L’Oréal Voluminous Butterfly Vanntett Mascara suger ikke

I alle disse årene med testing av skjønnhetsprodukter, jeg'd har aldri møtt en vanntett mascara som jeg virkelig likte. Der sa jeg det. Og du vet hvorfor. De'Jeg er vanligvis mega-klumpete og vanskelig å bruke, spre sine flager over kinnene dine hele dagen, og generelt føler at de'bli semi-lash-ødelegge. De'Jeg har blitt verre de siste årene, siden "volumiserende" i en vanntett formel har en tendens til å bety ekstra dråper avsatt på viskene dine at du må kamme ut.

Jeg gjorde det'Jeg forventer ikke mye når jeg, på en regnfull "testing Saturday", søkte jeg den vanntette versjonen av L'Oréal Paris Voluminous Butterfly Mascara. Volumkravet ga meg en pause, men jeg antar at jeg var litt fascinert av vingespisspenselen, og løftet om vippene strukket til hjørner. Som effekten av en katt's øye, unntatt med vipper. Det kunne jeg komme ombord med.

Her's hvordan penselen ser ut:

(Don'Jeg husker min refleksjon i håndtaket. Det kan være mye verre.)

Kamaksjonen minner meg om Lancôme's Hypnôse mascara, som jeg elsker. Den gode tingen om kam kam er at du automatisk forhindrer klumper i å feste seg selv uten å måtte bruke en separat lash kam, og det gjør det enklere å rette viskene dine der du vil at de skal gå (dvs. rett opp, diagonal osv. ). Jeg finner også en kambørste gjør det lettere å få mascara rett ved røttene til lashene, som jeg tror er hemmeligheten til en flott mascara-applikasjon.

Ok, så hvordan gikk det med dette?

Vel, det's ganske bra. Og tro meg, det's høyeste ros jeg kan gi til en vanntett mascara formel fordi av naturen, de'Jeg vil aldri sammenligne med de vanlige. Legg merke til at jeg gjorde det'Jeg bryder meg ikke om lurene mine i dette bildet, noe som er noe du'Jeg vil gjerne gjøre det hjemme, det vil forbedre effekten, siden denne mascaraen på egen hånd ikke gjør det'Har ingen krøllekraft.

Strømmen Voluminous Butterflygjør har er å forlenge og definere dine lashes veldig bra. Jeg gjør n'Jeg vet ikke hvorfor det var't kravet her i stedet for volumizing. Jeg fant volumet ganske lite; ingenting å skrive hjem om. Når det gjelder kattøyeffekten, tror jeg det'Det er litt av en strekning, men hvis en børste kan oppnå det, så er det det's denne typen.

Det jeg lette etter var de vanlige nedslippene med en vanntett mascara og de'Ikke egentlig her. Formelen er på tørrere siden, men det's veldig myk og du kan bygge opp lag uten at dine vipper klemmer sammen eller herdes før deg're gjort. Etter noen bruksområder, ja, hvis du ser nærbilde, er det så liten flakighet gjennom viskene som er en signatur av alle vanntette mascaraer. Men det's virkelig ikke et merkbart problem, og ingen av det rømte til kinnene eller under øyet. Jeg elsker at det gjør vipper supersorte, og jeg kan røre dem og de don'Jeg føler meg hard og stiv.

Og selvfølgelig gjør det ikke'T budge i det hele tatt. Som, i det hele tatt. Den'Det er sånn en tisse å gå av, så jeg gjør det'Jeg vet ikke om det's noe å ha på en daglig basis. (Kanskje bare på bunnvingene, siden de pleier å smette mer.) Når du bruker Voluminous Butterfly, vær forberedt på å tilbringe litt ekstra tid med sminkefjerneren for å få den av. Prøv Bioderma, Bliss, Neutrogena (min mor's fave!) eller Givenchy.

Alt i alt tror jeg dette er et flott kjøp så langt som vanntett går. Dine tanker?

Hvor får man kjøpt

Finn L'Oréal Paris Voluminous Butterfly Vanntett Mascara på Well.ca og disse forhandlerne:

Si din mening

Har du noen gang en vanntett mascara?

Har du prøvd Voluminous Butterfly?

Fikk noen andre formler å anbefale?

Leave A Comment

75 + = 82