Kaia Naturals Juicy Bamboo Face Wipes er helt miljøvennlige

Har du noen gang følt meg litt skyldig i å bruke et ansiktstrykk, og så kaste det bare i søppel? Den'er ikke akkurat den mest miljøbevisste skjønnhetsvanen. Men igjen, det er heller ikke nødvendigvis å vaske ansiktsklutene dine (siden bakteriebelastede skitne burde ikke'ikke bli brukt). Hva's en øko-chick å gjøre?

Forslag: prøv Juicy Bamboo Facial Cleansing Cloths fra Kaia Naturals. Ja de'er 99 prosent naturlig, men det jeg finner enda mer overbevisende er at de'100 prosent biologisk nedbrytbar. De'gjengitt av ubleget bambus "den ultimate fornybare ressursen fordi bambusplanten er en av de raskest voksende på jorden, og krever ingen befruktning eller plantevernmidler.

Bambusfibre er også supermyk og ofte sammenlignet med kasjmekjærens følelse. Der den "saftige" kommer inn er at klutene er gjennomvåt i åtte plantebaserte essensielle oljer, honning, solsikkeolje og vitaminer B12, C og E. (jeg kunne ikke gjøre med solsikkeolje, men det kan eller ikke plage deg .) Disse er også alkohol-, paraben-, sulfat- og syntetisk duftfri, selv om de lukter utrolig fra essensielle oljer.

Så hvor godt fungerer de? Ganske bra. jeg vant't faktisk forestilling du, men fordi det ville være grovt. (Jeg kan'Ikke tro på et raskt Internett-søk som viser seg masse folk faktisk legger inn bilder av sine skitne ansiktsservietter. Ew ... ingen ønsker å se den virksomheten!) Jeg'Jeg har brukt disse klutene etter noen runder med tunge sminktesting, og fant at de gjorde en anstendig jobb med å få av alt fundamentet, leppestift, rødme og øyenskygge. MEN jeg trengte en andre tørk bare for øyet, dvs. mascara og eyeliner. Så absolutt stole på det hvis du har mye sminke.

Som bringer meg til størrelsen. En del av problemet er at de're bare 4 "x 6", størrelsen på et standardbilde:

De fleste rengjøringsservietter er dobbelt så. Men igjen, de fleste eller i det minste mange rengjøringsservietter lar huden din bli belagt med denne rare, syntetiske, oljefylte følelsen og de saftige bambusdukene, til tross for å være gjennomvåt i en blanding av oljer, ikke'Det gjør jeg ikke i det hele tatt. De forlater definitivt huden min, og føler meg den reneste og ferskeste ut av hvilken som helst tørke jeg'har brukt, og det's stor.

Har du prøvd disse? Ville gjerne høre hva du synes!

Handle historien

Kaia Naturals Juicy Bamboo Facial Cleansing Cloths er tilgjengelig på Well.ca, Amazon.com, Anthropologie og KaiaNaturals.com..

Si din mening

Har du prøvd Juicy Bamboo Cleansing Cloths?

Hva er dine favoritt ansiktsservietter?

Hva'er ditt beste miljøvennlige rensepunkt?

Leave A Comment

9 + 1 =