brukt fordi da det kom fra PR, tenkte jeg: "Det er sikkert ingen måte jeg'Jeg vil like dette, så hvorfor bry deg om å fotografere det først? "

Oopsie. Jeg liker det. Så husk det slitte området i nederste høyre hjørne.

Guerlain hevder at dette fundamentet fungerer som en annen hud, fusjonerer med huden din for optimal spredning av pigment. Den inneholder også hyaluronsyre, som hjelper's beholder huden's fuktighetsbalanse.

I min erfaring med dette produktet er disse tingene sanne. Hvis du gni det mellom fingrene, deg'Jeg vil også legge merke til det's veldig finmalet "mer enn de fleste pulver sminke jeg've testet. Dette er virkelig viktig med et hvilket som helst pulverprodukt; Jo mer fint det er, desto naturligere blir finishen på huden, og jo mindre sjanse for det fryktede kakeaktig utseende.

Faktisk kan du knapt selv oppdage disse tingene en gang til's på. Jeg måtte virkelig bygge den for å få denne søppel til å dukke opp:

Dette er skygge 01, Pale Beige, som trolig er en brøkdel for lys for min skjønnhet, men jeg kan omtrent komme seg bort med det om vinteren. (Kan'Det ser ut til å være online, men sjekk i butikken.) Det er fire andre nyanser: 02 Beige Clair, 03 Beige Natural, 04 Beige Moyen og 12 Rose Clair. Dessverre, ikke mye for mørkere hudtoner ... hva skjer, Guerlain? Noen sier at det oxiderer etter noen timer, men jeg har det't hadde det i det hele tatt; fargen forblir helt sant på meg.

Jeg vil beskrive dekning som lys til middels. Den'Jeg kommer ikke til å dekke alle dine blemishes, og jeg'Jeg har det bra med det. Jeg gjør n't anbefaler å bygge den opp i for mange lag, som (som noe pulver) det's når det'Jeg begynner å se for tung / krittete. Teknisk, deg'Jeg mente ikke å sette kremer over pulver, men det gjorde jeg med concealer og rødme, og det var fint, så....

Det som er nydelig om det er den veldig naturlig utseendet, mangel på tørrhet og den matte overflaten som varer i flere timer. sammenlignet med et flytende fundament, bør du få litt mer tid uten en skinnende T-sone.

Hvis du har tørr eller flakket hud, vil jeg likevel unngå dette og alle pulverfundamentene, som de'Jeg kommer alltid til å fremheve det uansett hva. Men jeg tror dette pulveret ville være perfekt for noen med combo-fet hud, som ønsker den myke matte finishen og langvarige resultater. Ja, selv om du vanligvis gir pulverstiftelser et pass!

Hvor får man kjøpt

Finn Guerlain Undertøy de Peau Nude Powder Foundation på:

Si din mening

Er du en pulverformasjonsvifte? Har du sjekket ut denne ennå??

Leave A Comment

56 + = 65