Madonna Makeup Artist Gina Brooke Aksjer Hennes Beauty Secrets

Jeg'Jeg har sagt det før og jeg'Jeg vil si det igjen: Mesteparten av tiden blir jeg mer begeistret for å møte skjønnhetsmennesket som jobbe med kjendiser i stedet for de faktiske kjendiser seg selv.

Ikke det jeg'Jeg har virkelig intervjuet massevis av kjente mennesker, husk deg. Men de jeg har? Hvem vet hva de virkelig liker, men for det meste når de're snakker med media de er så scripted og aldri bort fra snakkepunktene, så det'er alt veldig robot og kjedelig. (Selv om Beckhams var et unntak, visste jeg at jeg ble manipulert, og jeg gjorde det. Ikke noe å si. Vi snakket rundt! Victoria viste meg hennes kjede! David ringte meg etter mitt fornavn! Jeg kjøpte helt hva de solgte. Ja jeg'm å holde det intervjuet tape forevah.)

Uansett, tilbake til emnet ved hånden. La's snakk om de mest legendariske av alle kjendiser: Madonna. Ikke at det ville skje i en million år, men jeg tror jeg ville være vekk for redd for å intervjue henne selv om jeg hadde sjansen. Og så var det faktum at hennes makeup artist på 10 år, Gina Brooke, var i byen den andre dagen, vel det's sannsynligvis enda bedre.

Yeah. Jeg spiste frokost med Madonna's makeup artist. Ingen stor sak. Bare se på dette bildet og vitne hvor sint glamorøst hun er:

Grunnen til at hun møtte pressen: Gina samarbeidet med Make Up for Ever å lage den offisielle lekfargen til Madonna's MDNA tour. Ja, det's fargen hun's har på seg og emballasjen ser slik ut:

Den's kalt Aqua Rouge Vanntett Liquid Lip Color, og avtalen er at du får intensiteten og levetiden til en flekk med høyglansglans av en glans. Det er 12 nyanser i oppstillingen, hele ut denne måneden:

Par flere ting du trenger å vite om det. Først av alt, gjør disse tingene ikke. Seriøst trenger du en industriell styrkeoljebasert øyemake-fjerner for å få den av. Hva er en god ting, fordi hvem liker å spise et måltid og deretter ha leppestiftet ditt til en ring-rundt-leppesituasjon? Æsj. Pluss, hvis det'er god nok til at Madonna svetter opp på scenen under hennes tur (hvor Gina har bare 90 sekunder mellom sanger for berøringer!) så det'er sikkert godt nok for oss.

For det andre er Madonna-skyggen # 8 og den's en ikonisk, universelt smigrende rød som fungerer på alle hudtoner. De lyver ikke. Den's så pent på, og kan bare være tingen å få meg ut av min utvidede, ingen leppestift humør det's har pågått i nesten et år nå (!!).

De røde leppene tilhører et av tre utseende som Gina opprettet for Madonna's tur. Dette er den viktigste for showet, et 1930-tallet parisisk inspirert utseende:

Denne er faktisk hva som starter av showet. Den's hva Gina kaller en & # x201C; super vixen & # x201D; se, med vekt på øynene og en blek leppe:

Og så er den endelige på slutten av showet "'er en variasjon på den ene over, "litt jordet", og med sterkere vekt på Madonna øyne:

jeg elsker dem alle.

Gina ga oss også scoop på henne (og Madonna's) Favoritt Make Up For Ever produkter. Det faktum at Madonna liker MUFE er en stor avtale, folkens, fordi fra hva jeg'Jeg har hørt, den kvinnen gjør det ikke't lider narr Hvis du noen gang får sjansen, anbefaler jeg at du leser boken Men nok om meg: En jerseysjente's usannsynlige eventyr blant de absolutt berømte av Jancee Dunn. En av mine favoritt non-fiction bøker NOENSINNE, og det er et kapittel om hennes intervju med Madonna. Etter å ha lest det, var jeg ikke helt overrasket da Gina fortalte oss historien om hvordan hun begynte å jobbe med The Madge. Du vant'Ikke bli overrasket over å høre dette, men Madonna er ekstremt detaljorientert og tester (dvs. griller) hennes folk HARD for å sikre at de kjenner deres shiz inn og ut ... som egentlig er den beste strategien. Fordi som en kjendis du don't vil være omgitt av "ja folk" som bare gjør det du vil ha.

Det er jo jo hva's skjedd med Christina Aguilera:

Så du ser, Madonna omgir seg med folk som aldri ville, aldri la en slik situasjon skje. Selv om Madonna ba om det. Fordi Gina holder perspektiv. Gir mening?

Og nå på deres toppprodukter. Jeg'Jeg har brukt dette på kinnene mine "Aqua Cream Waterproof Cream Color" i fersken, og det kan være en ny kremblush fave. (Advarsel: det har litt glitrende, så best lagret for kvelden. Og ja overraskende, jeg har det bra med gnisten.'Jeg vet ikke hva's skjer med meg.)

De bruker også denne luminisatoren til å legge til lys i ansiktet. (Som Carmindy, foretrekker Gina å konturere med lys i stedet for mørke.)

Og tilsynelatende er Madonna en "skapning av vane" når det kommer til hennes off-stage sminke utseende, foretrekker kremaktig hud og en katt's øye. For å få utseendet, bruk Aqua Black Waterproof Cream Eye Shadow...

...og Aqua Shadow Vanntett Eye Shadow Pencil:

Siste ting: Jeg har også nettopp funnet denne eldre artikkelen på Stylelist som sier at Madonna er en fan av en av mine favoritt grunnlags primere, den Hourglass Veil Mineral Primer:

Tilsynelatende var Gina så imponert over sin ytelse (det's oljefri, har SPF 15 og absorberer olje som det reflekterer lys) at hun ble kunstnerisk leder for merkevaren. Jeg'Jeg må bryte denne ut igjen, og jeg gjør det'Jeg tror jeg skjønte det før's også paraben-, sulfat-, ftalat- og duftfri. Imponerende!

Oh, og den siste Madonna-hemmeligheten du burde vite om, er at hun gjør Intraceuticals oksygenbehandlinger hele tiden. Som hun kjøpte sin egen maskin for å gjøre dem hjemme, liker hun dem så mye. (Jeg vet dette fordi jeg skrev denne historien om oksygenskjønnhet for ELLE Canada for noen år siden.) Hvis du'Jeg har aldri hatt en, de'Vær en fantastisk måte å få en glød på før en spesiell begivenhet. Måten bedre enn en vanlig ansiktsbehandling.

Og der går du! Nå kan vi alle se ut som Madonna. Bare vær forsiktig med at du ikke'Det gjør jeg ikke for mye av denne forretningen.

Er du glade for å prøve denne nye langvarige leppefarge?

Har du prøvd noen av Madonna?'s andre toppprodz?

Tror du at skjønnhetsfolk må noen ganger holde kjendiser i sjakk?

Leave A Comment

− 2 = 2